Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 08:38

Pinot Noir Já snad objednám rohlík k někomu do vedlejšího města:-D:-D. Hele taky jsem si to myslela, jenže třeba v penny mají jeden za 59,- jenže bohužel hned vedle v regálu x dalších těch drahých, kaufland taky neměl, v Tescu taky ne. Jak jsem to toky nesledovala, vůbec jsem neměla tušení, že ty běžné značky typu Milka, Kinder najednou vytasí před Vánoci takhle napálenej sortiment adventáků:-D. Ale už jsem asi rezignovala, už by byly zklamané, jak to viděly, tu nabídku, takže koupim ty předražený čoko cukrovinky, plus dva plyšáky, co jsou za body s doplatkem 170 Kč a nechám tam tisícovku v podstatě za kraviny....to je tak když se chodí nakupovat s dětma.

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 08:55

Karja k nám už rohlik jezdit zacal, ale za kilo za dopravu, kosik jezdí s dopravou v ceně. 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 09:00

Potrefenáhusa No mě to nebaví to objednávání jídla, ale myslím, že nejblíž je to stejně asi 15 km od nás. Hele ted jsem se do toho opřela a našla jsem docela rozumné v Dmku, i s hezkým obrázkem a Lidl bude mít taky akce:-D. Ale představovala jsem si to jinak no, myslela jsem si, že ty cukrovinky přinesou víc harmonie, víc úspory;-)

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 09:08

Karja mne to baví rozhodne víc, než pro to 10 km jezdit, ale naštěstí to baví muže 

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 09:15

Potrefenáhusa Jo takhle, no my to naštěstí máme do obchodu blízko;-).

Offline Catherinne
10880 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 09:20

Karja zrovna dnes na novinkách článek o cenách čokoládových kolekcí, že se asi řetězce zbláznily...prý se má počkat, oni slevní... 

Co třeba Makro, nebylo by tam něco?

Offline Kokoska
35131 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 09:24

Catherinne kolekci zevnitr jsem naposled videla asi pred 40 lety, kdyz jsme ji dostali k Vanocum od  ROH

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 09:27

Kokoska ja som kolekciu kúpila minulý rok, ani vlastne neviem čo ma k tomu viedlo, a nič nemalo väčší uspech. Asi spomienky a decká malé zas že novinka. A navyše to bolo aj dobré. 

Offline Kokoska
35131 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 09:33

Janulik03 my jsme kdysi kupovali polomacene zele v cokolade a nejake plnene figurky, ale casem to zacalo chutnat uplne jinak, tak uz to davno nekupuju. Stejne je vsude spousta cukrovi, proc se tlaskat jeste cokoladou. 

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 09:36

Kokoska mne zrovna to zele nechutnalo ani jako malý, nebo ty ohavny šišky s bilou naplní ani duty figurky...no, ty kolekce ať si nechaj, i kdyby je zlevnili na třetinu 

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 09:36

Kokoska no normálne som nacapala muža v noci, ako si ide pre cokoladu na stromceku, ako male decko, iskry v očiach, tiche kroky a sustive vybalenie

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 09:37

Janulik03 moje babička od taty mívala na stromečku prazdny stříbrný obaly od cokoladovych bonbonu, kazdej rok ty stejný 

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 09:39

Potrefenáhusa

Kokoska Janulik03 

já ty hořké plněné bílou tekutou náplní mám ráda a připadají mi pořád stejné, mám ráda i hořké duté figurky, muž má zase rád Arabesky celomáčené. Ale nekupuju to, mně by stačily jeden, dva kousky z nostalgie, nevím, co bych si počala s krabicí. Plus teda my když zatopíme v kamnech, tak by nám ze stromku kapala čokoláda.

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 09:40

Potrefenáhusa akoze vesala už prázdne chytá to žena 

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 09:41

Pinot Noir rie plnené mám rada aj ja. My teda kachle nezapalujeme keď máme stromček. Máme živý a blízko.

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 09:42

Pinot Noir tenhle aspekt mě nenapadl, topime 2 metry od stromečku celou zimu....ale nám tu vyrostla čokoladová maniačka (s velmi priskrcenym přístupem), ta by to asi zvládla rychle

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 09:48

Potrefenáhusa Mě to napadlo, protože našim se to stalo.

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 09:51

Catherinne no to teda nevim, cokolada byla letos az jednou tak draha (jako surovina) kvuli neurode kakaovych bobu, takze ti vyrobci nemeli jinou moznost, nez to do cen promitnout, ja jsem popravde cekala, ze ty adventni kalendare budou jeste drazsi

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 10:09

Janulik03 A nevíš prosím co to bylo za kolekci? Můj táta zatoužil po starém stromečku s kolekcí, asi třicet let zdobím stromek jednoduše s bílejma svíčkama na dálkové ovládání a on si vzpomene toto. Ani nevím jestli ty retro ozdoby někde u nich doma najdu, no a ta kolekce to bude fuška, jsem ochotna pořídit Arabesky, ale ty barevný světla. To bude hrůza. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 10:11

Potrefenáhusa my doma mívali mléčné duté, plněné nikomu nechutnají, a pak polomáčené arabesky. U našich ráda dám, ale domů to taky nechci. Sladkého máme všichni až dost