jo a u nas to cukrovi jednu generaci preskocilo, pece maminka a moje deti (i syn, ale ten teda ne sam, s babickou), no a dcera, to se teda musim pochlubit![]()

jo a u nas to cukrovi jednu generaci preskocilo, pece maminka a moje deti (i syn, ale ten teda ne sam, s babickou), no a dcera, to se teda musim pochlubit![]()

dzizisketa vypadají dobře, zkusím je příští rok
viktorka_od splavu ty jsou! ![]()
viktorka_od splavu Krásný! ![]()
brrr Já bych se asi ani neptala a rovnou nahradila, možná proto se mi letos nepovedlo vinné cukroví! ![]()
viktorka_od splavu krásný
. Jeden jako druhý, jak to dělá?
Garfie z čeho si ho dělala? proč se nepovedlo? Zajímá mě to proto, že včera jsem dělala těsto, ale muž mi donesl ze sklepa červené místo bílého vína
Dnes to upeču!
Cooo, tam je špaldová? ![]()
Já četla hladká, dala jsem hladkou a povedly se. A to zrovna špaldovou mám ![]()
Mulen Víš co, první várka se naštěstí povedla, to jsem dělala na školní besídku, ale do druhé, domácí jsem dala nějakou jinou mouku, já se tady v těch moukách moc nevyznám, ale odhadla bych, že to byla nějaká (polo)hrubá...jako snědla jsem je (skoro všechno já, ehm), ale nepraskalo. :-)
Na červené jsem teda zvědavá, dej vědět!!!
Garfie
dnes večer upeču! Ono má praskat? Já to dělám poprvé, tak ani nevím, jak to má chutnat. A chi ho udělat naslano.
Mulen nemam tucha, to je talent. ktery se mi fakt uplne vyhnul:-))
dekuju a chvalu vyridim!
Mulen No ono je to takové hodně křehké, takže to pak v puse tak jakoby lehce křupne, je to prostě takové nadýchané. Na slané jsem taky zvědavá, ale to by myslím s tím červeným mohlo fungovat, na sladko si to právě moc neumím představit.
dzizisketa Garfie Pokud překonám lenost, vyrobím je. Ale ta lenost je fakt velká ....
Garfie dám vědět. Jestli to taky nesním celý sama, to u nás tak často dopadá ![]()
continuity já malinové úlky dělala a jsou boží.
edit: ta náplň by klidně mohla být třeba vanilková+nějaký alkohol.
Torrahmám tady ještě Baileys. No uvidím podle toho jak to bude chutnat.
Kokoska bordel je myšleno např krabice od ozdob, které se nevejdou do komory, protože tam jsou teď schované dárky (a moje krabice ze ZL, čímž děkuji nevím komu, asi si všechny 3 vagabond nechám
) nebo vánoční výrobky a přání, které v poledních dnech produkují ve škole a nesmí se vyhodit. Třeba umírání prachu nebo vytírání neřeším ![]()
JankaM U nás je to podobné. Dneska jsem byla u klienta a on, že jako určitě chvátám domů na vánoce, já se na něj podívala "doma mám už týden nemocné děti, mně je tady dobře, asi tu chvíli budeme:-D" Ale fakt všichni hrozně chvátali, doslova utíkali, sotva jsem se od jednoho otočila, už byl pryč!
Ale koupila jsem cestou vánoční stromek, tak mám radost, konečně máme taky pořádnej:-D. Samba teda málem trefil šlak, protože jak nám tady všechno vyprodali, a my nebyli schopni dojet někam dál, tak se vydal do lesa vyhlednout případný lup. A říká mi, "tak já tři hodiny chodím lesem, nastydnu tam, ted jsem nemocný a ty ten stromek nakonec koupíš?" "Tys šel ale na ryby" "no to je pravda". Prosím vás, připomente mi příští rok, že stromek se kupuje u nás první adventní víkend, ano?
JankaM jojo prach umre i bez tvyho pricineni![]()
JankaM já vytvořila krabici jakožto depozitář na výrobky. Takže tři tam uklidím a čtyři synek dovalí![]()
Pinot Noir to vinné cukroví na slano se musi pred pecenin potrit vajickem a posypat nebo se to posype po upeceni?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.