Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 07. prosince 2025 21:42

My bohužel uklizeno nemáme, ale podařilo se mi udělat výřez s čerstvou výzdobou :) všechno synovy výrobky ze školy

Offline Sweet Potato
40624 příspěvků moje polička 07. prosince 2025 21:46

žluťásek To je všechno hrozně krásné. 

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 07. prosince 2025 21:48

Sweet Potato moc, všechno to miluju. Paní učitelka s nimi vyrábí samé fakt hezké vkusné věci

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 07. prosince 2025 21:49

žluťásekwow, krásne výtvory 

Offline notna
9525 příspěvků moje polička 07. prosince 2025 22:03

Emerald Úplně mi přejel mráz po zádech a vyskočila husí kůže z tvé historky!

Online Tabea
8244 příspěvků moje polička 07. prosince 2025 22:04

žluťásek ten pejsek tam!
Všechno je to úžasný! Paní učitelka má vkus a malej žluťásek talent. 

Offline Pinot Noir
30020 příspěvků moje polička 07. prosince 2025 22:04

žluťásek to je úžasné

Offline žluťásek
8878 příspěvků moje polička 07. prosince 2025 22:06

Tabea Corgi je nejnovější Schleich úlovek, museli jsme ho zapracovat do vánoční výzdoby

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 07. prosince 2025 23:32

žluťásek To je krásné! Toho si nech!

Emerald Taky se vždycky těším na fotky z vašeho domu, trochu ti ho závidím. Ale dovedu si představit i ty nevýhody, bydlela jsem v centru v domě z 18. století (takže mladík) a nějaké ty mouchy to taky mělo. Historka je trochu strašidelná, ale takové mám taky, to mě nerozhodí, mě by zaskočil spíš nějaký kolega cantervillského. :-)

Offline Raduza
příspěvků moje polička 08. prosince 2025 07:23

Emerald přesně ten dojem to na mě dělá, tajemný dům. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 08. prosince 2025 07:28

černá káva už je to dospělý chlap, 25.

Po kom to ten kluk má, netuším.

Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 08. prosince 2025 08:14
Reakce na Emerald:

Letos me to fakt bavi. A posilam to i dceri do Holandska, aby se mela na co tesit.

​krása

Tipuji správně, že ve tvé domácnosti se nevyskytují ani malé děti ani velká zvířata?

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 08. prosince 2025 09:48

Narušim Vám idylku. Potřebuju vymyslet dárek mamce a tátovi. Něco, co si skutečně rozbalí. Nejde mi vymyslet nic. Minulý rok dostala mamka kytku v květináči a oba dva dostaly každý nějakou tašku, batoh, protože to si stěžovali, že nemají. Jako táta je rybář, jezdí na kole, ale má snad všechno, tričko hezké mu dáváme vždy, to už máme upozornění, at mu nic nekupujeme, že to nemůže unosit.. Mamce jsme vždy dávali kosmetiku, parfém, kabelku, ale přijde mi, že už se jí to tam taky kupí. 

Pro tchyni jsem taky v haji, ale aspon vim, jakou má barvu bundy a koupim jí k tomu asi nějaký šál....Už už jsem jim chtěla kupovat takové ty hezké formy na bábovky, ale ony mají každá tu starou formu po maminkách, takže to by určitě nepoužívaly. 

Offline černá káva
2136 příspěvků moje polička 08. prosince 2025 09:48

Raduza To je jedno po kom je. Ale je to úžasný.

Offline continuity
43547 příspěvků moje polička 08. prosince 2025 09:52

Karjanaši letos chtěli solární fontánu na terasu. Jinak je to taky problém. Pro tátu mám ještě nerino ponožky z northmana, ale on si o ponožky říkal už když jsem byla dítě.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 08. prosince 2025 09:57

continuity no mně přijde, že tímhle prádlem ho dost zásobí mamka. Jako jinak souhlasím, já bych si ponožky taky přála:D:D:D:D. On jakoby co potřebuje...nic no:D Kolo má, helmu má, světla má, s nikým nezávodí že jo, cestu zná, cyklooblečení nenosí, tak to je uplně slepá ulička. Na ryby všechno má a jako tomu už ani nerozumíme, co je třeba.

Jo a ještě oblečení, to je taky dobrá sranda. On je tmavý typ, ale už jako zešedivěl dávno a k oblečení to bylo vždycky nějak, že černá se mu nelíbí/nesluší nebo tak něco, a šedou nemá rád, jak má už ty šedé vlasy, a světlou zašpiní, modrá to je jak mundur z práce...a my jsme mu vždycky říkali, ale to už jako žádný barvy nezbývají....Konec, reálně mu samozřejmě ty barvy šly všechny:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. prosince 2025 10:04

Karja mužova mamka si přeje vitamíny, můj táta nic. Je to těžký. A k tomu moji prarodiče. Vždycky jsme jim kupovali nějaké dobroty, jenže salám už nekoušou, sladkého by moc neměli, jsou samozřejmě konzervativní, jako zbývá tak akorát čaj

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. prosince 2025 10:05

Karja jo a ségře jsem koupila nepromokavé ponožky, jestli by to tvoji rybáři neocenili?

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 08. prosince 2025 10:07

Evaeva No třeba sambovi rodiče vůbec žádné dobroty nejedí, ani sýry, salámy, ani sladké, ani žádná semínka, prostě jen takové základní věci z kterých člověk vaří....Těm teda koupim tchánovi plzen, páč na to už fakt nemám:D:D:D.

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 08. prosince 2025 10:09

Evaeva

On muj tatka tohleto funkční oblečení vubec nezvládá nosit. Prostě je hnusně, tak seš doma nebo  si dáš holiny a kabát...nazdar:D:D