Sweet Potato Ta je nádherná!!! Taková art deco!
continuity To potáhneš vlakem? Už si nestěžuju! ![]()
Sweet Potato Ta je nádherná!!! Taková art deco!
continuity To potáhneš vlakem? Už si nestěžuju! ![]()
Garfie a to mám ještě jednu dost velkou krabici pro naše. A rozumný kufr, do kterého bychom se s mužem na víkend vešli i se zbylými dárky a cukrovím, má půjčený tchýně.
Už jsem to psala, Homolkovi hadr. No máme na cestu tam kupé.
Evaeva babička se nesmí bát plazů a ani živého hmyzu. a chce to trochu praxe nebo máš cvrčky rozutekle po celým byte a to fakt nechceš.
Přestěhovat můžeš, tím se problém cvrlikajicich cvrčků přesune do jiného obydlí, ale je to pro ně stres.
Jako je s nima docela sranda a ta péče není náročná (kromě shánění hmyzu, to je docela vopruz). když se terárium dobře udělá, je to fakt hezké. klidně bych si nějakého ještěra pořídila, až nám odejde ta velryba v akváriu, ale to řešení dovolených mě hodně odrazuje.
continuity to se nebojí![]()
Nějaké komplikace jsou s každým zvířetem, to by člověk mohl mít fakt akorát ty rybičky. No uvidíme, jak velké přání to je. Taky to mohlo být jen momentální hnutí.
Jos tycovy dyson je muj druhy nejoblibenejsi domaci spotrebic hned po pracce
Taky pečete s dětma?

brrr
popravdě se divím, že to u nás ještě nikoho nenapadlo. Je fakt, že forma panáčka letos zůstala nějak schovaná. ![]()
Už jsem tady psala, jak vypadá u nás letošní dopis Ježíškovi?
Milý Ježíši Kriste, mohl bys mi prosím přinést vojáčky na hraní, s tanky a děly a stíhačkami a ponorkami...
Sice jsem se snažila prosazovat, že Ježíšek zbraně nenosí, ale je to jen jedno ze dvou přání, které si napsal. Chjo ![]()
žluťásek U nás dopis Ježíškovi vypadá poměrně klasicky, ale ten začátek vašeho syna mi připomněl, jak se dcera ptala, jestli mě jako malou ,,polévali v kostele,, a proč my jsme ji jako nedali polít a stále má spoustu otazek....My si doma se sambem děláme legraci, že ona jak si umí spoustu věcí vydobýt, že to bude asi první sedmiletý dítě to si vydupe křest:D. Kamarádka si zas dělá srandu, že z ní bude farář.
brrr Ale tyhlety nestejně vysoký se nepropečou rovnoměrně ;)
Karja A začali jste ji už seznamovat s ostatními světovými náboženstvími, aby si mohla zodpovědně vybrat v jakém udělá kariéru? ;)
DruI vypadá to, že propečeni je ok. Dokonce máme verzi s vlasama a kupodivu to není černovláska ![]()
Karja syn už několik let oslovuje Ježíška v dopise Ježíši Kriste, přestože jinak o něm mluví jako o Ježíškovi. Je to sranda.
Když naposled velmi důsledně a uvědoměle řekl na rodinný oslavě, že věří na Ježíše Krista i na zoubkovou vílu, moje sestra smíchy skoro spadla pod stůl ![]()
Prosim vas, co ze to ty mlady holky maji rady za kosmetiku? Myslim se tu nekde zminovaly tvarenky nebo neco multifunkcniho, ale nedokazu to najit.
žluťásek Ale to je pěkný:D
My už máme Vánoce za sebou, úspěch byl tak na 3/4, neb mladší dítě se v sobotu okolo poledne po snězení půl taliře cukroví uložilo na gauč se slovy bolí bříško. A nějak se mi nezdála, takže jsem vytáhla teploměr no a byla tam. 39...Tak jsem ji nadopovala paralenem, se starší a mužem jsme ji nechali doma u pohádky, dojeli na hřbitov a pro ořechy, placaté dítě pak uslo, k večeři jsem ji teda vzbudila, protože jsem měla strach že kdybychom ji nechali spát tak bude smutná. Takže její štědrovečerní večeře obsahovala 3 ořísky, 2 sklínky moštu a tím skončila:D Sranda byla, že muž jak je tradicionalista, tak si představoval že chudák malá vydrží s námi u stolu celou večeři, protože od stolu se přece nevstává...tak dala přesně 5 minut a pak si šla lehnout zpět na gauč:) Nicméně druhá dávka léků jí zabrala natolik, že rozbalování dárků absolvovala úplně v klidu
A dnes ráno byla úplně bez teploty, jako by včerejšek vůbec nebyl.
rasaNori teď jsi mě naprosto zmátla, až jsem zírala na datum, kolikátého vlastně je :)
.
Když naposled velmi důsledně a uvědoměle řekl na rodinný oslavě, že věří na Ježíše Krista i na zoubkovou vílu, moje sestra smíchy skoro spadla pod stůl
![]()
![]()
Dali jsme s kamarády tour de Malé vánoční trhy: Dejvice, přes Hrad na Kampu, Mariánské náměstí. Akorát teda většinu punčů bych klidně dala i dětem. Alkoholu tam bylo opravdu homeopatické množství.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.