Bud v klidu, venec jsem koupila (nahodou jsem narazila na jeden presne podle meho gusta), a chvoji, sisky a cesminu bys urcite do kvetinace zvladla naaranzovat i ty.
Čas vánoční...
Emerald Krásna výzdoba.
Emerald Krásný! ![]()
Mně se do té výzdoby vůbec nechce, tady je pořád jasný podzim, svítí sluníčko, ani listí ještě neopadalo. :-(
Emerald krásne to máš, tiež sa chcem k tomu dostať, len chýba moral
Garfieužívej si lepší počasí. I když... u nás zas sněží. Kdybych nemusela odpoledne do Kladna, těším se asi víc, ale dobrý i tak.
continuity sněží. Ale taje to. Chtělo by to o pár stupňů míň ![]()
Evaeva u nas to na trave lezi, ale je to mokry, na strechach se nedrzi. Z okna to vypada hezky, ale mozna budu muset k veceru vyjet neco vyridit.
Kokoska u nás už taky leží. Program na odpoledne je jasný
Krásná zimní pohádka. (Ale ty dva tři stupně dolů by to stejně chtělo, je to hrozně mokrý)
Evaeva ja budu radsi, kdyz to neprimrzne, ale detem by to urcite bylo milejsi.
Kokoska chápu! Já to hlavně myslela od začátku, kdyby mrzlo.
Janulik03 to je krása. ![]()
Nemám pořádné chvojí. Resp. muž očesal nějaký zoufalý smrček, u tchýně na zahradě, který opadá tak za týden + plus něco s červenými bobulkami a strašnými ostny, to je tak na trnovou korunu než věnec na dveře. Nevím co si myslel, že z toho stvořím. A ještě komentoval, že musím do zahradnictví.
continuity dúfam že do rána z toho machu niečo nevylezie ![]()
Čo viem, tak určite niečo dobré vymyslis ![]()
To ti přesně řeknu, co vymyslim: výlet do zahradnictví a koupím si tam jedlové větve.
Doufám, že zítra nebude ledovka.
continuity to dobre urobíš
A my už jsme taky letos byly vyrábět adventní věnec (dcera je teda trochu maximalista, co se ozdůbek týká :o)

Juu, tady už jede adventní výzdoba!
My dnes měly odpolední party s neteřema - vystřihávané hvězdy ze sáčků a ty korálkové. Barvami jen hýří a ne že byl nedostatek bílých... ;) Na vyplétání drátkem nakonec nedošlo, páč sestra chtěla naučit andílky, tak nebyl prostor. Holky to bavilo, asi o víkendu bude pokračování.

Krásný, Januliku!
Janulik03 prosím tě, mohla bys více nafotit ten stůl s černýma židlema? Koupila jsem stůl v podobné barvě a uvažovala jsem o židlích v černé … Jen jsem si to nedokázala představit a teď vidím, že to vypadá velice dobře. Jen bych ráda ještě víc fotek, jestli by ti to nevadilo? Klidně do sz nebo ti napíšu email… díky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY