eMjsou fakt pěkné, tu úplně dole asi obslehnu. nemusí se to vždy vypletat.
Čas vánoční...
Samantha poslala som ti SZ
DruI náhodou, maximalizmus to nie je, vyzerá pekne, deti sa vedia tak krásne vyblázniť pri zdobení
eM milujem tieto ozdoby, obdivujem všetkých, čo vedia takto tvoriť
barbuchaďakujem
Janulik03 Dekujem, byl to peknej holčičí vecirek.
continuity Ooo, tak to musím vyřídit, že hvězdička bude vzorem pro někoho jiného. Mmch já jim ukazovala jako inspiraci ty tvoje a prý jsou málo barevne :))
Janulik03 To je pravda, že děti si to užívaj, my už to máme jako předvánoční tradici :o) a protože na výrobu chodíme do našeho hobby centra, tak to ani doma negeneruje žádnej bordel. Prostě ideální situace ![]()
eM no to je jasný, si jim měla říct, že my už jsme stribrovlase babky, tak máme stříbrné hvězdičky. ![]()
Emerald Janulik03 krásné to máte.
Já dnes zavěsila první světýlka, tyhle hvězdy do oken v patře, v přízemí budou papírové. A donutilo mě to umýt okna, je mi to normálně fuk, ale věšet na to ozdoby mi přišlo dost nevhodné, nebylo už přes ně skoro vidět. Normálně tu teď máme víc světla!
To je skoro do radostného vlákna. ![]()

Pinot Noir krásne, ja sa na tie svetielka vždy teším, smog, nesmog, ten mesiac mi to je fuk, žiadne diskotekove nemáme
Po letech máme věnec, pár let jsme měli jen svícen se svíčkami v řadě. Pro dekorace nemám vlohy, tak jen takhle jednoduše.

Pinot Noir pekné je to ![]()
Pinot Noir Takhle je to nejhezčí ale:-). Mám všechny propropriety, ale nemám chvojí, jak nebydlíme u našich, věčně něco nemám a není tu člověk, co pro to obratem dojde jako můj táta:D.
Karja já mám chvojí, ošklivé svíčky (návštěva květinářství s miminem byl zážitek, který jsem chtěla zkrátit) a aranžovací hmotu. Nemám nějaké další větvičky a čas![]()
Dneska jsme dotáhli dva dřevěné stromky každý 75 cm vysoký, naštěstí vyrobené ozdoby byly určené k zavěšení na ně. Příští týden každý z kluků přinese ještě adventní věnec z keramiky, už tu máme dvě pomalované svítící láhve. Jako nevím, kam to mám všechno dávat.
Evaeva K prarodičům ?
Tak Betty na ty keramické věnce už jsem je trochu nalomila. Ale oni právě moc nechtějí. Máme tu taky například sadu asi 5 keramických misek ve tvaru listu, ale nepošlou to z domu ani za nic
Půlmetrové dřevěné anděly jsme tu měli vystavené dva a půl roku ![]()
![]()
Jeden vnuk 20 let si vybral k Vánocům sadu příslušenství Karcher na čištění automobilů , mladší 16 let parfém . Ještě dáváme obálky .
Prvýkrát v živote som si urobila živý adventný veniec. Nie je dokonalý, ale je môj :)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY