Kokoska Díky, proběhnu nějaké domácí potřeby, snad si vzpomenu.-), líbilo by se mi do těch hvězd dát nějaká světýlka, ale to asi nepujde, jak by tam ta držela ta baterka, my navíc pořád otevíráme okna a větráme....zkusim to nějak vymyslet.
Čas vánoční...
Kokoska já jednou objednala na e-shopu "svačinové sáčky" právě na hvězdy a přišla mi role mikrotenu
Ale to by boli originálne hviezdy, neprijala si výzvu? ![]()
Karja kupuju je na Rohlíku, používám je nejen na hvězdy, ale opravdu i na svačiny.
Do hvězd světýlka dávám, resp. pověsím spolu s hvězdou i takový ten LED tenký řetěz - téměř neviditelný drátek s malinkými světýlky, krabičku s bateriemi schovám za květináč. Je to krásné.
Karja na tie svetielka sú lepšie tie pevne kupovane hviezdy, mavaju to aj v KIK aj v Pepcu

Janulik03 až potkám návod na výrobu igelitových hvězd, jdu do toho, mám ty sáčky dodnes ![]()
Pinot Noir Jasně, takže jí pověsíš trochu níž. Já mám květináče jen v kuchyni, spíš uvažuji, že jí právě taky nějak zavěsim a bude schovaná nahoře. Uvidíme, už nějaká tahle světýlka mám. pytlíky právě máme takové ty přírodní barvy, to by se moc nehodilo:-D
Janulik03 Ty tvoje papírový hvězdy jsou lepší, pěknější, jak kupovaný, já nesnáším pěticípou hvězdu a byl boj před lety na špici stromečku sehnat pěknou skleněnou.
Pinot Noir Janulik03 koukam na to video, sacky jsou s tim bocnim skladem?
Karja hele a co do tý hvězdy dát tu čajovou svíčku elektrickou? je to bez drátu a má to každej Vietnamec
RoSa možná by to šlo nějak zakomponovat! Díky.
Jako my jsme tady v obležení, takovejch těch zcela osvětlenejch domů. Čelím velkému tlaku dětí, proč to jako taky nemáme, ty světla na střeše. Vloni jsem jim vysvětlila, že bychom si na to přece stejně neviděli, tak je lepší když to mají sousedi a my se na to můžeme aspoň koukat:-D:-D A letos jeden přijde s jelenem do pasu? Tak ta výroba světýlek do všech oken je si myslim, aspon trochu uspokojí:-D
Karja našla jsem jednu fotku

moora ano, se sklady na bocích
Pinot Noir To je moc hezký, udělám to podle vás:-D
Karja mně se taky osvědčily ty drátky za pár korun. Tu krabičku můžeš taky přilepit nahoru, možná by šla i zamotat do hvězdy. Taky můžeš koupit nějaké kouličky, holky to nasypou do skleněné vázy spolu s tím drátkem a máte další svítící výzdobu.
Pinot Noir dik. Krasny ty hvezdy
Karja synek ma kreativni sousedy. Na jejich vanocni vyzdobu se vylozene tesim

moora To je boží.
Karja Ty papírové sáčky mají i v DM. Teď mají i krásně červené. Kupovala jsem je dceři na advenťák.
Zkus se zeptat ve škole, co tam cpou. Třeba ti to ušetří nervy. ![]()
Karja S osvětlením domu nezavidím ten boj. My jsme ty světýlka neměli kvůli mému boji proti světelnému smogu. Předpokládám, že dcera, až bude mít svůj dům, omotá ho od základů po komín do světelnýho řetězu a na zahradu si dá svítíco Santu s celým spřežením, aby si vykompenzovala traumátko
Ale zase nejsem úplnej ras na dítě. v truhlících máme světýlka s časovačem a dcera ve svém pokoji dle svého výběru těch řetězů asi 3
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY