Garfie To neni jezero, ale jeden z kanalu v Leidenu. A postavili na nem kluziste, kam sla dcera s partou bruslit. Jezis, ja ji ten studentsky zivot tak preju i zavidim (v dobrem samozrejme)...
Čas vánoční...
A myslim, ze se svetylky i zdobenim koncim. Teda az na vanocni stromecek, ktery bude zdobit dcera, az prileti.

...velmi pěkné, vkusné...
https://www.instagram.com/p/DSRPm0XDgjk/?img_index=19&igsh=MTFxM2RoN3J0eWVrcw==
Viktoriánské vánoční pohlednice.
Emerald máte to nádherné.
Sweet Potato Nektere jsou moc hezke (treba ti ptacci v rade), ale nektere by me opravdu vydesily ![]()
MP Marge souhlasím, některý jsou dost strašidelný, ale zajímavý
Prosím vás, nejely tady náhodou tipy na dárky pro dědečky, který nic nechtějí a všechno mají? :-)
999 u nas vždycky zafunguje domácí merunkovice od vyhlaseneho palice
clothilde To jsme taky praktikovali, bohužel děda je nemocný :-(.
999 Poukaz na něco...třeba zážitek nebo večeři ve vyhlášené restauraci...nebo já loni k narozeninám dostala archivní (hahaha, bohužel) víno z roku, kdy jsem se narodila....:-)
999 Aha, tak tím pádem moje dary docela padají...i když to víno stejně asi nevypiješ. ![]()
999 nějaká pěkná vlněná deka k televizi?
Garfie To už by byl slušnej archiv :-).
Evaeva Díky
999 Koupila jsem tchánovi, co nic nechce, knížku od Lucie Výborný, ta minulá se mu moc líbila. Tak bude mít deník z putování Antarktidou.
999 To by se vlastne hodilo k vlnene dece!:)
999 co předplatné nějakého časopisu? Pokud luští, tak časopis s křížovkami, sudoku? Nebo kupuju-li tv program, tak předplatit. Případně historický, design, Respekt ...
999 nebo nějaké AV předplatné? Audioteka, ta televize od O2 nebo ty různý netflixy, HBO... Spotify? Jestli tohle používá nebo by ocenil?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY