Emerald to je hezkej nápad s tím nádobím, jdu to hned nadnést.
Čas vánoční...
Jsem si umotala prvni adventni venec v zivote ![]()
Doted jsme se spokojili se svickami na taliri a max vetvickou k tomu, ale petileta to zacala dost resit, tak at ma radost. Veskery material jsme si spolu nastrihaly u nasich na zahrade a ted jsme ho spolu dozdobily.

Zuzuli jak a čím se přidělávají na ten úzký korpus ty svíčky?
Lenka22 mam tam tohle

Zuzuli aha, jasně, díky. Zrovna jedu k Chládkovi a míním tam všechno nakoupit a pokusit se o první věnec.
Zuzuli krásne to máte
My jsme dělali zase ve škole, je to krásná akce. Maminky motají věnce, děti běhají po chodbě a cpou se křupkama co kdo přinesl. Společně pak večer zameteme a vytřít přijde paní uklízečka. Ideál ![]()

Zuzuli Je moc pěkný.
Prosím o tipy na lucernicku, do které můžu dát svíčku, aniž bych se popalila (spodem nebo bokem)
Tu dřívější někdo rozbil (mikuláš? Santa? Čert vi)
Mha neměli vIKEA lucerničky s dvířky?
Mha IKEA
Příští týden tam jedu pro židle, tak se kouknu. Je to v oddělení ozdob nebo čeho?

Krásnou první adventní neděli!
Vilemina tiež želám krásny advent
Mha dole u svíček a kytek, před vstupem do skladu. Pokud teda i mimopražské IKEA jsou zařízené stejně.
žluťásek podle mě i švédské ikei budou zařízené stejně ![]()
žluťásek my máme školkove vyrábění taky, pak se to teda prodává a děti jedou z výdělku na výlety, většinou se zvládne vybrat i kolem 15 tisíc. Ale, ale jako každej rok jsou normálně ty výrobky vytunenejsi, už nestíhám ten level...
Výzdobu nemám žádnou, včera jsem šla ke kamarádovi na navstevu....naklizeno, venku osvětleno, doma asi deset dekorací, tak mu říkám, hele přestávám se s tebou kamarádit, mám z tebe depku, už se budu kamarádit jen se samyma zoufalyma ženskýma jako jsem já, co nic nestíhaj a nejlíp kdyby byly ještě třeba i tlustý....a on mi velmi nekorektně doporučil, že můžu teda jít za jeho sestrou, taky mojí kamarádkou. Ale to nic nemění na to, že fakt nic nemám, vyhlásila jsem to na druhý adventní víkend, že to dáme s holkama už:D
Karja Já si dneska chtěla koupit adventní svícen, nepovedlo se, tak co, nic. Jsem si dala v kavárně karamelovej větrník a ajrkoňak
trávili jsme kus dne s tchyní a nějak nás to dneska vyčerpalo.
Výzdoba roku. Betlém nevedu, ale mám ráda domečky ![]()

JankaM domečky jsou pěkné! Na betlém je stejně brzy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY