Vedel by mi niekto poradiť dobrý pevný stojan na vianočný stromček? Potrebujem, aby sa doňho dala naliať voda a aby udržal aj veľký stromček. Buď kovový alebo nesmradlavý plast.
Čas vánoční...
chia Mohl by být i od kováře? Kdyžtak od manžela zjistím kontakt a snad i odkaz s obrázky. Je opravdu stabilní, předloni jsme měli fakt megastrom a přežil i s tehdy dvouletým dítětem ![]()
Myrtila jakože když se na stromek batole pověsí plnou vahou, že ho neshodí? Kolik váží ten stojan?
My stromek radši přivazujeme. Loni byl poprvé a zase na dlouhou naposledy nepřivázaný.
Evaeva No tak úplně na něm nevisel, to jsme zvládli ohlídat, ale tahal za větve a lezl pod ním, honil kolem něj psa, narážel do něj hračkama, tak normálně, no ![]()
Myrtila no já se právě bojím, že to v rámci nějakého telecího nápadu na sebe shodí. I když nikdy neměl ani namále. Ale znáš to, náhoda je blbec.
Evaeva my taky stromek privazujeme, u nás doma kdysi spadnul, když jsme byli na procházce. Stojan sice bytelný, ale stromek málem 2 metry a nebyl úplně rovný.
Evaeva To je asi fakt lepší ho přivázat. My jsme nad tím přemýšleli ty první Vánoce, to byl synovi rok a měli jsme ještě starý stojánek - normálně úplně dostačující, ale s batoletem už ne, no
nakonec ani nevím, jak to dopadlo, ale asi jsme ho spíš neuvázali.
Moc práce s vázáním stromku... Uvažte batole na kšíry ![]()
Samantha spíš se nabízí varianta dát stromek do ohrádky ![]()
Evaeva Na takýto som pozerala, len som si nebola istá pevnosťou toho lanka, ktorým sa to upevňuje. Ale batoľa nemám a stromček uviažem. Ďakujem ta tip.
Myrtila Ďakujem, od kovára by kľudne mohol byť, ale keďže som z Bratislavy, tak by to bolo asi trochu z ruky.
chia drží dobře, sám od sebe nespadne, když mu někdo nepomůže ![]()
Evaeva super, idem objednať.
chia No, to by asi bylo, byl na objednávku někde tady z Čech.
Samantha Evaeva Ohrádka by u nás asi nepřežila
ale jako uvažovali jsme v létě, že to dítě přivážeme ke kůlu jako kozu, že se vylítá v bezpečném a jasně definovaném koridoru, protože někdy ho hlídat je fakt náročný
Na toto je super prázdny bazén bez schodíkov - vyskúšané za vás ![]()
Vím, že je ještě do Vánoc daleko, ale pokud jste trochu kreativní a máte rády svou maminku, doporučuju koupit knížku Mám tě ráda, mami a doplnit do ní příhody, fotky, vzpomínky - já ji dostala k Vánocům vloni a kdykoliv ji vezmu do ruky a prohlížím, tak jsem úplně naměkko. Je to fakt úžasný dárek (mají myslím i pro tatínka apod.). Jen to dá práci - vyhledat fotky, dopsat vzpomínky. Proto to píšu už teď, má dcera říkala, že na tom po chvilkách pracovala snad čtvrt roku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY