Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline chia
příspěvků moje polička 01. října 2024 14:38

Vedel by mi niekto poradiť dobrý pevný stojan na vianočný stromček? Potrebujem, aby sa doňho dala naliať voda a aby udržal aj veľký stromček. Buď kovový alebo nesmradlavý plast.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 15:02

chia my máme zhruba takový a je super. Voda nalít lze a stromek se snadno instaluje. Stabilní je, ale samozřejmě, když se za něj pověsí dítě, tak to nezvládne. A zajistěte pojistku, nám ho mladší jednou jen tak mimochodem vycvaknul

Offline Myrtila
5419 příspěvků moje polička 01. října 2024 19:01

chia Mohl by být i od kováře? Kdyžtak od manžela zjistím kontakt a snad i odkaz s obrázky. Je opravdu stabilní, předloni jsme měli fakt megastrom a přežil i s tehdy dvouletým dítětem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 19:50

Myrtila jakože když se na stromek batole pověsí plnou vahou, že ho neshodí? Kolik váží ten stojan?My stromek radši přivazujeme. Loni byl poprvé a zase na dlouhou naposledy nepřivázaný.

Offline Myrtila
5419 příspěvků moje polička 01. října 2024 19:52

Evaeva No tak úplně na něm nevisel, to jsme zvládli ohlídat, ale tahal za větve a lezl pod ním, honil kolem něj psa, narážel do něj hračkama, tak normálně, no

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 19:54

Myrtila no já se právě bojím, že to v rámci nějakého telecího nápadu na sebe shodí. I když nikdy neměl ani namále. Ale znáš to, náhoda je blbec.

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 01. října 2024 19:59

Evaeva my taky stromek privazujeme, u nás doma kdysi spadnul, když jsme byli na procházce. Stojan sice bytelný, ale stromek málem 2 metry a nebyl úplně rovný. 

Offline Myrtila
5419 příspěvků moje polička 01. října 2024 21:11

Evaeva To je asi fakt lepší ho přivázat. My jsme nad tím přemýšleli ty první Vánoce, to byl synovi rok a měli jsme ještě starý stojánek - normálně úplně dostačující, ale s batoletem už ne, no nakonec ani nevím, jak to dopadlo, ale asi jsme ho spíš neuvázali. 

Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 02. října 2024 07:52

Myrtila

Moc práce s vázáním stromku... Uvažte batole na kšíry

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2024 08:00

Samantha spíš se nabízí varianta dát stromek do ohrádky

Offline chia
příspěvků moje polička 02. října 2024 09:26

Evaeva Na takýto som pozerala, len som si nebola istá pevnosťou toho lanka, ktorým sa to upevňuje. Ale batoľa nemám a stromček uviažem. Ďakujem ta tip.

Offline chia
příspěvků moje polička 02. října 2024 09:28

Myrtila Ďakujem, od kovára by kľudne mohol byť, ale keďže som z Bratislavy, tak by to bolo asi trochu z ruky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2024 09:32

chia drží dobře, sám od sebe nespadne, když mu někdo nepomůže

Offline chia
příspěvků moje polička 02. října 2024 09:33

Evaeva super, idem objednať.

Offline Myrtila
5419 příspěvků moje polička 02. října 2024 09:59

Samantha Evaeva Ohrádka by u nás asi nepřežila ale jako uvažovali jsme v létě, že to dítě přivážeme ke kůlu jako kozu, že se vylítá v bezpečném a jasně definovaném koridoru, protože někdy ho hlídat je fakt náročný

Offline Myrtila
5419 příspěvků moje polička 02. října 2024 10:00

chia No, to by asi bylo, byl na objednávku někde tady z Čech. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. října 2024 10:00
Offline chia
příspěvků moje polička 02. října 2024 10:15
Reakce na Myrtila:

Samantha Evaeva Ohrádka by u nás asi nepřežila ale jako uvažovali jsme v létě, že to dítě přivážeme ke kůlu jako kozu, že se vylítá v bezpečném a jasně definovaném koridoru, protože někdy ho hlídat je fakt náročný

​Na toto je super prázdny bazén bez schodíkov - vyskúšané za vás

Offline Myrtila
5419 příspěvků moje polička 02. října 2024 10:45
Offline Torrah
3404 příspěvků moje polička 02. října 2024 10:50

knížka Mám tě ráda mami

Vím, že je ještě do Vánoc daleko, ale pokud jste trochu kreativní a máte rády svou maminku, doporučuju koupit knížku Mám tě ráda, mami a doplnit do ní příhody, fotky, vzpomínky - já ji dostala k Vánocům vloni a kdykoliv ji vezmu do ruky a prohlížím, tak jsem úplně naměkko. Je to fakt úžasný dárek (mají myslím i pro tatínka apod.). Jen to dá práci - vyhledat fotky, dopsat vzpomínky. Proto to píšu už teď, má dcera říkala, že na tom po chvilkách pracovala snad čtvrt roku.