Torrah Vždycky mi fungovaly jakékoli ze stránek vikendovepeceni.cz, občas je dělám v sebeobraně před zavalením bílky. Jen je potřeba se chvíli domlouvat s troubou, aby vypadaly nějak k světu, každá peče trochu jinak. Já proti receptům přidávám tak 10 stupňů, jinak jsou placaté.
Čas vánoční...
Vánoční perníčky došly, dnes jsem pekla značky. Obrovskou radost přinesly, ale myslím, že budou jen na hraní a s uklizeným barákem se můžu rozloučit. ![]()

Pinot Noir
eštěže máte doma ty špunty!
Pinot Noir a jak se ty špunty hodí ![]()
Pinot Noir Ty jo, nevím, která fotka je lepší;-);-). Značky a pak ty špunty:D
Karja ty špunty takto použité, to snad bylo v Puntíku, nebo jiném dětském časopisu. To se v rodinách s dětmi považuje asi za povinnou výbavu. ![]()
Pinot Noir jestli ty časáky editujou ženský...
Pinot Noir ta pěší zona je nejlepší![]()
Manuka ty zóny si vzal na noc i do postele. ![]()
Karja ty špunty takto použité, to snad bylo v Puntíku, nebo jiném dětském časopisu. To se v rodinách s dětmi považuje asi za povinnou výbavu.
ja presne jednou v zivote koupila Puntik, ze se kousnu a s detma budu tvorit. Uz si nepamatuju, co to melo byt, ale spunty od vina byly snad jedina proprieta, co jsem z toho seznamu materialu mela doma![]()
Gatita my puntík kupujeme už roky, ale z té vyráběcí stránky nám vždycky chybí tak 90% věcí. A to myslím, že toho mám doma dost.
Evaeva my doma máme tolik krámů, že můžeme vyrobit vzducholoď, ale špunt ani jeden
ale občas když chce syn tvořit něco obzvlášť pekelného, vymluvim se, že zrovna tohle bohužel nemáme
nebo je to v krabicinahořena skřín, kam já bohužel nedosáhnu.a.musíme.pockat.az.prijde.tatinek.
Proč.tu.zas.nefungujou.mezery???
žluťásek nefungujou, když použiješ dva smajlíky. Ale asi záleží i na kombinaci, někdy jdou i po dvou smajlících.
Pinot Noir To je tak krásnej kluk :-). A značky má moc hezký.
Pro pražské. Tramvaj s betlémským světlem.
https://www.dpp.cz/spolecnost/aktuality/detail/66_2421-historicka-tramvaj-rozveze-betlemske-svetlo
Myslím, že moje perníčky se zařadí po bok Garfie beránka. Správný tvar je ten spodní koníček

Sweet Potato My viděli dneska starou tramvaj s betlémským světlem i v Brně. Vyvolalo to hlavně vzpomínky našeho tatínka, jak takovou tramvají jezdil do školy, a protože neměla dveře, dalo se vyskakovat za jízdy ven. Překvapení nejmladší generace, že dědeček byl taky trochu lumpák, bylo velmi upřímné :)
Žloutkové cukroví. Jako je to hezké, ale je prostě jen cukr. (Což se dalo čekat, když jsou to jen žloutky s cukrem.
)

Pinot Noir máš to parádní! tak to zkus "odlehčit" kopečkem šlehačky, ty košíčky by to snesly
Aby Ježíšek věděl, že dárky patří pod stromek místo koše na žehlení.
A nevím kde děti vzaly, že Ježíškovi se nechává pod stromkem mléko ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY