Ty kolekce nejsou všechny úplný shit, jak se tu hlásá. Orion hořká figurková je 52% čokoláda a je úplně normální. Oproti oblíbené a zároveň mega hnusné Milce je to přímo vynikající čokoláda.
Čas vánoční...
Pinot Noir jo, ty kolekce orion jsou prostě stejná čokoláda jako ta tabulková. Mně nechutnají plněné, ale to taky nesouvisí s kvalitou.
Miluju ty plněný krémový figurky! Každej advent dělam to samý, co dzizisketa s arabeskama, koupim si krabici a sama si ji postupně spasu :)
Ounz V detstvi jsme se s brachou strasne hadali, kdo sni z kolekce "rybu a raka"![]()
Jediné figurky s nalplní.
moji rodiče dostávali v práci každý kolekci na dítě, takže jsme měli nafasovaných 6 těch velkých mixnutých kolekcí, kromě toho jsme kupovali arabesky (často vícero krabic, protože se někdy snědly už před svátky), střapce a samostatnou krabici těch plněných tekutou náplní, někdy taky více než jednu.
Když si představím, jaká hromada sladkostí to byla... ![]()
Pinot Noir joo ty strapce a arabesky jsme meli taky. Zpetne vubec nechapu, jak mi to mohlo chutnat.![]()
Lunaryba a rak!
Taky pamatuju..teď už jsou to jenom šišky..
Pinot Noir my měli dycky jen jednu, max dvě - dostali jsem je na mikulášský..byla jsem dost smutná, když nám je zabavili, aby se mohly pověsit na stromeček (tam asi pramení moje potřeba si to v dospělosti koupit jenom pro sebe?
)
Letos bych chtěla s dětmi zkusit vizovické pečivo, to je taky jedna z nejsilnějších dětských předvánočních vzpomínek, věnovali jsme mu na základce spoustu hodin výtvarné výchovy ![]()
Páči sa mi vianočná reklama od telekom. Dve dievčatá v bublinach. Normálne som si ju pustila dvakrát po sebe.
Já se z vánoční kolekce těšila vždy nejvíc na bublinkovou fólii :)
Když jsme u těch Vánoc...Určitě nutně potřebujete obraz, žejo...![]()
![]()
Luna to víš, že potřebujeme
. Sem s ním/i.
U nás se plněným figurkám z kolekce říkalo tečavé (od slova téci, užíváno jako podstatné jméno) a vždycky jsme se o ně prali.
U nás se kolekce na stromek nevěšela, ale spravedlivě rozdělila mezi všechny členy rodiny, protože kdyby se povesila, tak by do rána nebyla. Takhle si každý hospodařil se svým a bylo. Ještě v únoru se dala u maminky ve skříni v košíku s prádlem najít čokoládová šiška
. Jsme žravá rodina, aby u nás třeba oplatky, čokoláda nebo cokoliv dobrého na očích vydrželo aspoň jeden den, to neexistovalo, proto se to nekupovalo, případně dobře schovavalo ![]()
A teď když přijedu s dětma k našim, tak synek nenápadně lustruje babiččinu šatní skříň, tuhle našel celou Merci ![]()
Pinot Noir jj nožíky :)
JankaM pamatuju se z detstvi na lednove nedele, kdy se na svatecni poobedovy pohar se slehackou strouhala cokoladova figurka od Vanoc.
Luna ano potřebuju,
Adventní kapsář, nevím tedy proč čunik.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY