Catherinne to je krasny kus stesti!
Ja jsem dostala taky veliky trs od sestrina pritele. Ten ho opravdu byl nekde sestrelit, mel ho plny vozik za autem. Ale ja se podelim, takovy veliky kus nemam moc kam povesitt.
Catherinne to je krasny kus stesti!
Ja jsem dostala taky veliky trs od sestrina pritele. Ten ho opravdu byl nekde sestrelit, mel ho plny vozik za autem. Ale ja se podelim, takovy veliky kus nemam moc kam povesitt.
My máme vlastní jmelí na zahradě. Ale jak ho sestřelit?
Sweet Potato No, na zahradě v zastavěné oblasti bych to asi nezkoušela. Leda žebřík a pilku.
smarja … no jo, ani jsem si nevšimla
pozor na škrkny se podařilo teď s autokorekci napsat až napopáté
Catherinne To je boží! Takovej falešnej lustr...![]()
My taky máme jmelí na zahradě na borovici. Mame i vzduchovku , ale muž není příznivec těchhle akcí .
Catherinne také veľké by sa mi hodilo. U nás na trhu predávajú len pár vetvičiek v zväzku.
Garfie lustr ![]()
pecka to chce to zahradnictví spíš, nebo občas tam kde prodávají stromečky
Sweet Potato zbraně máme, že by? (myslím teda, že střílet na zahradě se nesmí)
Samantha škrkny!
"Škrkny" v Harry Potterovi jsou český překlad anglických tvorů Nargles, malých škodlivých bytostí, které obývají jmelí a způsobují nepořádek, krádeže drobných předmětů a pocit zmatku
A teď jsem dostala hroznou chuť si zalízt do peřin a sjet celýho Harryho Pottera! Mám mor, ale neboť nestíhám, sedím u compu na HO a načínám druhou krabici kapesníků. Prostě klasicky těsně před Vánoci ![]()
andulka01 však už jsem se opravila, musíš číst až do konce
a není to chyba má, ale autokorekce tabletu .... na kolik pokusů to vzalo tobě ?
Tu kouli jmelí jsem měla jednou, je to velká nádhera, ale chce to fakt prostor, věšeli jsme to na krbový komín.
No a jinak, abych to neměla jednoduché, Reserved mi napsal, že po týdnu a půl od objednávky věci zabalil a budou u mě do 27/12! Yay! Takže to zítra jdu kupovat někam na prodejnu a balík po Vánocích vrátím.
Samantha nojono, nečtu, promiň
píšu z ntb, takže hned napoprvé
andulka01 jó tak to se máš … zlatá pevná klávesnice s pevnou diakritikou
V Brně, ulice Bašty

999 Aha, tak tím pádem moje dary docela padají...i když to víno stejně asi nevypiješ.
999
Hehe, já jsem loni kupovala zeťovi k narozeninám padesátiletej koňak (jo, je to už stařec
). Nedávno jsem si vzpomněla a ptám se, jakej byl - prej nevim, já ho votevřu až se bude zřítelnice vdávat ![]()
Někdy je lepší koupit ponožky ![]()
To máš jedno, já jsem mámě koupila utěrky, hezké, ale úplně obyčejné, vaflove někde v banketu nebo co to je za krám.
Že prý tak hezké nemůže používat, protože by je táta zničil. ![]()
barbucha No já takhle koupila drahej luxusní koňak tátovi, pořád říkal, že ho otevřeme na jeho osmdesátiny, a pak umřel pár měsíců před nimi :-(. Tak jsme ho vypili po pohřbu, povinně, museli pít i ti, co koňak nepijou :-).
Už jste někdy rozlupovaly linecké cukroví?
A můžu ho zabít?
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.