roztomilý to je, ale ten spoluhráč je naprosto dementní
Zahrála jsem devět her a jednu remizovala a jednu prohrála. A to dělám dost chyb.
Čas vánoční...
Janulik03 to je skvělý nápad, díky!
Janulik03 ty hvězdy jsou hrozně pěkný.. jeden rok jsem koupila pytlíky, druhý je nemohla najít a letos jsem si do nich dávala svačinu ![]()
bublifuk tak hlavne že sa využili ![]()
continuity promiň, já zapomněla napsat, že jsem totální počítačovoherní negramot, tak mi přišlo milý většinou vyhrát. No a mě vyšoup taky v deváté hře, myslím. Když já mám ty googlovský upoutávky moc ráda.
Janulik03 jezis to je fakt jednoduchy a takovej efekt! Skoda, ze je dite jeste maly, pripomenes mi to za rok? ![]()
moora no ak nezabudnem, tak jo ![]()
moora ty hvězdy tu děláme každý rok, nedáváš pozor! ![]()
Pinot Noir hele boty se tu resej kazdej mesic minimalne, a to mate kazda 2+ deti v denodenni peci! hvezda jednou rok je uplne v toleranci :))
moora boty přeskakuju, přiznávám ![]()
moora napis si do kalendare na zacatek pristiho prosince "koupit pytliky na hvezdy"" a schvalne, jestli si pak vzpomenes, proc a na co sis to napsala a jaky hvezdy do pytliku? ![]()
Kokoska já jednou objednala na e-shopu "svačinové sáčky" právě na hvězdy a přišla mi role mikrotenu ![]()
Pinot Noir to se blbe lepi a jeste hur striha ![]()
Kokoska a moc to asi nedrží tvar ![]()
Takže to chce takový ty uplně bílé pytlíky papírové...to jsem ani dlouho nikde neviděla.
Ale, ale. Já mám blbou zprávu, ve škole vyrábějí adventní kalendář, plní ho bonbony a odnesou si ho domů, takže já tu ještě jednou štvaní na téma adventní kalendář mít budu, protože ta mladší ho nemá tenhle druhej. Takže já jí ho vyrobim, samozřejmě, ale stejně to bude blbě, protože tam budou jiný věci, každej den to bude blbě a to celkem 24krát;-)
Karja v DM sacky maji, vloni meli i cervene. Letos jsem to jeste nezkoumala.
Karja Pepco je taky mělo - letos jsem nekoukala
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY