Pinot Noirdíky moc. Hodně si mi pomohla.
Čas vánoční...
Pinot Noir mas to vsechno krasne, poslala jsem odkaz neteri(13), aby si vybrala.
Dekuji![]()
continuity rokajlu mám ještě dost různé směsky, když si pošleš holky do Dejvic, odsypu ti do kelímku.
Pinot Noir Máš to vsechno moc pěkné.
Antje černá káva děkuji ![]()
Pinot Noir ty andílci vypadají hezky. To máš taky z toho e-shopu?
Evaeva jo, ketlovací jehly nýtové 50 mm, andělská křídla, velké perly a to na svatozáře se jmenuje rondelka.
Mají na tom webu myslím i návod na ty anděly se vším, co k tomu potřebuješ.
žluťásekděkuji za nabídku, ale jak koukám do toho košíku, tak to je asi už jedno ![]()
Pinot Noir super, díky. To by možná zvládli i kluci. Prozkoumám to.
Pinot Noir přesně na tebe jsem myslela, že děláš moc krásný ty hvězdy!
Pinot Noir Super napad s tim dratkem, mam tunu drobneho rokajlu, co navlecu jen na bizuterni nit, tak se asi taky dam zinfluencovat
Ty dratene zaklady jsou dobry, neznala jsem
Koukám na ty tvoje hvězdy, nějak se mi předtím nenačetly Máš je moc krásné. No jsem zvědavá na sebe. ![]()
continuity Pinot Noir Poéma RoSa Děkuji.
Advenťák mašinka. Škoda, že letos už nemají klasickou čugálu.
Konec, zrovna jsem si k práci pustila vánoční album od Sii.
Makara clothilde K těm obrazům...Letos jsem bohužel nestihla vánoční pohledy, jak jsem zamýšlela, mám rozpracované, ale nejsem s nima spokojená. Ale prodávám teď obrazy z výstavy. Některé jsou zamluvené, ale ne všechny...Ale to asi není váš případ, tohle jsou fakt jako malby na plátně...To asi nepotřebujete.![]()
Luna no, já bych užila i malbu na plátně, tak mi třeba pošli do SZ.
edit: jen není jistá shoda se spolubydlícím. Trochu dost se rozcházíme v líbí/nelíbí
.
Luna ja bych mela zajem. Muzes mi poslat nejake foto, prosim
Luna já se také ráda podívám na fotky volných obrazů na plátně prosím
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY