Luna taky bych se podívala, díky!
Čas vánoční...
Luna udělej si tu výstavní vlákno :) taky se ráda podívám!
Luna dekuju a tesim se.
Ok, tady je takový nahled všeho, co tam bylo a nakonec i nebylo.![]()

Luna co to je dole uprostřed?
Makara baňka přece!
brrr se mi to nechtělo věřit
Luna krásně morbidně maluješ...jsou to skvělý obrazy!...moc to tady nesleduju,ale až bys něco prodávala/byla by možnost koupit???
Maureen na mě je to příliš temné, ale ty dámy na splavu
Adventní kalendář s vánočními ozdobami. Cena odpovídá ruční výrobě, nápad se mi moc líbí: Značka Koulier.
siš, to je tak krásne, že keby moji potomkovia netrvali vzdy na izdobach na ktore su zvyknutí, uz to mam na ceste!!!
Luna uf, to je krásne...
Luna Moc se mi líbí ty dámy ve vodě.
coralline taky se mi líbí. Mají takový historický nádech. Trochu jako Degas. Ten maloval ty baletky myslim
Luna ale když nám ten obraz prodáš, budeš mít peníze na dárky ![]()
andulka01 Abych se priznala, ja si nedovolim tady neco nabizet. Ja jsem to sem dala, pac je to nejpohodlnejsi, abych nemusela posilat jednotlive fotky do sz.![]()
Luna ale ty Viktorky se mi moc libi! To ostatni je na me momentalne moc pochmurny, ted bych potrebovala spis kytky a sluncem zality krajinky nez lebky ![]()
coralline rysamona To se vam zda, kdyby se holky otocily, tak jsou to zombie Viktorky od splavu. Vsecny obrazy souvisi s krvi. A morbidni byt musi, kdyz jsou ode me. A zrovna tenhle asi dam matce Vanocum, protoze mam malo penez na darky
A řekneš jí to? Já bych se pak bála být s tím obrazem sama v místnosti. Že se holky otočí... ![]()
coralline No ona me vubec neposloucha, takze klidne reknu, ona si to stejne vysvetli po svym, me nerespektuje.![]()
coralline tak ted už ten obraz nepotřebuju. Kdyby se ohlédly ....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY