Karja my prkno máme, malá ho dostala asi v 1,5 roce. Doted (4,5) ho dost využívá, dělá si z něj i klouzačku, podlézá ho, houpe se na něm nebo na něm houpe panenky, nebo ho má jako malý stoleček, když dělá panenkám piknik. Multifunkční kus, vyplatí se. Prsty si skřípla jen jednou :)
Vše o těhotenství a dětech
tv
je originálny, to sa mu v živote zíde!!!
Počujte, netušíte, koľko stojí v Čechách detský strojček na zuby? Nám dal včera ortodentista cenový predpoklad na 5000€...a teda ako v žiadnom prípade nechcem na dieťati šetriť, ale...no povedzme, že ma tá cena...prekvapila
...
Sú v tom teda zarátané aj 4 extrakcie.
A to je vlastne ďalšia vec, ktorú riešim. Ako mne tiež museli 2 zuby vyberať, aby sa mi do úst zvyšné pomestili, ale nie je u chlapca väčší predpoklad, že mu ešte čeľusť vyrastie? Má 12.
Nehovoriac o tom, že mám 100 chutí počkať, kým si ich nevybije pri futbale sám a zadarmo
...
Mamka koupila detem do tridy prkno a jsou nadsene -3.trida. Neskutecne si s nim vyhrajou, prsty si neskripl jeste nikdo:)
slniecko ehm extrakce zubu je preci "zadarmo"na pojistovnu ne?
bram A mate ten original? Ten stoji asi 1500,- ja bych rada levnejsi
Karja no jak se to vezme.. máme v rodině šikovného truhláře, tak mi prkno udělal. Byla to pro něj docela výzva, musel si vyrobit formu na to ohnutí, ale prkno je super a prakticky stejný jako originál.
žluťásek maji normalne eshop a slon tam stoji 159€
slniecko ehm extrakce zubu je preci "zadarmo"na pojistovnu ne?
Pokiaľ sa zubárovi chce mať zmluvu s poisťovňou, čo sa tí lepší už mnohokrát ani neobťažujú a ja im to neviem mať za zlé....
Ale v slovenských materských skupinách som to už preberala, takže tu je to zjavne bežná cena, najnižšiu som zatiaľ našla 3500€, ale zas ono sa to asi bude líšiť aj od náročnosti asi.
slniecko tyjo ja nevim, mne to prijde porad dost penez....jinak ja byla na trhani primo na stomatochirurgii, moje zubarka to delat nechtela a ortodontistka to nedelala uz vubec. Ale ja mela rovnatka v roce 2004 a nase to stalo mimo prispevek pojistovny asi 10k:)
711990 no, to je už pěkný
ještě zlatá duhová houpačka.
Karja asi to máš už pročtený, ale u prkna koukej i na stránky výrobce na parametry. Ty levnější jsou většinou tenčí a nemají tak vysokou nosnost.
A co ten tvůj známý, co dělal učící věž, nedovedl by prkno nebo houpačku? Je to prý teda docela věda, asi chápu i tu cenu.
bram Hmhm, ja nasla na netu I levnejsi, ja se po tom popidim, zda je to podobne. Kamosky manzel je truhlar taky maji deti, ze bych to na ne zkusila, jakoze ,,jeee, tohle je bozi, nemate to nahodou,, nooo tak by to mohl vzit dvakrat ne,,:-D:-D. Jsem prave musela vyrobit improvizovanou skluzavku z Ikea komponentu ke skrini:-D.
žluťásek Hele to nebyl znamy, ale nejaky truhlar, co to ma na kseft, ale furt je to levne. Poptam to, to je fakt. Ta vez me vysla na 800,- nalakovali jsme ji a vlastne se mi takhle prirodni libi vic nez ty barvene. Proctene to prave nemam, napadlo me to az dneska. Ja za to nechci dat moc penez, kdyz je hezky jsme venku a hlavne pred tema divokyma pribuznyma a pak batoletem to stejne budu muset schovavat:-D
711990 no ja vôbec netuším, ja som mala drátený strojček napevno ako brutálnu novinku začiatkom 90-tok a otec to z veľkej časti splácal tým, že sa dokázal dohovoriť v zahraničí a chodil zubárke kupovať komponenty
...
Ako priznávam sa, že tá čiastka ma šokovala, preto skúšam zisťovať, ako u susedov.
Karja já tu houpačku nepoptávám nijak aktivně ani po ní netoužím nějak zásadně, jen občas kouknu na bazary. Myslím, že by se synovi líbila, ale cena i té z druhé ruky se mi zdá dost vysoká. Málokdy ji vidím prodávat nějak výhodně, většinou je to dárek co nezaujal za skoro původní cenu.
Ono je to ještě asi relativně nové a pořád ne úplně masovka, po bazarech jich bude hrstka.
Mutziputzi na bazári sa dá kúpiť z druhej ruky
![]()
DrowRanger ruky?![]()
Mutziputzi už zabehnutý :D ja som inakna aniball pozerala, aj som (kvôli nepríjemným pocitom z pôrodu) rozmýšľala či ho kúpiť alebo nie, ale nakoniec som sa na to vykašľala. Príroda ma následne odmenila cisárskym :D
slniecko Je to tak, mám polovičního syna na Slovensku a za podobný výkon jsme dopláceli pokud se pamatuju kolem 40 tisíc, druhou polovinu platila jeho maminka a už je to pár let. Vůbec nás teda nenapadlo pídit se po tom, jak je to v Čechách, takže v tom nepomůžu.
Jako za rovnátka 125000? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY