Ďakujem za pochvaly ![]()
A chválim všetky adventné venčeky a výzdobu, či už je minimalistická alebo naopak na maximum :)
Ďakujem za pochvaly ![]()
A chválim všetky adventné venčeky a výzdobu, či už je minimalistická alebo naopak na maximum :)
Karja my to nakonec dneska zvládli. Takže k dětským dekoracím jsme přidali adventní věnec/svícen. To zapichování do aranžovací hmoty je rychlé a odpadá práce s tavkou. A dopadl celkem hezky.
No a taky jsme nacpaly 3x 24 pytlíčků
Mikuláš může přijít. (Ještě teda musím koupit něco od nás, asi Albi betlém a ovoce, ať se to vyváží
)
Ušmikla jsem chvojí od sousedů přes plot do vázy, z odřezků jsem spíchla jakousi dekoraci pomocí kenzanu. Poprvé mě napadlo použít větvičky blýskavky (tu jsem nekradla, je z vlastní zahrady) a vypadá to dost vánočně, eko náhrada vánoční hvězdy.
. Hvězdy z papírových sáčků jsou už tradice, letité dřevěné stromy z Lidlu taky. Rozrůstá se nám sbírka andělů z štědrodenní charity v pivovaru, vždycky si nějakého kluci přinesou domů, jednou i metr a půl vysokého, tak ten byl nenápadně zneviditelněný, ale někteří se mi líbili natolik, že si je nechávám (jsou to výrobky učitelek z místních školek).
A od zítřka ještě začneme stavět betlém.

Evaeva Advenťáky teda máme. Starší si ho vyrábí ve škole - no vyrábí, namaluje si ty pytlíčky a ozdobí si to. Takže pak ho ten víkend, kdy ho donese domu, vyrábíme všichni společně pro mladší;). Čímž smekám před paní učitelkou, já jen lepím tavkou ten jeden kalendář a jsem ráda, když to mám. Ale paní učitelka dělá kalendáře pro uplně celou školu, takže naplní 50 dětem 24 pytlíčků sladkostmi, aby to neviděly a měly překvapení a pak to lepí na ten kalendář. A ona to fakt naplní tak, že tam mají všechni děti stejné věci, že jako neexistuje, aby jeden měl lipo ten den a druhej kinderčokoládku. No prostě mega cute!
Karja u nás to dělá mamka, ale tři děti jsou už prý moc
ale za hodinku jsme to měli. Máme látkové pytlíčky a dáváme je do košíku.
Karja u nás se taky prodává, naše třída letos vydělala rekordních 25 tis!! Peníze jdou do školního nadačního fondu. Kdyby z toho něco měly děti přímo, přišlo by mi to ještě trošku víc motivační. Ale měly velkou radost i takhle ![]()
Jo a muž a syn chtěli letos elfa. Koupila jsem jim ho s tím, že ty blbiny ale bude dělat tatínek, já se k tomu nechci uvázat. Takže v půl desáté jsem dělala co?? ![]()
Synovi jsem letos na přání připravila 24 praštěných úkolů a výzev. Na zítřek tam má třeba za úkol říct básničku s vyplazeným jazykem. Na další dny jsem tam dala třeba: oběhni zahradu v trenýrkách/pyžamu, postav z Lega Minecraftový betlém, zazpívej koledu z okna atd. ![]()
Vy jste mě tak naladily! Díky moc! ![]()
Já se včera taky trochu pustila do akce, ale vůbec mi to nejde. Venku svítí sluníčko a je 20 stupňů! Je to krásný, ne že ne, ale ani trochu vánoční.....
Na chalupě

andulka01 Ty jsi pilná. A kreativní.
Adventní věnec i ten na dveře si každý rok tvořím sama, ale vždycky nějak za ten rok zapomenu, jak ty větvičky na korpus správně skládat
, takže letošní první pokus s nedokonalostmi zakrytými ozdobami putoval k rodičům
.
Druhý pokus už vyšel líp, jen přírodní, bez cingrlátek, tak to mám nejradši. 
Prosím, poraďte, kde a jaké svíčky koupit - na večerní pálení na komodě. Aby měly textilní knot, ne nastavovaný papírem, aby dobře hořely plamínkem až do konce. Takové jsem měla z Broumova, ale výroba teď je v Polsku a knoty už nejsou kvalitní. Děkuji.
černá káva svičky kupuju svičky - Kuncová
Liesel bože...mám slabý brejle a jako první čtu svinčík![]()
Liesel Dekuju. A které kupuješ? Ona asi nemá široké a vysoké válce?
LieselA nebojíš se toho parafínu? Já už jsem možná moc zmasírovaná všemi informacemi o jejich škodlivosti, tak se snažím pohlídat si, aby i ty obyčejné čajové byly z rostlinných vosků a raději i bez barviv.
Fleur Kupuješ asi také jen tenké na stromeček. Já potřebuju široký vysoký válec.
černá káva Bohužel neporadím. Kupuji hlavně ty čajové ze sójového vosku a ty mívají v různých eko a bio obchodech.
černá káva Krab Brno, rustikální svíčky. I jejich čajovky jsou skvělé.
Jitka77 Děkuju, jdu prohlíźet.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.