Čas vánoční...
RoSa do sbírky. Moje dítě po něm touží.
Kan ako dieťa by som sa zjašila id radosti!!!
RoSa 2 možnosti, podľa veku
1. dáš to do pytlíka/krabičky na tajné miesto a tajne sa tým chodíš kochať
2. rozhodneš sa to vziať vedecky, roztriediš do obaliv z bonboniery a ku každému napíšeš vedecký názov a dôležito to občas vytiahneš pred kamarátkami (a okrem tohi sa tým chodíš tajne kochať ako predtým...
Kan a co se s tim pak dělá? na poličku? do kapsy na žmoulání?
Asi ano, na poličku. Jeden příbuzný je blázen do minerálů, on je teda I sbírá, má svoje pole na Vysočině kde je naleziště. Jeho holky když byly malé, tak mu část té sbírky naházely do akvária a vůbec to nevypadalo špatně.
@slunicko Tak pro fanouška to musí být dárek jak blázen, mě by bavilo to vymýšlet, pozhanět a dát dohromady. Sběratel moc nejsem.
Kan Mojí dceři by se ten kamínkový kalendář strašně líbil (a vystavila by si je na poličku a postupně by je prostřídávala při nošení v kapse ;o) ale dostane normálně čokoládovej, protože se mi nechce zavádět precedent a tohle nevím, čím bych příští rok překonávala ;o)
DruI dcery kamarádka si k narozeninám přála tuhle truhličku. Dcera ji samozřejmě pak potřebovala taky. ![]()
DruI v pátek pojedu přes Prahu..... ![]()
Tabea Odstup satane! ;o)
Omáčky/ kečupy ![]()

Lego

Já jsem doposud dětem dávala nějaký vyráběcí, teď jsem si řekla, že už na to kašlu, že jim dam čokoládový, ze jsou velký dost, dam jim pěkne přísun sladlosti, budou rady a jeste ušetřím! Ale kalendářů za pade s hnusnou tukovou cokoladou je úplné minimum, moje představa byla fakt lichá. Co tejden řeším situaci, že se dítě zasekne nad kalendářem s čokoládou, taky vlastně s hnusnou tukovou, ale přinejmenším za tři kila, což krát dva neni moc prijemny. To jsem to letos zase nějak nedomyslela:D
Karja Jojo, nakonec ty drobný úkoly, hádanky a tvoření dostanou smysl ![]()
Ty drobnosti a drobný hračky se mi loni velmi neosvědčily, to opakovat nebudu, hezkej má mixit, ale tyjo za 1400,-

Kdybych měla kupovat pro sebe, tak tenhle

Potrefenáhusa kde mají toho Burtona? To by se asi líbilo dětem.
continuity mne na to vyskočila reklama na ig, podle všeho ho mají na megaknihach
https://www.instagram.com/reel/DAtLoMLxQc4/?igsh=cWp1Y3QxejYyY2ly
Karja i na Rohlíku mají advenťáky Chocoland (český výrobek, obsah kakaové sušiny 32%) za 39 Kč. To musí mít v každém supermarketu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY