continuity Četla jsem že to, že se do toho ptáčci můžou zachytit je spíš taková UL. Ale jak to pak zůstává prázdné na větcích je hnus. Ale když si to člověk pověsí na zahradu a pak to sundá...
Čas vánoční...
Sweet Potato Jee, to je hezkej nápad. Akorát to chce místo, kde může skládačka "zavazet" celý advent. Myslíš, že ho sestra se čtyřma malýma dětma v bytě najde? (To volné místo?) :)))
Mulen no varovala předtím kdysi ornitologická společnost. možná to není tak riskantní jako se píše, jen mi to přišlo takové zbytečné riziko. Aby si mohl každý pověsit krmítko bez práce, uděláme adventak...
continuity píše se to i v knize Krmime ptáky, ale správně
eM Jestli má puzzle ráda, tak určitě!
eM pod gaučem
Evaeva To by asi šlo... na nějakou tenkou desku. Je potřeba to ubránit hlavně před devatenáctiměsíční dvouhlavou saní, která rozebere na prvočinitele všechno a ještě to ožužle :)))
eM hm......![]()
jednu takovou tu máme a rikam ne-e!!!![]()
eM jojo, na desku. Nebo se dělají nějaké ty rolovací, kde by to mělo vydržet i zarulování.
https://udif.cz/produkt/adventni-kalendar-s-pokusy-2024/
Advenťák s fyzikálními a chemickými pokusy.
Sweet Potato Ježiš, to by se strašně líbilo dceři! AKorát teda před vánocema bysme na pokusy každej den neměli čas :o/
Sweet Potato to je super, přesně pro M. čtvrťáky! Ale obávám se, že učitelům to škola asi nepořídí :-(
andulka01 Možná oslovit rodiče, že by se složili?
Sweet Potato nebo koupit z třídního fondu, pokud existuje andulka01
pro ty, co delaji vlastni adventak, tak v DM ted maji na to specialni stojan s mini balenimi sladkosti
V Nanu-nana mají papírové sáčky s číslama na adventní kalendář, sáčky jsou přiměřeně velké a mají i v modré. 150,-
Kan loni i předloni to samé měli i v tedi, v několika vydáních. Já mám odtamtud čísla na dřevěném kolečku. (Akorát se nám to číslování moc neosvědčilo, tak už nečíslujeme)
Společnost pro ranou péči má již tradičně adventní kalendář klasický
Low cost pytlicky mají v dm, svačinové papírové sáčky. 24 ks za třicet korun ![]()
https://dm.cz/profissimo-papirove-sacky-p4066447345117.html?wt_mc=app.dm.pdsteilen.laufend
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY