Jitka77 To je parádní obchod.!!!
Musim si sedet na rukách.
Jitka77 To je parádní obchod.!!!
Musim si sedet na rukách.
černá káva široké válce nemá, jen klasické do1,5 cm v průměru
Liesel I tak děkuju. Může se to hodit jindy.
černá káva o víkendu jsem koupila tyhle v Hornbachu svičky
Dalsi dil serialu Emerald se utrhla ze retezu.

černá káva Krásně hoří, knot svíčku utáhne, samo sebou se musí nechat udělat jezírko, nemůžeš velkou svíčku pokaždé sfouknout po deseti minutách. K tomu jsou lepší klasické tenké stolní svíčky.
Jitka77 Jojo. Rozumim
a co vůně Vánoc, máte? ![]()

RoSa Ano vůně mého dětství , nejen na Vánoce . Sobotní úklid .
RoSa se ti povedlo mi připomenout jedem z důvodu, proč jsem Grinch![]()
Si vybavujem, ako v činžiaku bývali sa služby. Každý týždeň jedna rodina mala na starosť čistotu vchodu. Jedna suseda v pondelok natrela poštové schránky diavou a voňalo to čistotou celý týždeň
chytra to žena
Dcera si psala Ježíškovi. Mimo nějakých samolepek, trička a domečku pro morče si přeje 5 ks čínských nudlí z Billy ![]()
RoSa
mam a presne jednou rocne pouzivam!
Mulen to máš dobrý, moje Trollí dítě si napsalo sluchátka, "nevím" a míchačku na beton - s dovětkem, že prý nemusi být.
To bylo vecer. Muž stejného ražení měl do rána čtyři nápady, jak to vyřešit, nakonec teda míchačku na předzahrádce zavrhnul a zbaběle zakoupil nějakou hračku na pískoviště.
Mulen asi jsou teď populární, děti si taky napsaly o čínské nudlove polévky, ale stačí z Lidlu ![]()
Emerald Krásný to máš!
A ty hvězdy máme taky, na verandě. Pak svítící domečky v okně sednice, hvězdičky v jabloni. V přípravě další výzdoba nádraží a taky zadní vrata. A to je jen chalupa.
Doma už se to taky rýsuje, ale tam se tolik nerozjíždím. Mě to moc baví dělat a miluju světýlka, v zimě je potřebuju nutně.
Čím víc "věnců", tím víc advent?![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.