monis ano, Vasilisa s lebkou
a pak ta, co rozhazovala jídlo a pití z rukávů :-)
AprilTwelve Diamantovou sekeru jsem taky měla moc ráda
já měla Krásu nesmírnou a k tomu ještě Diamantovou sekeru, obě jsem milovala... taky je asi půjdu u našich najít a znovu si je přečtu
.
monis ano, Vasilisa s lebkou
a pak ta, co rozhazovala jídlo a pití z rukávů :-)
AprilTwelve Diamantovou sekeru jsem taky měla moc ráda
Reprint Krásy nesmírné měli před pár lety v Levných knihách, samozřejmě jsem si zakoupila.
Vidíš, tu máme doma taky, ale mně to teda netankovalo, já to asi neuměla prožít moc;-), normálně jsem to četla nekolikrat
Až tohle rozkvete, to bude nádhera...aneb Štědrý den se blíží.

Catherinne Krásný, co to je za květinu?Krasne jsou ty prizdoby, vážně vánoční;-)
Myrtila Sud kulatý... je Němcové Honzík, viz výše.
Radúz a Mahulena J.Zeyer. Mahulena, krásná panna je myslím ve Slovenských pohádkách Němcové. Případně Mahulenu měli i Grimmové.
Amarylis, bílý s trochou červené. A zlatý bordel k tomu ![]()
AprilTwelve me to asi strasidelny prislo, ale to me na tom lakalo. Ja jsem jako dite (vlastne dodnes) mela nejradsi treba Tretiho prince a Devate srdce. To jsem mela na nahrane na vhs, akorat jsem vzdycky pretocila ty uvodni titulky s kostrama, tech jsem se bala![]()
A devítihlavé čudo judo, sám drak Gorynič! ![]()
Catherinne Tak to bude moc hezké..
Já mám nějaký úspěch, amarylis mi kvete, obě dvě orchideje mi pustily nové výhony ke kvetu, vánoční kaktus zacal kvest, a vzpamatoval se i mrtvej ibisek, vše mi teď přesně vyšlo na vánoční kveteni;)
Když jsme u těch pohádech, znáte podcast Pohádky bez obalu?
aneb Akustické panoptikum pohádkových bizarností? Baví mě, moc.
Karja linecké mi přijde blbý, my děláme hodně tenké. Ale to perníkové těsto je úplně skvělý na ty dětské pokusy. Já akorát válela a mamka hlídala troubu, jinak to zvládali úplně sami.
Karja tak to Ty budeš mít doma krásu
Jo, Modrovous
Já ho měla ve vydání klasických Perraultových pohádek, myslím že ilustrace byly Trnkovy... No ten byl hodně čtivej ![]()
Evaeva Jojo, já to beru, že si to sní samy, tak je mi jedno, jal to vypadá.. ale pak když máme nějaké sezení třeba se známými, tak fakt nemám co donést no, ale mně to pečení drobného cukrovi prostě nejde samotne;-)
Karja já se za to jejich vůbec nestydím, mají to hezké. Jiné prakticky nemáme, normálně to nosím, kde je třeba. I jsem si letos říkala, že příští rok zkusíme rohlíčky.
Karja Mne teda přijde, že když člověk rovnou hrdě hlásí, že to cukroví dělaly děti, tak dostane spoustu pochval ![]()
DruI Ja bych určitě chválila , ale nejedla bych to . Cizí upatlané dětské ručičky.![]()
Tak Betty tady bych řekla, že je důležité, jestli se ty děti podílely před pečení nebo i po
Naše teda i po, ale mně to nějak netankuje, zatím nikdo obavy nevyjádřil natož, aby nejedl.
Tak Betty přesně! já jsem roky - co roky, desítky let! nemohla pozřít vosí hnízda... zahlídla jsem totiž kdysi v dětství na návštěvě u tety, jak je bratranec (tehdy cca 6-7 let?) připravoval tak, že se mezitím občas pošťoural v nose... fuj! se mi navaluje jen při tý vzpomínce! chudáci vosí hnízda za nic nemůžou, ale trvalo to roky se tý představy zbavit
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.