Prý nemáte misto. Moc hezké. To udáš i někde na trzích.
Čas vánoční...
continuity jo, místo je, akorát se nám tam skoro nevejde jídlo
(taky se ukázalo, že mimino už není tolik všetečný, jinak by byl vážně problém) A díky, fakt se jim povedly. Ale nevzdají se jich ani ve prospěch babiček.
Evaeva to jsou krásný věnce! Brala bych!
Evaeva ten rybickovej! ![]()
Evaeva to by mě ani za nic nenapadlo, že to dělaly děti. Tím by se klidně mohli živit. ![]()
Děkujeme za pochvaly ![]()
No jasně že jo! Jediná Diava mi funguje na linku... takže u nás jsou vánoce minimálně každýho půl roku
Příští tejden je to zas v plánu!
Pamatujete, jak jsem tady popisovala náš školní projekt? Každý stupeň má u jídelny vlastní stromeček, děti dostaly plastové koule a musí stromek ozdobit....hele, co se na něm objevilo!
(není náš)

Garfie jé! To je super. Zvlast v mezinarodni skole ![]()
my uz mame svuj zachraneny stromek z prorezu. Musim rict, ze jsem cekala horsi kousek. A navic za nej nakonec pani nic nechtela, ze je ji to hloupe si rict penize, kdyz jinak by ho stejne musela likvidovat. 
Garfie Juuuu
Emerald Dekorace samozřejmě taky, ale obdivuju ty dřevěné dveře!
Malý troll si napsal Ježíškovi o čokoládu. Tak mne napadlo ji to trochu vrátit a koupit klasickou kolekci. podle mě to vůbec neznají, v životě jsme to na stromečku neměli. Že si to na ten Štědrý den rovnou pověsime.
Nemáte tip na nějakou, která je fakt z čokolády?
continuity Orionu bych se nebála. Vlastně asi ani jinou neznám.
Sweet Potato no vlastně je to takové československe specifikum.
continuity kolekci jsem zevnitr nevidela uz spoustu let, ale vzdycky tam bylo par plnenych a fondanovych kousku, te ciste cokolady zas tak moc nebylo. Aby troll nebyl zklamany.
continuity kolekci jsem zevnitr nevidela uz spoustu let, ale vzdycky tam bylo par plnenych a fondanovych kousku, te ciste cokolady zas tak moc nebylo. Aby troll nebyl zklamany.
Myslim,ze nektere jsou ciste figurkove,i je to na nich napsano.
Já se přiznám, že kolekce miluju. Figurky, čokoládový fondán a citrónový krém. Každý rok si jednu koupím. (Obvykle až ve slevách)
KokoskaOrion dělá jen figurkové. continuity ještě si můžeš vybrat, jestli hořkou nebo mléčnou. Jen si ověř, jestli jsou v ní i háčky, to se furt mění
Troll nechtěl psát vůbec, je to čistá recese na obě strany. Je skoro jedno co dostane (k míchačce taky igracka). čokolády je doma dost, to není, že by ji jinak nemela až do narozenin. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY