Tak u nás je to klasika - každoročně se zapřísaháme, že tentokrát žádný dárky (pro dospělý)... a každoročně tam stejně něco je. Mně to přijde blbý, že by tam nikdo nic neměl, teda dětem by se to asi zdálo zvláštní, že jako všichni zlobili?
Haranty jsem vždycky vymyslela dobře, předloni koloběžky, loni foťáky... letos vyfásnou (dle přání) tašky - Adéla kabelku a Oliver crossbody kapsu, plus nějaký encyklopedie. Hračky máme zakázaný
A dospělí něco praktickýho aka synek triko, snacha co vím že užije/uvítá z kosmetiky, milostpán košili a těším se, že letos bude skákat radostí zejména nad balením látkovejch kapesníků (doteď zakázanejch
), vyměkla jsem a bude to dárek století! Na rukou mě bude nosit!
Jinak ty hadry ani kometika nejsou zrovna z Pepca, tak to stejně vždycky radostně shrábnou... a nemusej pod stromečkem brečet. Teda ani nemůžou, žádnej stromeček nebude
Já ty jehličnany prostě nemám ráda, ani větve letos nepořídím. Mám velkou vázu plnou (zatím holejch) barborek, tak jsem je ověsila a cajk.
Sama bych nic nechtěla, loni jsem si řekla o pletenej puf a připadala jsem si rozmařile jak ta continuity tchýně... tak letos mlčím, beztak mám hned potom narozeniny ![]()