My bohužel uklizeno nemáme, ale podařilo se mi udělat výřez s čerstvou výzdobou :) všechno synovy výrobky ze školy ![]()

My bohužel uklizeno nemáme, ale podařilo se mi udělat výřez s čerstvou výzdobou :) všechno synovy výrobky ze školy ![]()

žluťásek To je všechno hrozně krásné.
Sweet Potato moc, všechno to miluju. Paní učitelka s nimi vyrábí samé fakt hezké vkusné věci ![]()
žluťásekwow, krásne výtvory
Emerald Úplně mi přejel mráz po zádech a vyskočila husí kůže z tvé historky!
žluťásek ten pejsek tam! ![]()
Všechno je to úžasný! Paní učitelka má vkus a malej žluťásek talent.
žluťásek to je úžasné ![]()
Tabea Corgi je nejnovější Schleich úlovek, museli jsme ho zapracovat do vánoční výzdoby ![]()
žluťásek To je krásné!
Toho si nech! ![]()
Emerald Taky se vždycky těším na fotky z vašeho domu, trochu ti ho závidím. Ale dovedu si představit i ty nevýhody, bydlela jsem v centru v domě z 18. století (takže mladík) a nějaké ty mouchy to taky mělo. Historka je trochu strašidelná, ale takové mám taky, to mě nerozhodí, mě by zaskočil spíš nějaký kolega cantervillského. :-)
Emerald přesně ten dojem to na mě dělá, tajemný dům.
černá káva už je to dospělý chlap, 25. ![]()
Po kom to ten kluk má, netuším. ![]()
Letos me to fakt bavi. A posilam to i dceri do Holandska, aby se mela na co tesit.
krása ![]()
Tipuji správně, že ve tvé domácnosti se nevyskytují ani malé děti ani velká zvířata?![]()
Narušim Vám idylku. Potřebuju vymyslet dárek mamce a tátovi. Něco, co si skutečně rozbalí. Nejde mi vymyslet nic. Minulý rok dostala mamka kytku v květináči a oba dva dostaly každý nějakou tašku, batoh, protože to si stěžovali, že nemají. Jako táta je rybář, jezdí na kole, ale má snad všechno, tričko hezké mu dáváme vždy, to už máme upozornění, at mu nic nekupujeme, že to nemůže unosit.. Mamce jsme vždy dávali kosmetiku, parfém, kabelku, ale přijde mi, že už se jí to tam taky kupí.
Pro tchyni jsem taky v haji, ale aspon vim, jakou má barvu bundy a koupim jí k tomu asi nějaký šál....Už už jsem jim chtěla kupovat takové ty hezké formy na bábovky, ale ony mají každá tu starou formu po maminkách, takže to by určitě nepoužívaly.
Raduza To je jedno po kom je. Ale je to úžasný.
Karjanaši letos chtěli solární fontánu na terasu. Jinak je to taky problém. Pro tátu mám ještě nerino ponožky z northmana, ale on si o ponožky říkal už když jsem byla dítě.
continuity no mně přijde, že tímhle prádlem ho dost zásobí mamka. Jako jinak souhlasím, já bych si ponožky taky přála:D:D:D:D. On jakoby co potřebuje...nic no:D Kolo má, helmu má, světla má, s nikým nezávodí že jo, cestu zná, cyklooblečení nenosí, tak to je uplně slepá ulička. Na ryby všechno má a jako tomu už ani nerozumíme, co je třeba.
Jo a ještě oblečení, to je taky dobrá sranda. On je tmavý typ, ale už jako zešedivěl dávno a k oblečení to bylo vždycky nějak, že černá se mu nelíbí/nesluší nebo tak něco, a šedou nemá rád, jak má už ty šedé vlasy, a světlou zašpiní, modrá to je jak mundur z práce...a my jsme mu vždycky říkali, ale to už jako žádný barvy nezbývají....Konec, reálně mu samozřejmě ty barvy šly všechny:D
Karja mužova mamka si přeje vitamíny, můj táta nic. Je to těžký. A k tomu moji prarodiče. Vždycky jsme jim kupovali nějaké dobroty, jenže salám už nekoušou, sladkého by moc neměli, jsou samozřejmě konzervativní, jako zbývá tak akorát čaj ![]()
Karja jo a ségře jsem koupila nepromokavé ponožky, jestli by to tvoji rybáři neocenili?
Evaeva No třeba sambovi rodiče vůbec žádné dobroty nejedí, ani sýry, salámy, ani sladké, ani žádná semínka, prostě jen takové základní věci z kterých člověk vaří....Těm teda koupim tchánovi plzen, páč na to už fakt nemám:D:D:D.
On muj tatka tohleto funkční oblečení vubec nezvládá nosit. Prostě je hnusně, tak seš doma nebo si dáš holiny a kabát...nazdar:D:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.