JankaM :D Asi jako ježkovi:D
Čas vánoční...
Tak něco málo z Norimberku, líbí se mi, jak je ta výzdoba docela decentní.

Prošli jsme bránou zahradního prodeje a byl tam. Uprostřed první řsdy, ve stojanu, takže k vidění ze všech stran a byl náš. Nákup za 3 minuty. A už stojí v první řadě doma...a zítra budu jen ležet na gauči, pít čaj, jíst cukroví a koukat na pohádky a na něj ![]()
Červený Vánoce mám po dlouhé době, jsem zvědavá jestli to budu muset do Štědrého dne sundat. Mně se ta červená rychle okouká. Spíš jedu jen v tý zlatý a smetanový.

JankaM Já jednou našla pod stromečkem tohle.
Taky nevím, kde na tom byli. :-)

continuity Catherinne
To je krásný!!!!
Garfie tak to je boží!
JankaM se jim to popletlo se Santou ![]()
Garfie to prani k narozeninam je krasny, a jeste jak peclive krasopisne napsany ![]()
Catherinne nam dneska stromek priveze muj hodny zeť, jeli ho vybirat s vnouckem na chalupu pro ne i pro nas. A pry jestli chci jeste zeleny jmeli, tak budu mit o starost min. Ja nevim, jak to delam, ale to jmeli nejak nestiham, kazdy rok. Ve stredu jsem sla z vinarny pres Pavlak a tam meli krasne, bylo otevreno jeste v pul desate, ale nejak se mi to nechtelo tahat metrem, jak je to krehke. A dobre jsem udelala, stala jsem ve vagonu na jedne noze.
Mimochodem cesta z Vytone na Pavlak kolem Jedlickova ustavu a Apolinare byla dobra prochazka do vrsku, a docela romanticka.
KokoskaJá stromek ještě nemám, respektive sambo chce objetovat jeden svůj stromek, co zasadil blbě a to nechces jako. Takže pro něj ještě s děvčaty pojedeme;-)
Kokoska A tak jmelí má být podle tradice darované, tak je dobře, že sis ho nekoupila sama a zeť ti ho přinese:o)
My máme za sebou fejkové Vánoce, bylo to moc hezké, i když někdo nahoře se nám trochu pomstil, kromě syna se složil i muž, máme tady lazaret, muži ujela ruka s pepřem do polívky a skoro se nedá jíst a já se v rámci nostalgie po domově rozhodla udělat jako předkrm šunkové rolky s křenem, ale zdrcla se mi šlehačka, takže z toho byly spíš rolky s máslem a wasabi, Babica je proti mně břídil! ![]()
Ale jinak to bylo hezké, děti měly radost ze všech dárků, chovaly se tak vzorně, hezky rozbalovaly, každý dárek si prohlédly, projevily radost, tak nějak hrozně dospěle...až mi přišlo najednou líto, že už asi ty klasické "dětské" Vánoce s chaosem, trhaným papírem a tak máme za sebou ...ale tradičně si naskládly všechny dárky do postele, tak aspoň tak! :-)
DruI no kupuju ho kazdy rok, neni moc lidi, od kterych bych ho mohla dostat. Zatim, zda se, to nestesti neprineslo.
Garfie tyhle drobne nehody vlastne k Vanocum tak nejak patri, je fajn, ze zbytek se povedl. Ale hlavne abyste se zbavili tech chorob, at muzete v klidu odletet!
JankaM mliko a cukroví dávají děti Mikulášovi v Německu, aby se posilnil. Tak buď ze školy nebo z TV. ![]()
Nejakym domacim skritkum se taky davalo mliko, ne? Uz ale nevim, kde jsem na to narazila, mozna v nejake knizce.
Kokoska Santovi se dava mleko a susenky, ne?
Lamicka to mleko je pro soby, ne?
Triss díky moc, kouknu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY