Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 17:49
Reakce na continuity:

Sairon betsey jinak kocarek bych klidne koupila nejaky lepsi, u nas si s nim deti hraly do sedmi let, ruzne se v tom vozily i navzajem, za tu dobu zlikvidovali troje ty levne golfky. 

​Jo to je pravda, hlavně aby byl těžší nebo měl aspoň nízko těžiště. Příšera dostala takový lehoučký, se kterým se jí sice dobře manipuluje a zatáčí, ale zároveň jí pořád padá a ona si ho nedokáže zvednout.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 17:52

711990 nie, my jej chceme kúpiť len jeden darček. Jeden dostane od jedných starých rodičov a ďalší od druhých starých rodičov. A to je všetko.

Sairon continuity už kočárik má, teda dokonca dva, jeden taký starší podedený a druhý nový aj s miminkom jej kúpila nedávno moja mama. Ona zatiaľ v tom kočári vozí všetko možné - topánku, sitko na špagety, hodí si tam hocičo, zatiaľ ju baví, že to tlačí, a účel akože vozenie bábätka zatiaľ ide mimo nej, mám taký pocit. Tak neviem, či by ju bavilo bábätko prezliekať alebo kúpať.

Ale teraz ma osvietilo, čo jej asi kúpime, a s čím sa vždy rada hráva na pieskoviskách a návštevách - auto. Ona dokáže z pieskoviska vytiahnuť všetky autá, a jazdiť s nimi po obvode pieskoviska aj pol hodinu

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 17:53

711990 No, já jsem taky sečetla dárky od nás (kočárek s panenkou, k tomu dostala ještě knihu nebo dvě ), Duplo od jednoho strejdy, druhé Duplo od babičky a ta zvěř od druhé  babičky. 

Sairon já v průběhu roku kupuju skoro výhradně knihy a o prázdninách dostala tu Albi tužku úplně mimo jakoukoli příležitost, ale to nás čekalo 13 hodin v autě, takže to byl dárek vyloženě cestovní, a vyplatil se vrchovatě.

Online Pinot Noir
30093 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 18:23

První dvoje Vánoce jsme dávali jeden dárek, ale teď už dostane víc. Už o tom mluví, těší se, prohlíží si na obrázcích stromečky... Dostane Albi tužku, knížku Rok v lese, první deskovku Zajíček v své jamce. A ještě přikoupím nezbytné autíčko, to by byl asi zklamaný, že ani jedno auto... Stačí jakékoliv, i úplně maličké.

Offline dzizisketa
9043 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 18:31

Pinot Noir

AA znáš auto od Pišlíka? Mají jednomístné, čtyřmístné i formuli. 

Offline tzaziki
1161 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 18:36

Pinot Noir Jakou Albi knihu jste vybrali? Zvazujeme tuzku k narozeninam.

Online Pinot Noir
30093 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 18:39

dzizisketa To tak pro toho mladšího. Ríša už by to neocenil, pozná všechny značky, od některých i modely, rozlišuje typy (pickupy, sedany, limuzíny, SUV,...), líbí se mu takové ty věrné modely. 

A pak má rád seriál Statečná autíčka, takže od mých rodičů dostane plnou krabici těchto aut. Ty teda mají do reality daleko, jsou to prostě oblíbené postavy.

Online Pinot Noir
30093 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 18:40

tzaziki Koupili jsme to v sadě s Hravým učením a rovnou koupili knížku Doprava.

Offline tzaziki
1161 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 18:44

Nevíte o nějaké “motivační” knize pro mladou slečnu. Dcera mi připadá pasivní, buchtoidni, nerada, ale musím přiznat, že líná. Nejsme extra sportovci, ani akční lidé, ale ona je fakt buchta. Ano, vidím, že bude spíš knihomol introvert, ale už nevím jak jí pošťouchnout alespoň k něčemu. Pohybu se vyhýbá, zkoušeli jsme už ledacos. A i kdyz něco dělá, není ochotna jít za hranici osobního konfortu = nemůže, tak se nesnaží o chlup víc.

Offline Kokoska
35203 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 18:50

tzaziki tak aspoň něco, co by ji vedlo k chození? Nějaké procházky Prahou, objevování tajemných míst? 

Offline barbucha blogger
36200 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 18:55
Reakce na slniecko:

A áno, myslím si, že deti veľmi kopírujú rodičovské nastavenie. Ako samozrejme, že jedna vec je vrodená povaha, ale to nastavenie spoločnosti naokolo a predovšetkým rodičov je formujúce.

​No!

Kokoska 

Jasně že je to o lidech, ale tak se podívej, kdo u nás dneska vyhrává volby (sežene hlasy větší části národa) - a proč.

Offline Makara
3675 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 18:57
Reakce na vanilka:

Kokoska moje dcera taky ne . Zato synové oba

​Taky to mám tak. A to v dobe, kdy se ten mladsi narodil, jeho jmeno ani nebylo v kalendari a babicky mi vycitaly, ze nebude mit svatek. U holky jsme si dali bacha. Teda vybrali jsme ho nějak úplně nahodou den před porodem.

Offline barbucha blogger
36200 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:01
Reakce na betsey:

a keď sa tu už zmienili tie vianoce, čo idete kupovať svojim jeden a pol ročným? 

​Taky ještě tak úplně nevím... ale mám v plánu určitě nechat udělat pro oba haranty (o vánocích rok a třičtvrtě) každýmu jeho osobní knížku a pak dodám nějaký to Duplo. Knížky milujou a stavěj si rádi... chtěla jsem odrážedlo resp. odrážedla, ale to se nesetkalo s velkým jásáním (rodičů) - jsou to dva neskladný krámy navíc, a eště by se mamina pomátla, kdyby je, to klubko hadů,  měla brát s tím ven oba najednou, sama. Tak nevim, možná to dokoupím až na jaře k druhejm narozeninám.

Zřítelnice dostane parfém a kosmetickou kazetu, plus jsem si všimla že ráda nosí nejrůznější náramky (pletený a tak) - kde bych splašila nějakej pěknej koženej třeba?! 

Offline Kokoska
35203 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:08

barbucha ty toho Babiše vrazíš snad i do krémů na obličej :D Jako  že jeho voliči blbě vychovávaj děti, nebo jsou nerudní, nebo jak to myslíš? Pár jich taky znám a jsou to celkem normální lidi.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:09

Hadry ... nevíte někdo, jak sedí ty pyzamove overaly Lindex? Přijde mi, ze mají hrozne krátké nohavice, nebo je to optickej klam? 

Nebo nevíte prosím někdo, kde mají pyzamove overaly bez těch tapek dole? Byla jsem snad všude.

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:13

MP Meri mívali v Tchibu.

Offline Kokoska
35203 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:14

MP Meri 

https://www.tchibo.cz/pyzamka-pro-miminka-c400105680.html?&pos=0

Jejich velikosti jsou ale asi o trochu větší, vracela jsem a objednávala menší.

Offline vanilka
2216 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:15

MP Meri Lidl shop. Mají dětské i dospělácké, bavlněné i plyšové.

Offline barbucha blogger
36200 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:15

Kokoska 

Nešlo mi o Babiše (tentokrát) Ale krucinál když půlka národa zcela dobrovolně oceňuje a preferuje buranský chování, který přesahuje všechny meze základní slušnosti, a ještě tomu tleskaj... tak je něco špatně ve státě českým!

Offline Kokoska
35203 příspěvků moje polička 04. listopadu 2019 19:16

MP Meri dá se to objednat na prodejnu a vzít pak jen to, co ti vyhovuje.