eM tie ozdoby sú krásne
Rovnako ako aj zimné/ vianočné dekorácie ostatných.
eM tie ozdoby sú krásne
Rovnako ako aj zimné/ vianočné dekorácie ostatných.
pecka je krásný ![]()
pecka JE dokonalý
Ja takto

continuity pekne sa to tu rozbieha
paradny
continuity Janulik03 pecka Vsechny to mate moc hezke. A ja jsem proti vam hroznej kycar, vsechno se musi blyskat. Asi si kompenzuju strohost v oblekani.

pecka je úplne krásny.
Emerald tie sušené limetky vyrezané je super nápad
Mapy.cz![]()

continuity Jůů ![]()
Emerald Kýčař? Blýskat? Ty nevíš o čem mluvíš! ![]()
U nás se teda zatím vybičovala jen dcera a ozdobila si poličku....

pecka continuity krásné. ![]()
Garfie to je super! ![]()

První světýlkový nástřel ![]()
U nas zatim jen minimum a jen proto, ze odpoledne prijde mladez, na me je to jeste brzo, advent neadvent. Svicky jsou z lonska, ten "opravdovy" venec bude jiny.

Já vám snad závidím
. U nás jsem dala domečky na parapet, kde ale je i kalendář, kelímek s propiskama, masoužravky a další provozní věci, takže to vůbec nevynikne, dojem je prostě bordel. Věnec na stůl je neprůchozí z téhož důvodu, jen druhý parapet mám lepší, když tam zrovna nekdo něco neodloží... Večer možná vyfotím, ale proti jiným jsem žabařka
.
JankaM tohle je parapet na schodisti, co myslis, ze je jinde? ![]()
Navic tu misku s kaminkama tam mam celorocne, jen doplnuju a obmenuju podle rocnich obdobi. Jeste nedavno tam byla plachetnicka a musle ![]()
JankaM u nás je to stejný. Jednu poličku jsem teda uklidila, víc místa nemám. U nás se to ještě komplikuje tím, že mimiňák všude vleze a všechno chce samozřejmě zkoušet. Loni jsme věnec dávali nahoru na skříň a sundávali jen na zapálení ![]()
pecka ten se Ti teda povedl
Tak jeste svicen a zatim koncim. Od prvni adventni nedele jime na vanocnim nadobi, zavedli (dobre, ja zavedla
)jsme si tuhle tradici za covidu. Ale deti se na to vzdycky tesi (i jako skoro/dospele).

Emerald to je hezká tradice, já jsem měla vždy na adventní neděli vymyšlený zvláštní oběd, co běžně nevařim: Roastbeef, jehněčí, nějakou lepsi rybu a tak. Ale teď,ak se to uvolnilo jsem ráda, když se sejdeme k obědu všichni alespoň jednou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.