moora auvajs ![]()
Čas vánoční...
moora ano bočný sklad
Tá susedova výzdoba je bohovska, to nesmie vidieť môj muž ![]()
Tabea No právěže oni tam cpou ruznorodé vyplně, co který rodič přinese, nebo co zbyde z nějakých gratulací...to nemáš šanci splnit, i kdybych tady 30.11. ty pytlíky prošahala:-D
notna Jo to víš, že jo, my máme takové to drobné osvětlení v oknech každý rok, ale to venkovní mě tolik nebere a ani neumím si představit, co by muže přesvědčilo to instalovat kolem celého domu venku:D...Jo DM je zdroj všeho, ale my i to pitomé DMko máme 40minut nejblíž, to nechápu, ani v těch nejbližších shopping parcích, kde je Pepco, není!
Karja Zase ty papírový šáčky by mohli ještě mít v takových těch starých papírnictví, kde mají i svačinový ubrousky, papíry apod. V městečku poblíž tenhle sortiment malé papírnictví má. Nebo domácí potřeby. Ti to taky mívají vedle špějlí a papíru na tlačenku :-)
notna my máme na chalupě asi dvě stě svačinových sáčků po pratetě, to bychom mohli zkusit. Návod, předpokládám, najdu na netu.
A zeptám se - co je papír na tlačenku?
andulka01 Igelitový rukáv, to my vidláci známe. ![]()
Kan no to znám taky
akorát se tomu fakt říká papír? Ok, jsem poučena. Tlačenku teda nejspíš nikdy dělat nebudu, ale on se do toho dělá i sulc a tak...
andulka01 Já teda používám ten igelit, papír taky neznám.
O vánocích neosvětluju, nezdobim,
ale cpu se.
Dnes objednáno několik druhů ořechů a arašídovy a mandlový nugát. A na zkoušku něco, co prodávají jako tygří ořechy, asi je to oloupany šáchor. Toho jedineho jen 100 gramů, ostatní po kile. ![]()
andulka01 Prosím ne, zapomeň tlačenkový papír :-) Možná se tomu tak vůbec správně neříká. Tomu tak říkám já a možná si to jen blbě pamatuju z dětství. Nekupovala jsem to nikdy, jen vím, že to občas vidím i někde v obchodě, v takových těch starých drogerkách, domácích potřebách apod. Jak to mají označené, netuším.
notna ano prosím ![]()
Karja pytlíky by mohla mít i teta. Tu máte?
Pinot Noir dik. Krasny ty hvezdy
Karja synek ma kreativni sousedy. Na jejich vanocni vyzdobu se vylozene tesim
no tvl
...![]()
Děkuju!
Mha prosim, kde se objednava mandlovy nugat?
Karja ty hvězdy jsou krásný i z hnědých pytliku
Mha ted mam doma orisku dost, priste zkusim i ten nugat.
Tak jsme se včera pustili do korálků. Škoda, že synova temná hvězda nejde dobře vyfotit, ty korálky jsou černé s kovovými odlesky, vypadá to cool! Mně vzniklo kormidlo, to jsme se tu zasmáli všichni.
Naštěstí to šlo ještě zdrátovat do hezčího tvaru.

Pinot Noir krasny oboje!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY