barbucha môj otec to zoradil po poličkách odspodu hore podľa jeho odhadu vhodnosti, a vždy bola veľká sláva, keď mi povolil vyššiu poličku. Dvakrát som to (samozrejme) porušila a vždy to skončilo hroznými nočnými morami, tak som to potom už rešpektovala. Radšej.
Čas vánoční...
Dodneška spolužáci se slzou v oku vzpomínaj, jak u nás leželi v Ovidiovi a Kámasútře, přestírajíce že přišli nahlédnout do Sartra nebo Nietzscheho
![]()
pamätáš si na tie nepriehľadné plastové obaly?
Inak, erotika u nás tabu nebola (teda asi áno, keď som bola fakt malá), zakázané som mala veci, ktorých by som sa mohla ešte báť.
Stromecek uz mame i my. Dcera vcera priletela, stromecek nejdriv urazila, kdyz rekla, ze je sisatej..... Ale nakonec ho prece jen nazdobila (trvalo ji to asi 3 hodiny
, i kdyz ma stromek jen 150 cm). Ted k nemu obcas prijde, sem tam nejakou ozdobu posune o pul centimetru, ale vypada to, ze je uz spokojena.

Emerald jak sisatej, je krasnej!
Sweet Potato mozem dodat vetve ![]()
Kokoska ze jo... sama je sisata![]()
A já jsem instruovala muže, ať zítra vybere nějaký vzdušnější, s řidšími větvičkami. Mám letos chuť na obyčejný stromek ze starých časů ![]()
Foto dodám ![]()
Emerald je krásny ![]()
DruI radu nemám, ale náš se záhadně objevil, když jsem po vánocích ukládali ten nově koupený... otevřeli jsme skříň a byl tam ![]()
Sweet Potato dzizisketaty jsou skvělý!![]()
Emerald No ty ozdoby máte moc krásný teda.
U nás dnes sambo dovršil zmrzaceni stromků, když koupil světýlka na bílém kabelu, takže to ale jedu zítra vyměnit....
MPLee Očekávám nachlup stejný vývoj ![]()
Karja jezis, to existuje? To je na ty bily plastovy stromecky ne?![]()
Karja nebo můžete nastříkat stromek umělým sněhem... ![]()
monis Ja nevím, možná je to myšleno jako prostě na něco jinýho než na stromek:D. Ten bílej stromek má moje kamarádka, je to příšerný, ale řekla jsem jí, že je to fakt pěkný:D. A ta na tim má jen světýlka, bez ozdob, tak ta asi musí být bílá.
Karja ten tvůj ale letos dost hodně riskuje... Půda není promrzlá, vlhkost akorát, kope se dobře.
Inak, erotika u nás tabu nebola (teda asi áno, keď som bola fakt malá), zakázané som mala veci, ktorých by som sa mohla ešte báť.
Tak to u nás nikdo neřešil, u nás byly nejčtenější světový pohádky (výtisk ještě snad z dob RU, nádherný secesní ilustrace), kde za Anglii figurovala (a řádila) příšerná Královna krys
V jiný, indický, zas bratrova uříznutá hlava hovořila z proutěnýho koše
a nakonec vlastně ani babiččin procítěnej přednes částí Kytice, kde lítal umrlec nebo se válela hlava bez tělíčka, nás nevystrašil. Trávili jsme dětství prakticky mezi potokama krve, pročež takovej Rej upírů nebo Tichou hrůzu jsme hravě přelouskali ještě dávno před pubertou. Dětičky jak z Addamsovy rodiny ![]()
barbucha Ty jo, já tohle jako malá četla doma taky :-D. Plus ještě Krasu nesmírnou, doted si vybavuju ty šílený ilustrace. Možná před letem u rodicu ještě zcenzuruju knihovnu, at to náhodou nečtou dětem pred spaním :-D.
barbucha Nějaký indický pohádky jsem taky měla, ty byly fakt nechutný. Jedna z mála knížek, ke kterým jsem se nevracela.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY