Karja ja uz vicemene kupuju taky jen ty "jedle" darky, kafe, caj, knizky, krizovky. vitaminy dostanu v praci "vitaminovy balicek"vanocne zabaleny a tak i soupnu nasim pod strom:-) jako neco by urcite zuzitkovali i kdyby tu plzen, proc ne, to se zrovna o svatcich hodi![]()
Čas vánoční...
Karja nějaké pivní balíčky teď mají v Lidlu, kdyby chtěl tchán něco trochu jiného. (Asi nechtěl, že?
)
Karja chlapi maji vetsinou radi chilli, tak tam se neco da vybrat
a vyborne jsou tady ty zalivky na salaty, zvlast v zime, kdy ta zelenina neni z vlastni zahradky a nema takovou chut
svagrova ted kupovala tchanovi vestu z oveckarny, ja se tomu eshopu snazim vyhybat, ale tchan vypadal, ze ma fakt radost
https://www.oveckarna.cz/vlnena-vesta-merino-tmave-seda_z4227/
Karja to chápu s těmi holinami ![]()
Naší straně rodiny kupuju většinou knihy. Letos mamka i pár přání měla, tak dostane i něco jiného. Nebo lístky do divadla, to taky ocení všichni včetně ségry, ale tak Praha není od nás daleko
Nebo jim dávám takové ty charitní dárky, oni to docela ocení, akorát už mi došla inspirace.
Karja U nás v obci je u seniorů oblíbený jednodenní zájezd do termálů. To je vždycky hned vyprodané. Ale na to jsou vaši asi ještě mladí, že? Co nějaké nářadí na zahradu? Rýč, lopatu, vidle nebo malé nářadí. Takové zahradní nářadí Dewit je výborná kvalita, mají i různá dároková balení. Já to miluju. Nebo semínka od permasemínka.cz nebo od culina botanca.
Karja tlakomer , poukážku kaderníčke, ja som ocenila aku nožnice na stromy, ....
viktorka_od splavu Oni toho moc nemužou, jednak jeden má přísnou dietu a druhého pálí žáha, ale i tak, oni prostě fakt nejí ta sambova rodina žádné pochutiny, jakože žádné, tam je prostě v lednici sýr, jogurt, tvaroh a ve špajzu jablka z léta:D:D Normálně na tom žijou, čaj pijou černý jedno kafe a nazdar.
Evaeva Naši docela chodí do divadla a na kocerty, normálně u nás, ale prostě radši si to vyberou samy, kdy se jim to hodí, už jsem pochopila, že takový ten dar s fixním datem je pro ně spíš danajský dar.
Ale už jsem něco dala dohromady, mamce risknu takovou prodlouženou vestu, šál, tchýní taky šál, tchánovi plzen plus pivo z místního pivovaru. A tátovi zkusím někde objednat nějakou bundu, to moc nemá mi přijde a koukám, že na Lidlu i mají takový ty dědkovský - tj, přece s kapsama:D:D:D a hlavně vnitřní kapsou na šrajtofli, jak říká děda.
notna jj, oni nejsou ani mladí ani starý, ale busem by teda nikam nejeli na výlet.
Janulik03 Jako s nima to není žádná sranda fakt, my jsme jednou dali tatovi takové nářadí dražší ale ne nijak závratně, co si chodit pujčovat od samba, ale jakože byla to nějaká ta vrtačka něčim speciální, jakože nic co použiješ jednou za rok a prostě domácí kutil si to zaslouží...ale on nám to chtěl vrátit, že je to pro něj moc dobrý?!?!? a bylo vidět, že není rád, není rád, že je mu to blbý...3 roky si to chodil pujčovat. Ale mám to daný dokupy jakžtakž.
Já jsem letos totálně zaseklá, nemáme doma ještě vůbec nic a nemůžu se dokopat. Co je horší, na začátku příštího týdne mě čeká pohovor v nový práci na něco, co jsem nikdy nedělala, a ještě kvůli souběhu okolností budu muset vést v angličtině a rovnou s generální ředitelkou, tak toho mám sice plnou hlavu, ale ani na to se nedokážu nějak systematicky začít připravovat. Takže jakoby nedělám výzdobu, protože je třeba se připravit na pohovor, ale jakmile se v tom začnu vrtat, tak mi přijde, že je toho tolik, že místo toho čumím před sebe. Teď, když jsem to sem napsala, se snad konečně odlepím.
Zinadržím palce k pohovoru ![]()
Karja já se datum snažím trošku vysondovat. Trochu problém Prahy je spíš, že spousta věcí je hned vyprodaná a musíš čekat zase měsíc. Takže když si vzpomeneš zkraje prosince, tak máš smůlu.
Karja to mi pripomina meho tatu - konicky nema, jen psa, ale pro toho ma vsechno, obleceni nosi jedne konkretno znacky a vetsinu jejich sortimentu ma 2x. Alkohol nepije, nema zadne vyslovene oblibene jidlo nebo pochutinu, proste co je doma to se ji a 2-3x za rok si da kuru krabickove diety. Knihy necte, do divadla, restuarace nebo na koncert by nesel... Skvele na vyber darku
Letos si teda sam napsal o nejakou novou knihu od Jagra. Maminka je na tom podobne, ale ta se aspon vyziva ve vyhodnych nakupech na bazarech, tak dostane poukazku na Sellpy.
Jinak babicce s dedou letos kupujeme merino deku, klasicke prikryvky plnene vlnou. Mame je na chalupe a na zimu jsou bozi. A pak dedovi take Plzen, ale 0.3l plechovky. On jinak vzdycku premlouva babi, at si s nim da k obedu pivo napul a kdyz nechce, tak si radsi neda. A sam si to zase nekoupi, protoze je to trosku drazsi. Tak dostane tretinky a bsbi zase mala Prosecca, protoze to zade nada ona, ze si nema s kym dat a lahev sama nevypije...
Ja mam kazdorocne nejvetsi prpblem s muzem. Konicku ma sice hodne, ale na takove urovni, ze jsou fakt extremne financne narocne a druhak nemuze cekat na vanoce na sopoustu tech veci, co by pptreboval. No a co nutne nepotrebuje, tak si kolikrat koupi v ramci nakupu pro ostatni sam. Takze ja od leta zapisuji tipy, co mu poridim a on pak v rijnu prijde s tim, ze kdyz uz kupoval darek pro X, tak si tam pro sebe koupil to, co jsem mela v planu ja
Kazdy rok znovu a znovu. Letos pro nej mam jen druhy dil oblibene deskovky, rozsireni hru Desitka, lp desku, kde si nejdem jista jestli jsem se trefila interpretem... A chtela jsem porodit nejaky ten automaticky pasek, ale nasla jsem jen preprodej z Temu a to se mi nechce...
MPLee na mě pořád nějaký vyskakuje na ig, tak se ti můžu kouknout. Ale předpokládám, že na tebe taky vyskočil
MPLee Jo, jako muj tatka má koníčků a aktivit dost, ale on je prostě takovej skromnej, nic k tomu nepotřebuje a když náhodou jo, tak jak je doma,má čas, tak si to prostě hned koupí, že jo;)
Muj muž je hrozně nízkopotřebovej, plus on teda nemá rád moc dárky a vůbec zájem o jeho osobu z tohoto pohledu, slaví všechno kvuli dětem, takže k narozeninám má rád když dostane domácí dort a vánoce už řeším tak, že mu kupuju fakt věci do domácnosti, co potřebuju víceméně já:D. A nebo fakt to spotřební věci typu prádlo, oblečení, protože to už fakt nemělo smysl vůbec.
Náš tata dostane letos tričko s nápisem "Musím jít, moje slepice mě potřebují". Zcela výstižné.
Karja můj muž taky nechce nic. On si ani sám nic moc nekupuje. Takže dostává přesně tyhle spotřební věci a je rád, že to nemusí řešit sám. No a nebo si dáváme poukázky na kulturu nebo do restaurace. Ale tak upřímně chvíle o samotě bez dětí je teď ten největší dárek pro nás ![]()
No ale vidím to všude, chlapy jsou prostě problém ![]()
Já jsem chtěla dát dceři tip na bačkory pro mě , ale jsou z Ovečkárny , tak váhám . Nikde jinde jsem podobné neviděla.

Na fcb na mě vyskočila jedna starší výzdoba ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY