continuity hrozná! Od té doby vždycky k tomu jednomu rohlíku beru pytel mandarinek, nebo pár těch nejdražších jablek, ale už to asi nezachráním. ![]()
Čas vánoční...
MPLee to jsou Angry birds
a jsou roztomilí!
MPLee já naopak myslím, že babičky z toho budou unešený. ![]()
Pinot Noir
teď už jsi zaškatulkovaná, mandarinky vzdej.
Nesouvisí to, ale ten rum mi něco připomněl: chodíme se synem do Billy, když jdeme pro druhého syna do školy, skoro nic tam nekupuju, jen syn si vezme rohlík a cestou k pokladně ho jí. (Vždycky jsem odsuzovala tohle jedení nezaplacených potravin, no ale tenhle človíček mě donutil změnit názor na spoustu věcí. Je to jediné místo, kde ten rohlík spolehlivě sní.) No a minulý týden jsem tam uviděla tuzemák v akci, velká sleva, říkám si, super, beru na pečení... No a u pokladny jsem si uvědomila, jak asi vypadáme - strhaná matka, bez košíku, jen v ruce rum, hubené dítě tak hladové, že ten jediný rohlík musí hltat už cestou k pokladně... Pokladní se ho zželelo, tak mu chtěla dát lízátko, takže jsem celkový dojem završila tím, že jsem vyhrkla "on vůbec neví, co to je".
![]()
Sweet Potato tyjo, uz! Ja musim konecne zacit krmit, jinak muzu rovnou delat velikonocni
jsou nadherny, doufam ze i chutove se povedly?![]()
Pinot Noir úplně sama :) je hrozně kreativní a navléká celý rok :) v lérě kytky, kuřata a vajíčka na Velikonoce, pletené náramky a náhrdelníky... zásobuje všechny kolem :)
Pinot Noir pardon, ale válím se smíchy, matka roku ![]()
Já zas slyšela o fíglu, že když kluci kupovali rum a ještě jim nebylo 18, vždycky k tomu přihodili kypřící prášek :) a koupili bez problémů, většinou.
Pinot Noir :-D:-D:-D
Torrah
"nooo, to je pro maminkuuu"
Aranel no jistě :D
711990 To jsi tuze hodná, že mi chválíš dna forem. ![]()
Nevyskočily úplně, jak bych si přála, snad nebudou zdrclý. Ono to na fotce neni poznat, ale tři maj uprostřed dolík.
Chuťová zkouška ještě neproběhla.

Sweet Potato cukroví mě nechává chladnou, ale tohle bych brala na kila. Nádhera.
Sweet Potatoty jsou krásný, já panetone úplně miluju, ale po loňském mega failu s pandorem na to nemám vůbec odvahu.
Sweet Potato no dna forem znamenaj, ze minimalne bylo co povesit, to je dobra zprava prece:D mozna chtely jeste kynout?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY