Karja drzim palce, at ten mesic das s co nejmensimi obstrukcemi. Ja toho mam taky plne kecky, a to nemam nijak velke bricho ani kylu.a hlavne mi jeste 2 mesice zbyvaji, takze porodit by byl prusvih. Ale je to desne, pripadam si jak stara baba, kdyz v praci treba 2 hodky sedim a pak se zvednu, ze pujdu na kafe, tak normalne pajdam!!!! Trva mi, nez se 'rozchodim'
.je to desne trapne, kolem same atleticke kolegyne pod 30...Taky me unavuji ta ruzna dietni omezeni, porad nad tim jidlem muset spekulovat. No je to radost teda.dobres udelala, ze sis zaridila deti do triceti;) A taky jsem rada, ze si tu muzu odlozit, valit tyhle veci na muze doma mi prijde zinantni, v praci tuplem, ale ven to musi![]()
Vše o těhotenství a dětech
S obezitou neporadim, ale s tim fnukanim: neprojevuje se tak zarleni? Zkusila bych se ji vic povenovat, treba i o samote a uvidelo by se za par dni.
Gatita Tohle o dětech do třiceti nerada slyším
. eMimino je plné diskuzí mnohem mladších matek, jak zařídit, aby od prvního dne těhotenství mohly zůstat doma... Byla jsem v těhotenství úplně fit, druhé bylo náročnější, ale jen proto, že už doma jeden čert byl a odpočinek byl nereálný, naopak těch různých bolestí bylo míň.
711990 Mam doma tri kocarky, prijde ti to malo? Vcera mi kamoska nabizela ctvrtej, mam ho vzit?:-D
Gatita Hele, ja jsem nad tim premyslela vcera, proc se chodi na materskou 8 tydnu pred porodem z prace, kdyz ted ,,z prace,, pujdu asi tak pul den pred porodem:-D. Ze to byl dost velkej luxus vlastne.Jako v tom kanclu by mi bylo lip, ale zas mi nedoslo, ze spousta praci je fyzicky narocnych, tak to nejde ze jo, slouzit do konce:-D
tenzie Rotaviry neočkoju, starší za rok a čtvrt nic takového ve školce nechytil, jen pořád ty rýmy a kašle. A pneumokoka a mononukleózu ![]()
tenzie Nase nema, doktorka rikala, ze pokud nejak blaznive necestujeme, ze to neni treba. Ze to neni zadne vazne onemocneni, sic velmi neprijemne a s pobytem v nemocnici trebas, ale je bez nasledku. Ma ctyri deti a taky je nema naockova. Pneumokoka naopak doporucovala, protoze tam jsou nasledky spatne. Tahle logika mi prijde OK.
Mrakoplas Ja uz mam to dite velky dost, ja myslim, ze bude ctyrkilovy, doktor bez ultrazvuku odhadl, ze v dobe terminu se urcite dostaneme na 3,5:-D.
Karja velky, velky, ale ty plice nezrale. ![]()
tenzie rotaviry som davala, je to humus a v rodine sme kedysi mali umrtie babatka na to. Vyhoda tej vakciny je, ze sa dava len do ust, ziadne ihly a nebyvaju po nom vedlajsie ucinky.
Pinot Noir ja vim ja vim! Jako ja zas tak stara vojna nejsem, 35 nepovazuju za zadny vek, ale zatimco v tech 30 jsem tim proplula na jednicku, tak ted propadam ve vsech testech a z kazdeho vysetreni si rovnou odnesu poukaz na dalsich pet. To by udolalo kazdeho, ja to lekarske prostredi moc nemusim. Ale urcite to je individualni. Do prace naopak chodim, budu i par dnu "presluhovat" kvuli nejakemu ukolu. Doktorka mi i sama nabizela, jestli si nechci odpocinout, ze druhorodicky po praci vecer moc sil nenacerpaji, ale rikam si prave, ze doma se jeste nasedim hodne;) Zatim mi staci ty volne patky, kdy se venuji čumění, valeni s knizkou a plavani. Coz mi pripomina, ze bych se mela uz odlepit z gauce...
continuity Ja vim, ale dva tydny pred by to slo pekne uz:-D. Jeste prece jen musim uvest domacnost do jakztakz normalu;-)
tenzie nam to dr nedoporucila, ze si mysli, ze je lepsi, kdyz si streva vytvori vlastni imunutu (muj volny preklad:)
continuity no mesic pred terminem je to dite uz hotovy vcetne plic. To moje 36+1 teda projevilo znamku nedosenosti jen tim, ze prvni mesic furt spal+ ta zloutenka :-)
Karja
tak asi chybej jiny veci! Tasku sbalenou mas?
711990 Uz jsem to tady psala myslim, ja jsem narozena v 36.tydnu - 3,6kg, bratr taky - 4,2kg, misto inkubatoru prej do skleniku![]()
711990 Tasku nemam:-D A mam rozvrtanej ten obyvak a celkove nepripraveny veci pro novorozence, jeden pokoj je zarvanej vecma, co se musej vyhodit/dat na pudu/uklidit atd atd. Ale zas mam tri postylky, no kdo to ma?:-D
continuity ja se ji venuji dost v dobe kdy sara spi, i kdyz je mimino vzhuru. Jaksi neni moznost nekomu hodit mimino na krk a venovat se jen starsi, kdyz udam starsi do skolky a moje mamka ma nahodou cas venovat se miminu, tak resim to nejurgentnejsi co hori doma nebo v praci. Ale je to klasika, sundat teplacky, tak sundam teplacky a mlada chyti hysterak ze nechce. A pak kvuli tomu vydrzi fnukat treba 10 minut v kuse. Prokladane kvilivim kde je tatinek![]()
Mutziputzi no presne, Tonda rozhodne neni podmerecnej a sem dost rada ze to nevytah na tech 5 kilo co by jinak mel:D
Karja tak mozna mas tech veci moc![]()
711990 No, strham se o vikendu pri tom uklidu a pak se uvidi;-). Ja vlastne nevim ani, kde je porodnice, do ktery jedu, no mam toho dost!
rasaNori Hihi, dcera má 95 cm na 11, 5 kg
vpodstatě při chůzi chrastí ![]()
Karja tak drzim palce:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY