Potrefenáhusa premium by se vám nevyplatilo?
Tam máš dopravu zadarmo
Čas vánoční...
Kan já jsem barevny svetla nikdy nechtěla, ale jeden rok jsem je koupila omylem, byly v krabici s bilejma na obrazku a jsou úplně nejlepší, delaj krásny náladový svetlo a už si bez nich Vánoce neumim ani představit, tak snad budeš mít šťastnou ruku :-)
Evaeva Tyjo, nevim, mne to přijde docela drahy, lidl je levnější i s dojizdenim, a hlavně teda on-line by bylo nakupování úplně 100% na mne, to já se zase rada podelim
Potrefenáhusa no my velký nákupy nesnášíme svorně oba. Co máme děti, tak jsme nic takového asi nikdy nepodnikli
Takže nám se to vyplatí. Plus teda kupujeme ty jejich výrobky. A ano, je to na mě, ale ve čtvrtek nebo pátek vždycky padne otázka "tak co budeme vařit?" (ode mě). Naklikat už je to to poslední.
Catherinne Děkuju, on to zas takový veliký výdaj není, jen mě to poněkud zaskočilo, že si to o moc nezjednoduším;-)
Kan myslim ze klasika ORION ,bolo tam všetko, taka zmes. Videla som už aj teraz v Tescu
My tie retro ozdoby stále používame, len sa ich počet rapídne zmenšuje
. farebne svetlá teda uz je na mňa moc, ale kym bol s nami otec, tak u seba mal vo vaze vetvičky a tam teda aj tie farebne hribiky svietili ![]()

Potrefenáhusa Díky! No musím se s tím nějak porvat, vlastně ani klasický stojánek už nemáme.
Janulik03 Krásné to máš! No můj táta pořád vzpomíná na řetěz barevné lucerničky, co měla jeho máma na borovičce. Jako něco se mi mate, že mi bratranec při vyklízení říkal, až si ty lucerničky vezmu, že jsou pořád hezký, no a já ne, já si vzala jenom pár knížek, starou cukřenku a hozpodářský deník dědy, který psal růčo.
Kan no škoda, ale niečo určite vymyslis, si kreatívna ![]()
Kan lucernicky jsme meli taky, byly z madarska. nasi je meli minimalne 30 let, byly fakt nadherny, z tepanych "zlatych" plisku s barevnymi sklicky. pak se tu prodavaly nejaky napodobeniny, hnusny, velky plastovy.
Hořké plněné miluju nejvíc! A arabesky celomáčené nebo polomáčené si kupuju jen pro sebe o adventu, postupně je ujídám jen tak.
continuity mne na to vyskočila reklama na ig, podle všeho ho mají na megaknihach
https://www.instagram.com/reel/DAtLoMLxQc4/?igsh=cWp1Y3QxejYyY2ly
Už je diskuze daleko. Díky moc!
Janulik03 moje babička od taty mívala na stromečku prazdny stříbrný obaly od cokoladovych bonbonu, kazdej rok ty stejný
To je náhodou dobrý využití těch chuťově ošklivých bonbonů, aby se nemusely kupovat (a jíst) každý rok nové ![]()
Aneb taky nemám ráda kolekce, asi odjakživa ![]()
viktorka_od splavu On někdo v Turnově obnovil výrobu těch lucerniček, viděla jsem v TV Toulavou kameru, jenže na řetězu je pouze 10 lampiček a cena je 1800,- Celé je to ruční práce, sekání komponentů, ohýbání, montování.
Kan ono se to porad dela, my z ty serky máme doma muchomůrky, ty ale tak drahy nebyly, stal ten řetěz asi 700,-
Kan viktorka_od splavu My ty nové lucerničky máme, tchýně má ještě ty staré a funkční, a ty nové vypadají velice podobně jako ty staré - tvar je asi úplně stejný, barvy materiálů trochu jiné.
Pinot Noir
Hořké plněné miluju nejvíc! A arabesky celomáčené nebo polomáčené si kupuju jen pro sebe o adventu, postupně je ujídám jen tak.
Jo! U nás je dostává muž k narozeninám v říjnu (ty arabesky), do Vánoc jsou dávno snědené.
Myrtila ty duté figurky jsou prostě čokoláda. Ty plněné mi taky nechutnají, hodně nechutnají ![]()
Catherinne no to teda nevim, cokolada byla letos az jednou tak draha (jako surovina) kvuli neurode kakaovych bobu, takze ti vyrobci nemeli jinou moznost, nez to do cen promitnout, ja jsem popravde cekala, ze ty adventni kalendare budou jeste drazsi
cena čokoládových bobů od května klesá, i kdyby teda ne, tak 500 a víc za kolekci je nehorázné
olte zejména když v těch běžných kolekcích je "kakaového čehokoli" fakt minimum
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY