notna ja myslim, ze hrozne zalezi na te konkretni rodine a predchozich zkusenostech. Dite si prece pise nejsky dopis prani. A rodice maji minimalne nekolik tydnu na to, dite nejak pripravit. Takze se da krasne mluvit o tom, ze ne vsechna prano se splni atd... Garfie to napsala jako zabavnou odposlechnutou historku. Nikdo nevime, jak to v te rodine funguje a jake jsou zvyklosti. Pokud predchozi vanoce dostala vse, co si prala, tak jasne, ze najednou bude zklamana/nastvana. Pokud sourozenci dostali sve nejvetsi prani a ona misto toho ponozky, tak to nastvani chapu dvojnasob. Ne, nemyslim si, ze je nutny splnit vse za kazdou cenu. I moje male deti si treba k tomu, co chteji uplne nejvic maluji hvezdicku, ze to je to hlavni. A dcera to loni nedostala, protoze to bylo nesplnitelne (kostym Kazizuba z videoklipu Stistka a poupenky
).
A i ja jako dospela priznavam, ze jsem z darku nastvana byla. Samozrejme jsem darcum podekovala, darek do dneska pouzivam, nerozbrecela jsem se po predani, ale nastvana jsem trochu do ted. Prala jsem si roboticky vysavac, konkretni model, co ma kamaradka, je s nim spokojena a ma funkce, co jsem chtela. Hlavne ze se da v aplikaci nastavit prostor, kam nema zajizdet. No a dostala jsem nasobne drazsi vysavac, ale bez chytre aplikace, kde se da nastavit zakazana zona. Takze s malymi detmi a nasim usporadanim bytu docela neprakticky...