999 pripadne uz jsem videla i kavove/cokoladove/pivni nebo ponozkove predplatne ![]()
Čas vánoční...
MPLee Dneska se už dá předplatit fakt všechno :-)).
999 vlastne, asi spis pro babicky a milovniky zahradky je i kvetinove predplatne! A ja na nej letos zase zapomela.
MPLee Tak na to taky kouknu :-)
clothilde To jsme taky praktikovali, bohužel děda je nemocný :-(.
My jsme teď naší nemocné seniorce zařídili takový malý výlet na místo, kam rada o adventu chodila a ted už to sama nezvládne. Mela obrovskou radost jen když slyšela, že to zkusíme zrealizovat.
notna My přemýšlíme, že ho vezmeme na hokej :-).
999 tohle tem lidem dela fakt radost, vzit je nekam, kam se sami nedostanou. Nasi byli stastni, kdyz jsem je dovezla k lesu a kousek se mohli projit, ten kilometr a vic z mesta a pak zase zpatky by sami uz neusli. Tak se trochu posourali po zname cesticce a byli nadseni.
999 To je super nápad.
999 mně babička jednou říkala, jak se v tv ráda dívá na akrobaty. Tak pak dostala dva lístky do cirque du soleil: Corteo a pak další rok Kurios. Tak už prý nechce nikam jet, tak mám lístky na nějaký cestovatelský vyprávění v místě. Taky tam teda velkou roli v radosti hrálo to, že jsem poslouchala, co mi povídá, že má ráda.
Jo a ještě mám pro ni vlastně světlo na kolo, protože si prý koupila nějaký světlo, ale jen přední. A že jede na kole a svítí si baterkou. Tak dostala promptně přednášku o bezpečnosti v silničním provozu a pod strom budou světla, co se přichytí jen gumou bez šroubování. ![]()
Moc toho vánočního doma nemáme, ale v neděli přinesl muž jmelí se kterým skoro neprošel dveřmi...
no není to miláček? ![]()

Catherinne Teda, to pro něj byl někde na stromě, ne? Ale je to hezké, je to takové hezky přírodně vánoční, nepreplacane ale přitom napadne:-).
My máme spoustu dekorací ze školy, ale fakt pěkných, jakože opravdu bych si to i vybrala v obchodě nebo někde na jarmarku. Vyrábí to tam celý den a pak prodávají, dceru to moc nebaví, protože to musí dělat presne podle zadání, ale myslím, že paní učitelka ví, proč to dělá;-). Když jsem viděla všechny ty výrobky na jednom místě,nechtělo se mi věřit, že to dělaly děti.
Karja kdyby pro něj byl na stromě bylo by to podstatně levnější ![]()
Určitě je z nějakého zahradnictví, je to taková naše tradice, že ho dostanu pro štěstí ![]()
akorát nosí větší a větší, kolega v práci nechápal kam to doma dáme...no nemaj vysoký stropy jako my.
A vyfotíš nám ty krásný věci od holek nebo už tady jsou? Nestíhám číst...
Catherinne To je krásný! Takhle velký jmelí se mi podaří sehnat výjimečně.
Karja i nas se takove jmeli vali v zamecke zahrade. Na podzim ho orezou a nechaji lezet na zemi. Jednou jsem si ho ambiciozne taky chtela vzit domu, ale pak jsem to kvuli vaze a velikosti vzdala...
Catherinne pozor na škrkavky ![]()
monis Pozor, prý se nemá brát jmelí ze země (nějaká pivěra nebo co).
Catherinne Takové jmelí tahá domů otec pravidelně, ale ten ho chodí sestřelovat. Zrovna před chvílí mu mamka volala, že jdou dneska. Čast z koule rozdají, něco si dáme domů a zbytek (stále obří) visí cely rok na zahradě pod přístřeškem.
SamanthaTy jsou trochu jinde![]()
Catherinne Naštěstí máme doma jen část těch výrobků a holky si nezvládly koupit všechno;). Ale mohli jsme si to prohlédnout na adventní výstavě:).
Tohle obří jmelí mívali v Jindřišské a pak jsem zjistila, že je k dostání taky u Chládka a o dost levnější, takže jsem to přestala tahat domu tramvají.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY