Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 20:49

Zuzuli Souhlasím s tebou. U nás Ježíšek sice ze seznamu přání obvykle nesplnil vše, ale bylo jasné, která přání jsou ta neopomenutelná.

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 20:50

continuity Krásné.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2025 21:01

Sweet Potato mně se živou ještěrku vymluvit nepodařilo Jako nejsem vyloženě proti, ale nechci pořizovat něco, o čem poprvé začal měsíc před Vánoci, když to žije deset let. Snažila jsem se, že příští rok, ale jsem napjatá, jak to dopadne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2025 21:04

Zuzuli já klidně zabalím i ty punčocháče. Vždycky jsme klukům dávali tři dárky, ale před dvěma lety jsem viděla, že jsou zklamaní, že čekali něco víc. A tím nemyslím dražší věc. Takže poslední roky mají dárků víc, klidně drobnosti, ale radost je z každého z nich.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2025 21:05
Reakce na Sweet Potato:

DruI Jasně, ale je to někdy sakra těžké, utěšovat vzteklého dikobraza.

A od jiných než od rodiny se mu útěchy dostane těžko.

​Kluci mně i odhání, já můžu akorát mlčet a čekat. A přesně, spousta lidí to vůbec nechápe.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 21:12

Evaevajá rovnou vyhlásila, že živé dárky se nedávají. Jinak ještěrka je u nás na programu už třetí rok, tak uvidíme jestli ji to přání vydrží až do deseti let, kdy jsem slíbila, že se nechám přemluvit ;)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2025 21:14

DruI já bych se nechala přemluvit i letos, kdyby o tom mluvil delší dobu. Přecejen to není pes, že jo. Muž na to alergii taky mít nebude...

Oni znají historku, jak Ježíšek přinesl mojí ségře rybičky, takže Ježíšek evidentně nosí i zvířata

Offline Aranel
6678 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 21:19
Reakce na Sweet Potato:

Zuzuli Souhlasím s tebou. U nás Ježíšek sice ze seznamu přání obvykle nesplnil vše, ale bylo jasné, která přání jsou ta neopomenutelná.

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 21:21

Evaeva Tak to je nebezpečný precedens.

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 21:21

Evaeva

Ještěrka není pes, ale ti gekončíci můžou zůstat sami tak na prodloužený víkend, asi i Velikonoce. Ale týden a déle nezvládnou, tak si zajištěte předem nějaké hlídání. Už jsem v chorvatském kempu viděla agamu v kleci

Ale byly tam prakticky celé léto, to se vyplatilo řešit ta převozní povolení. 

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 21:27

Evaeva Já jsem hrozně přetížená, takže bych starost o jakékoliv zvířátko nezvládla. Takže moje podmínka je, že mě dcera přesvědčí, že péči bude zvládat sama a na to prostě ještě nemá. Jinak si taky myslím, že jsou ještěrky fajn.

Offline 999
19882 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 21:59

Zuzuli Tohle bych podepsala, od toho jsou Vánoce :-).

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 22:17

Nečekala jsem to, ale nám zabalené všechny dárky.

Přišlo malé dítě, že ona ještě žádné koupené nemá a chtěla by balit. Tak balila.

Já jsem se s tím moc necrcala, vše co nemělo hranaty tvar šlo do pytlíků, to taky ušetří dost času. 

Zítra snad dodělám cukroví (dnes jsem se do toho nechtěla pouštět, když nevím, jestli tady neobchazi nějaký mor). 

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 22:26
Reakce na Sweet Potato:

Až během výroby mi došlo, že bude pěticípá. 

​No proč ne, dyk to ani jako hvězda nevypadá Jako normální ozdoba, cajk!

Ale zrovna mi lezeš do rány - vždycky před vánocema zuřim, když jsou všude většinou fakt jen ty pěticípý... To nedávám. 

Offline Sweet Potato
40623 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 22:28

barbucha Kámoška ji má stromě. Červenou! Asi jí ji jednou sestřelím.

Offline Kokoska
35137 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 22:37

Zuzuli tos napsala moc hezky.

Offline continuity
43545 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 22:43

Zuzulipřesně tak.

Já teda s rostoucím věkem postoupila i k praktickým dárkum, ale dcery dostanou dražší věci na vlasy, které u nás běžně nekupujeme a tak. 

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 23:03

Sweet Potato 

Přeju dobrou trefu!

Offline letfenixa
10931 příspěvků moje polička 13. prosince 2025 23:31

Ja som bola často z darčekov sklamaná, viď ten crop top/dlhé tričko, najavo som to nedavala, veď to sa nepatrí. Takže syn obvykle dostane to, čo si napíše - korigovany býval už pri písaní, kým darčeky nosil Ježiško, tento rok si napísal 2 veci, obe splniteľné. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. prosince 2025 23:48

DruI jo, to chápu. 

continuity ale nakrmit ještěrku může i babička, možná se dá i přestěhovat. I prodloužený víkend je dobrý, když vydrží sama.