Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 00:06

Karja a ještě co mám tak načteno, předám ať můžeš hledat

- lepší je ne moc prudký oblouk, ten není tak pohodlný pro děti na sezení uvnitř

- minimálně ty bočnice by měly být z masivu. Překližka se může začít drolit, budou z ní lézt třísky postupně

- je dobrý, aby mezi prkynkama duhy byly mezery. Pak když to otočíš, dítě po tom může šplhat jako na kopeček. Když jsou hned u sebe, nemají se jak zapřít nohama

- tyč vs. madla - u tyče je údajně menší riziko skripnuti prstů. Madla jsou oblibena pro jiné využití houpačky, že se jimi dá něco prostrkovat, když je houpačka na boku třeba jako obchůdek, tak tam můžeš dát misku na peníze apod. 

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 01:37

Moje dite dneska spalo 7h v kuse...ale proboha proc to muselo byt na mym hrudniku po straslivy podvecerni scene, takze ja spala tak 30 min z toho a zbytek jsem zoufale koukala na serialy a bala sem se, ze ted uz se zarucene probudi a bude zas jecet?

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 04:01

žluťásek Teda, je neco co nevis? Fakt super teda, tak ja to vsechno promyslim,zhodnotim a snad neco objednam, koukam na toho pana a jako bez tech povrchovych uprav to vyjde skutecne levneji, ja ten lak na detske veci mam, ted jsem kupovala na nabytek a tu vez;-).

711990 Tlapky tlap, na to se neda rict nic jineho! Dcera takhle obcas usne na tatinkovi I dnes, rikam tomu na opici....ale on by normalne spal dal:-D. Ja mam dceru v posteli abych se lip vyspala od zacatku tehotenstvi,ale zhruba v tuto nocni hodinu me zacne naprosto vystipavat z meho prostoru, furt se na me tlaci, nechapu, co je to za moresy, rano mi z 1,80m na spani zbyde zhruba 30 cm. pak to s ni budu muset nejak vymyslet, abych ji v nejake kojici spankove deprivaci  nezalehla! Taky se vas mladej tak vtiral, kdyz jste s nim spali?žluťásek 

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 04:57

Karja vid!:D ted mi rikala kamaradka, ze jejich 1.5lety syn spi.nejradeji tak, ze hlavu ma zaborenou v jejim kline a nohama ji kope do hlavy. Je jedno jak vecer usne, vzdycky skonci tak:D tak si asi uzivej svych 30cm

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 05:48

Karja Hele, my máme s mužem každý svých 30 cm na své straně postele a všude mezi tím je ten třináctikilový Ríša. Kopance a údery hlavou nám přiděluje spravedlivě, protože tam rotuje jak hodinová ručička. Miminko spí stále samo v pokoji pro hosty ;)

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 07:07

711990 

Hmm, tak to muzu byt jeste rada, ze mne obtezuje jen ta nalezajici hlava ke mne, ale presune se prosto kolmo a za nohama ji cumi cela strana postele. Ja ji chtela uz donest jeji velkpu postel a prirazit ji, ale myslim si, ze I u 2,6m sire by to dopado.stejne!

Pinot Noir Jo,ale oni se vam kluci pak spolecne presunou do sveho pokojicku, musite jese chvili vydrzet. Tak jsem rada, ze je to nekde stejny, ja si uz prijdu jak nejaka kocici matka, ja uz ani ve svem okoli nekdy nerikam, ze spime spolu, ale je to fakt lepsi vyspani I na tech 30 cm.

Offline dzizisketa
9043 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 07:10

Já už taky dneska vstala, protože je sobota a muž doma, což znamená, že neopustil postel a já si tak nemohla přelézt na jeho stranu a konečně se trochu natáhnout. Jinak se na mě lepí mimino, což je roztomilé, když mi funí do podpaží, ale nepohodlné. 

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 07:35

dzizisketa No psat v 7:10, ze jsi taky uz vstala je v materskem vlaknu trochu provokativni:-D. 

Ale my mame dceru vyexpedovanou u babicky od rana, pres noc dokonce. Zatimco.sambo vyjmenoval ask tri konicky kterym se bude venovat, ja si do sesitku napsala asi 15 odrazek co musime udelat. Ono to vyodrazkovane vypada lip, protoze vcelku je to jen ,,bordeljakoprasevsudeveci,,. Ale tak jako tak, zitra 7:10 taky atakuji, tak uz je mi jedno, co budu delat pres den;-).

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 07:37

Prosimvás a jak to mam udělat, když v žádnym případě dítě co se mnou bude spát v posteli nechci???

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 07:45

Mutziputzi Normalne si ho tam nedej! Z mych vsech kamaradek zivych ho tam mam ja a jeste jedna, zbytek maji normalne postylku a nektere uz od dost utleho veku v pokojicku, zalezi, jak jim spali. Jako je to jednoduchy:-D:-D, ale pro nas, co zijeme v kratkym horizontu, tj. prezit nasledujici dva tri dny, jsme to nedaly proste no!

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 07:45

Mutziputzi PS.: Doufam, ze tam nespi anj Fanous, to by bylo hodne smutny!

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 08:09

Mutziputzi odkedy sme dosli z porodnice tak malo dieta vlastnu izbu a postel+postielku. pri pokusoch o kojenie v noci som s nim lezala na tom jednolozku a dufala v co najdlhsi spanok kym sa mlady nakrmi a zaspi

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 08:13

Mutziputzi Neber ho tam ;) Taky jsem ovšem v žádném případě dítě v posteli nechtěla, ale vzít ho tam bylo nakonec jedno z nejlepších rozhodnutí. Od té doby konečně spím, i když jen na 30 cm. Už máme vymyšleno, jak to uděláme, abychom tam mohli spát čtyři :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 08:16

Mutziputzi Se mnou syn dvouletý syn spal celkem asi 3 hodiny. Dokonce ani naši postel nebere jako prostor na spaní, nějak jsme ho to nenaučili. Teď by se to docela hodilo, začal vstávat brzo a u  sebe sám být nechce.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 08:24

Mutziputzi 

Asi to vzniká při nočním kojení, základ je neusnout a dítě po kojení vrátit do postýlky, aby si nezvyklo. 

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 08:31

dynda Hele ja si ji tam naucila asi az v jejich 10 mesicich, pak uz jsem nejak nezvladala vstavat xkrat za noc k tomu jecicimu stvoreni. Kamoska ma tri deti (5,2,pul roku), vsechny tri spej mimo loznici od dost ranneho veku, plus je ani neuspava!!! Ted jim teda cte pohadku,ale pohadka konci a tim konci I jeji pritomnost tam, plus teda to mimino koji, ale zadny uspavani. Jako toho casu navic ze jo! A nemyslim si, ze ty jeji deti jsou nejak specialni, proste ona je takovej ten vytrvalej rozhodnej typ, s manzelem byvaji za jedno a proste je tak naucili a nepovolili.

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 08:33

Mutziputzi no treba moje dite od mala dost bleje, jakmile ho polozim na zada. Takze v prvnich mesicich proste spal hodne na mne, coz mu vyhovovalo. Ted spi normalne ve svy posteli, pokud nejak extra nevysira, pak ho beru vedle do pokoje kde mame taky dvojluzko a tam si s nim lehnu, aby nebudil samba. Takze se to da normalne kombinovat:) 

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 08:41

711990 A pak je taky babybox,ja ho dceri jednou ukazovala, kdyz ji byl rok:-D. Byli jsme v nemocnici, tak ji rikam vidis, a tady maji ten babybox....:-D. Proste moznosti je nepreberne, jak rikas, da se to kombinovat.

Online Sweet Potato
40668 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 08:45

Mutziputzi Neboj, jsou děti, které nespí ani s matkou v posteli.

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 08:47

Sweet Potato :-D:-D:-D Hahahahahaaaa. Ted jsi tomu dala, ale ja se nesmeju, nesmeju, aby ta karmicka se mi nejak nenalomila jeste...