žluťásek a co teprv papírnictví, 100 ks za cca 40 Kč a máme zásobu na 4 roky ![]()
Čas vánoční...
A mám další adventní kalendář od Sonnentoru čaje. Letos mají dvě velikosti, ta menší na fotce je asi za 150,- a ta větší je něco kolem 400,- Pro lakomé škudlilky to moc není no. :D

Kan Letos mají nový obal, to je hezký. Tenhle adventní kalendář kupuji každej rok a vždycky se na něj těšíme. To velký balení je s kořením, ne? To jsem nikdy nekupovala, nepoužila bych ho pokaždý v ten den a tím to pro mě ztrácí funkci adventního kalendáře.
Len Fakt koření? Tak to jsem prehlidla, měli to na pultu u sebe, tak jsem automaticky předpokládala, že jde o čaje v nějaké silnější verzi.
Na fb mi vyskočilo tohle. Cena byla eurech, asi nějaký zahraniční eshop, ale správná šetřilka to dokáže zkopčit na štítky.

KanHaha, to je vtipný. Ještě to tak dát na přeskáčku! ![]()
Samantha Jo pro dyskalkulika to nebude. :D
Nezahlédly jste někde adventní kalendář se zelenými čaji? Něco trochu lepšího než Teekanne, ale levnějšího než Kushmi ![]()
English Tea Shop má sice milion zelených kalendářů, ale nejsou to zelené čaje.
Kalendáře s kávovými kapslemi do Nespressa.
Já kupuju každý rok ten origo Nespresso, ale tady mají Friends!
https://www.kavovakapsle.cz/kapsle-vanocniho-kavoveho-kalendare-friends-nespresso.html
Mini děkuju, vypadá krásně, ale potřebuju fakt jen zelené. Asi zbastlim něco sama ze sypaných na váhu, no.
Kalendáře s kávovými kapslemi do Nespressa.
Já kupuju každý rok ten origo Nespresso, ale tady mají Friends!
Já jsem ty kapsle Friends dostala vloni jako vánoční dárek a popravdě, nic moc. Ještě jich pár někde mám pro případ nouze. Doufám, že Ježíšek na ně letos zapomene.
Ginevra Asi nepřekvapivé. Vlastně je dost levný, na to, že kupuješ značku. Tak ušetřili na obsahu.

letfenixa tak to my máme Vánoce tak jednou týdně ![]()
Pinot Noir my taky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY