Evaevano mléčnou to je jasný. Něco přiveze rohlík.
Čas vánoční...
continuity já kupuju Orion hořkou figurkovou, vůbec to není špatná čokoláda, tak myslím, že i mléčná bude fajn.
Kdybyste se někdo v nadcházejících víkendech a svátcích nudili...

Pinot Noir jo, ten Orion je dobrý, podle mě je to stejná čokoláda jako v jejich tabulce.
dzizisketa tady se točil Anděl páně, ne? tak chodba je mi nějak povědomá
Já se přiznám, že kolekce miluju. Figurky, čokoládový fondán a citrónový krém. Každý rok si jednu koupím. (Obvykle až ve slevách)
citrónový krém![]()
dzizisketa na Šternberku jsem byla dnes, bylo to skvělé ![]()
Návod na výběr dárků pro děti. ![]()

Pinot Noir Tohle jsem jednou, ani nevím jak, řekla tchánovi, když měl na syna zase řeči, že kluci si s tímhle nehrajou (už ani nevím s čím, ale u nich je spousta holčičích hraček našich neteří), no byli jsme z toho překvapení oba
(on je takový ten dominantní chlap a já mu vykám), ale od té doby už synovi do výběru hraček nekecá ![]()
Pinot Noir jak prosté, milý Watsone![]()
Letos me to fakt bavi. A posilam to i dceri do Holandska, aby se mela na co tesit. Takze se me uz ptala, jestli bude mit adventni kalendar a mikulasskou nadilku. No bude....

Emerald Krásný.
Mně volala dcera hned prvního, cože měla v adventním kalendáři. Zaskočila mne nepřipravenu.
Sweet Potato Tak ja ho naplnila hned k 1.12., jeste mi syn kladl na srdce, ze segra musi mit taky. Ale chtela jsem to jako prekvapeni a ona se me na potvoru zeptala....a v tomhle lhat neumim.
Emerald Sweet Potato Mně mamka schovávala velikonoční nadílku od zajíčak, dokud byla naživu. U tchýně to neznají, takže teď už je řada na mě a dělám to pro zbytek rodiny já.
Emerald Líbí se mi všechny tvoje fotky, ale to schodiště... to schodiště! Nádhera.
Máte to všetci akési veľmi upratane. Výzdobu máme už všade, mnoho a ešte viac, a oddnes už aj stromček.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY