Zuzuli Souhlasím s tebou. U nás Ježíšek sice ze seznamu přání obvykle nesplnil vše, ale bylo jasné, která přání jsou ta neopomenutelná.
Čas vánoční...
continuity Krásné.
Sweet Potato mně se živou ještěrku vymluvit nepodařilo
Jako nejsem vyloženě proti, ale nechci pořizovat něco, o čem poprvé začal měsíc před Vánoci, když to žije deset let. Snažila jsem se, že příští rok, ale jsem napjatá, jak to dopadne.
Zuzuli já klidně zabalím i ty punčocháče. Vždycky jsme klukům dávali tři dárky, ale před dvěma lety jsem viděla, že jsou zklamaní, že čekali něco víc. A tím nemyslím dražší věc. Takže poslední roky mají dárků víc, klidně drobnosti, ale radost je z každého z nich.
DruI Jasně, ale je to někdy sakra těžké, utěšovat vzteklého dikobraza.
A od jiných než od rodiny se mu útěchy dostane těžko.
Kluci mně i odhání, já můžu akorát mlčet a čekat. A přesně, spousta lidí to vůbec nechápe.
Evaevajá rovnou vyhlásila, že živé dárky se nedávají. Jinak ještěrka je u nás na programu už třetí rok, tak uvidíme jestli ji to přání vydrží až do deseti let, kdy jsem slíbila, že se nechám přemluvit ;)
DruI já bych se nechala přemluvit i letos, kdyby o tom mluvil delší dobu. Přecejen to není pes, že jo. Muž na to alergii taky mít nebude...
Oni znají historku, jak Ježíšek přinesl mojí ségře rybičky, takže Ježíšek evidentně nosí i zvířata ![]()
Zuzuli Souhlasím s tebou. U nás Ježíšek sice ze seznamu přání obvykle nesplnil vše, ale bylo jasné, která přání jsou ta neopomenutelná.
![]()
Evaeva Tak to je nebezpečný precedens.
Ještěrka není pes, ale ti gekončíci můžou zůstat sami tak na prodloužený víkend, asi i Velikonoce. Ale týden a déle nezvládnou, tak si zajištěte předem nějaké hlídání. Už jsem v chorvatském kempu viděla agamu v kleci ![]()
Ale byly tam prakticky celé léto, to se vyplatilo řešit ta převozní povolení.
Evaeva Já jsem hrozně přetížená, takže bych starost o jakékoliv zvířátko nezvládla. Takže moje podmínka je, že mě dcera přesvědčí, že péči bude zvládat sama a na to prostě ještě nemá. Jinak si taky myslím, že jsou ještěrky fajn.
Zuzuli Tohle bych podepsala, od toho jsou Vánoce :-).
Nečekala jsem to, ale nám zabalené všechny dárky. ![]()
Přišlo malé dítě, že ona ještě žádné koupené nemá a chtěla by balit. Tak balila. ![]()
Já jsem se s tím moc necrcala, vše co nemělo hranaty tvar šlo do pytlíků, to taky ušetří dost času.
Zítra snad dodělám cukroví (dnes jsem se do toho nechtěla pouštět, když nevím, jestli tady neobchazi nějaký mor).
Až během výroby mi došlo, že bude pěticípá.
No proč ne, dyk to ani jako hvězda nevypadá
Jako normální ozdoba, cajk!
Ale zrovna mi lezeš do rány - vždycky před vánocema zuřim, když jsou všude většinou fakt jen ty pěticípý... To nedávám.
barbucha Kámoška ji má stromě. Červenou! Asi jí ji jednou sestřelím.
Zuzuli tos napsala moc hezky.
Zuzulipřesně tak. ![]()
Já teda s rostoucím věkem postoupila i k praktickým dárkum, ale dcery dostanou dražší věci na vlasy, které u nás běžně nekupujeme a tak.
Přeju dobrou trefu! ![]()
Ja som bola často z darčekov sklamaná, viď ten crop top/dlhé tričko, najavo som to nedavala, veď to sa nepatrí. Takže syn obvykle dostane to, čo si napíše - korigovany býval už pri písaní, kým darčeky nosil Ježiško, tento rok si napísal 2 veci, obe splniteľné.
DruI jo, to chápu.
continuity ale nakrmit ještěrku může i babička, možná se dá i přestěhovat. I prodloužený víkend je dobrý, když vydrží sama.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY