Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43720 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 21:24

viktorka_od splavu zrovna dnes jsem byla na pojistovne pro prispevek na ockovani, za 20 minut jsem byla uz i venku. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 21:24

slniecko Rovnátka jsem řešila se starším..až tak v 15, taky pořád malá pusa, vytrhnout zuby, muž to má taky tak to bude dědičné. Nakonec to ortodontiska nedoporučila, že si blbě čistí zuby a že by rovnátka nezvládl. Teď se ptala zubařka v 18, jestli ty rovnátka měl, tak jsem jí to říkala...no a prý se mu to v té puse pěkně porovnalo a vejde se mu to i s 8. Není to návod, jen osobní zkušenost. Cena teda u vás příšerná, to už je snad za celej novej chrup, rovnou. 

Online Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 21:30

Renusatko no,presne.Cena silena.....novy komplet mustek v nejlepsi kvalite 6000eur...bez pojistovny.To fakt snad museji byt ze zlata ty rovnatka.

Online viktorka_od splavu
49477 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 21:32

Renusatko slniecko já zas přidám opačnou zkušenost... mně maminka nenechala ty 4 zuby vytrhnout, takže rovnátka jsem nedostala. tehdy jsem samozřejmě byla ráda:-( zuby mám strašný, každej zubař mě přemlouvá že by mi dal rovnátka.. a když jsem si to teda nechala nějak zhodnotit, tak prej 8 zubů ven a na hovor o ceně už ani nedošlo... přitom jak mám ty zuby přes sebe, špatně se čistí, kazí se.. no jako mamince to mám trochu za zlý a dceři jsem nechala ty 4 zuby ven a rovnátka hned jak to šlo. osmičky si pak nechala vyndat už jako dospělá sama. nejdřív kvůli tomu trhání protestovala ale vždycky jsem jí ukázala svoje zuby.. no teď má krásný a i když to s tím čištěním nijak nehrotila, nijak neutrpěly

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 22:56

viktorka_od splavu Tak ses dobra, ze aspon ji si to takhle osefovala!

Ty vado, nechcete to mi druhy dite nejak ritualne popohnat, nejakym hromadnym ceremonialem? Sice nemam nic pripraveno, vsude bordel jak v tanku, ale o vikendu s tim pohnu, ale ono uz se tam nemuze vejit a ja uz s tim fakt nemuzu jeste mesic chodit....boli me pod prsama, bolej me zada, dite tlaci na mocak nebo na co, ,,vypadava,, mi noha, nemuzu vstat z gauce aniz by me nebolelo to pitomy bricho.... A to.jeste muzu dekovat Bohu, ze jsem ted zdrava a dcera taky a jeste ma nejaky lepsi obdobi, ze je se mnou doma jakztakz hodna! A to je vsechno, co jsem si chtela pobrecet!

49477 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 23:00

Karja tjo tlapkám.. mně dnes odcházela kolegyně na mateřskou tak jsem z toho byla uplně naměkko a u večeře povidám synově přítelkyni, že už bych klidně nějaký to vnouče uvítala a že druhá kolegyně čeká čtvrtý protože selhala HAK.. uplně chudera zezelenala a myslím že se ještě dlouho nepotěšim

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 23:13

viktorka_od splavu :-D Tak treba syn prevezme iniciativu! Zalezi, jestli byl taky zelenej:-D

49477 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 23:17

Karja kdepak, ten je furt v pohodě

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 23:21

viktorka_od splavu Hm hm hm, tak to staci vidat jen nejaky pohodovy deti s cool matkama a je to:-D. Ja jsem ted byla v divadle, kde tipuju, ze zhruba rocni dite odehralo cely hodinovy predstaveni!!! Ani jednou nepiplo, tvarilo se velice sympaticky, pritom tam hluk jako blazen, ruzne svetelne zmeny, mama mu odchazela z dohledu, prehazovala ho jinym....Joo, takovyhle reklamni deti zvedaj porodnost!

49477 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 23:23

Karja to byla figurína ne?

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 23:25

Karja Budu ho usilovně vzývat, ať už vyleze! A říká se, že červené víno může vyvolat porod, takže u každé sklenky červeného na tebe budu myslet

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 21. listopadu 2019 23:28

To je strašné, jak ten čas děsně letí! To naše miminko jí od včerejška maso! A docela mu to chutná . Na Vánoce už si dá řízek

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. listopadu 2019 00:00

Pinot Noir moj zatial len mrkvu ale ten pohlad so slzami v ociach "maminka co mi to robis" stal za to

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. listopadu 2019 00:02

Karja je to opruz ale vydrz Prtka, ja som zas pri tom skor narodenom prvom prosila mladsieho nech vydrzi dlhsie a veru tych 700g navyse bolo hned poznat

Offline letfenixa
10972 příspěvků moje polička 22. listopadu 2019 00:26

Karja a to ja som si vypočula od učiteliek, ze mame so synom chodiť do divadla, lebo boli zo skolky v utorok, bol tam hluk a on si zakrýval usi.

A uz som zas na šľaktrafenie, po 3 týždňoch doma isiel syn od pondelka do škôlky a zas ma nádchu ????

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 22. listopadu 2019 04:31

Mrakoplas Ha ha, přesně! Taky se mu poprvé zalily oči slzami a tvářil se, že ho chci zabít . Ale od té doby, co jsem na něj vybalila batáty, si nedočkavě přitahuje tu mou ruku se lžičkou do pusy!

Offline tenzie
302 příspěvků moje polička 22. listopadu 2019 05:27

Mela bych taky dotaz na ockovani. Nechali jste naockovat rotaviry? První je nemá,  ale plánujeme dat ho aspoň na dve tri dopoledne do školky, tak ted resim ockovani mladsiho ditete... 

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 22. listopadu 2019 06:04

tenzie Tonda na ne jde za 14 dni, prijde mi to prave jako dobry napad na tyhle skolkovy sragory:)

Karjahele to se zarucene da privolat! Ale musis mit vsecko prichystany. Ja porodila 3 dny pote, co nam dorazil kocarek a uz tim padem bylo vse hotovo:D

Offline rasaNori
8888 příspěvků moje polička 22. listopadu 2019 07:09

Mame obezni dite. Jako ma na 84 cm asi 11,5 kg, takze percentil ukazkovy, ale tuk je lehci nez svaly ze, ehm. Tak jsem vcera objednala fader prolizku do herny a uvidime. Budu ji nahoru veset svaciny:D

Offline rasaNori
8888 příspěvků moje polička 22. listopadu 2019 08:04

A teda co hodnotim jako nejvetsi zmenu, zacala fnukata to me teda bere nervy neuvěřitelně, az se za sebe obcas stydim ze to neprejdu ale vyletim.