Děkuju!
Chuťová zkouška provedena, je to víc než jedlé. Jen teda náplně (mandle, čokoláda, sušené meruňky) by mohlo být mnohem víc.
711990 Možná, syrové mi připadaly dost napuflé. Tak další pokus zase za rok.
jezis ten je geniální...takže u nás už začaly,aniž by tu cokoliv vánočního viselo nebo vonělo
Jsem se nějak letos rozjela!
ty jsou krásný....hele kdy to děláš? Chodíš do práce, varis,pečeš a máš malý děti.Jako obdivuji Te a fakt mě to zajímá.
Sweet Potato a vazis mnozstvi testa, kolik do nich davas?
stes děkuju. Pracuju jen na poloviční úvazek, z 99 % navíc doma, takže neztrácím čas cestami. V poledne beru dítě ze školky a odpoledne už vlastně jen tak různě zevluju. Nestíhám akorát, když je nemocný. Nebo já nemocná. Kdybych pracovala na plný, plus strávila dvě hodiny v MHD, to by byl jinej kolotoč!
Pinot Noir tak to jo,ale i tak. No já dnes strávila na cestě pěkně 3 hodiny, protože nehoda na dálnici. Myslím že tam musel bourat minimálně tank, vzhledem k době zablokovani
Sweet Potato nebyl by prosím recept na panettone?
Chtěla bych zkusit letos makronky. Nemáte někdo osvědčený recept? Na netu je jich plno, ale nevím, kterého se chytit.
Díky dopředu...
Sweet Potato tak i tim by to mohlo bejt teoreticky. Ze kazdy dokynulo jinak potom.
coralline to je krásné. Bohužel, na malování lidí si netroufám. Nebo spíš bohudík. ![]()
ty jsou krásný....hele kdy to děláš? Chodíš do práce, varis,pečeš a máš malý děti.
A ještě k tomu Pinot Noir pije! ![]()
barbucha jo :-)
...já už pomalu jen to
barbucha no ale to mi zabere nejvíc času! ![]()
Blbý dotaz - když chce člověk vidět betlém na Vyšehradě, tak musí zaplatit vstupný do baziliky? Na kudyznudy bejvá vstupný uvedený, tady to nemají.
coralline Ne, o Vánocích je tam volný vstup. Chodíme si tam pro Betlémské světlo.
Sweet Potato Díky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.