Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 12:29

Mrakoplas To ti jen prijde, protoze je ji potreba vic a vic;-)

Online barbucha blogger
36184 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 12:39
Reakce na Mutziputzi:

Karja Hele já sem si vždycky řikala, že bych se chtěla sobě narodit, že sem prostě dobrá a fajn 

​Tak jen aby ti to vydrželo! 

Hele znáš mě trochu... dovedeš si mě představit, jak sedím, hlavu v dlaních a usedavě vzlykám že to prostě nedám, přičemž v postýlce vedle ječí malej zloprcek? Stalo se!

Offline viktorka_od splavu
49477 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 13:10
Reakce na paktofonika:

Karja To je hrozna tragédia. :(

Ja nedávno prišla do potravín, tam dieťa ryčalo na zemi, okolo ďalší dvaja súrodenci a matka úplne v kľude. Potraviny boli malé, takže ten rev bolo počuť na celý obchod, párkrát sme na seba pri regáloch natrafili a ja som prišla po 5 minútach k pokladni úplne hotová. Fakt obdivujem všetky matky sveta. Ja, teda vlastne moja psychika by toto nedala. 

​pokazde kdyz se s necim takovym potkam, jsem spokojena jak zelva - neni to moje dite co rve, huraa:-))

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 13:30

viktorka_od splavu no presne :) ja delam, ze to nevidim a v duchu si rikam, jake stesti, ze to nejsem ja :))

Nejhorsi je, jak se snazite zachovat klid, vysvetlujete, jste cely ten hrozny den nad veci... a pak to najednou pretece a bouchnete.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 14:07

viktorka_od splavu Lamicka 

Jo, já soucítím, chápu a jsem ráda... Syn momentálně dospěl do věku, kdy se ptá jestli se zlobím, případně jestli se UŽ zlobím. Přitom je zrovna dobrej a já se zlobím málokdy.

Offline letfenixa
10972 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 14:13
Reakce na dynda:

Mutziputzi 

Asi to vzniká při nočním kojení, základ je neusnout a dítě po kojení vrátit do postýlky, aby si nezvyklo. 

​Nepomohlo. Prvy rok dieťa skoro vzdy spalo v postieľke, po roku nočného vstávania a tisenia placu som si ho vzala do postele, a spanie sa zlepsilo nam obom.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 14:18

letfenixa 

To byla rada pro Mutzi a její bezproblémové dítě ;-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 14:19

viktorka_od splavu To nieje sťažnosť na matku a dieťa.

A super, że u teba to vyvoláva radosť, ja to tak nemám. 

Offline letfenixa
10972 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 14:20

dynda ja viem, takze Mutzi radšej nebudeme hovorit holú realitu?

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 14:21

letfenixa U nás za to taky nemůže kojení. Skoro rok spal sám v postýlce, pak pár měsíců se mnou na zemi, když jsme se báli, že přeleze z postýlky k nám do postele a spadne na zem, a zhruba v 15 měsících šel do vlastní postele do svého pokoje. Tam jsem za ním některou noc šla a dospala s ním v jeho posteli, abych nemusela pendlovat tam a zpět. V necelých 2,5 letech začal chodit v průběhu noci naopak on k nám a definitivně se přestěhoval, když jsem byla v porodnici, protože tatínek ho uspával rovnou v naší posteli.

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 14:23

letfenixa Ale nektery deti jsou fakt uplne zlaty, jako ja verim, ze si to v prubehu detstvi vyberou jindy, ale ten start maj sakra dobrej, mne se tomu leckdy nechce ani verit a clovek by to nejradeji ani nevidel a neslysel!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 14:23

barbucha Si mi pripomnela, uplny dejavu, to jsem mela s Fanouskem

Offline letfenixa
10972 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 14:23

rasaNori my máme chvilami ufnukanca, hovoriaceho nie. Zachranuje ma (aj jeho) denný spanok.

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 14:25

Pinot Noir Ja spala s nasima v loznici do 10 let, ale mela jsem svoji postel:-D. Tak preju,at je to u vas kratsi. Jako taky si pamatuju, ze jsem obcas spala v pokoji, ale vetsinou jsem se bala.

Offline letfenixa
10972 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 14:25

Dnes som miláčikovi povedala, nech chvíľu nerozpráva, lebo mi praskne hlava. Tak suhlasil a povedal, ze teda bude spievať.

Offline letfenixa
10972 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 14:26

Karja som zvedavá, dokedy to bude u nás. 

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 14:28

letfenixa Nie, ne je jeste dobre, dvera dokaze treba minutu dve v kuse volat ňeňeňeňeňeeee na vsechno, treba ze chytnu kocarek kde nemam, nebo se na ni diva nekdo kdo nesmi a tak...a vypada u toho sakra presvedcive, pokud ta cinnost neni nutna pro zachovani zdravi, vetsinou od ni upoustim!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 14:29

letfenixa 

Zatím bych ji ušetřila. Jako jsou děti, jako ty moje, co to zvládnou, a na spaní v posteli bych si je bývala musela naučit. Ale vím, že někde to je jediná možnost, jak se vyspat. Ale to si člověk předem radši nepřipouští.

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 14:29

letfenixa Ja jsem mela nejaky nocni desy a nasi s tim moc neumeli asi nebo spis jim to nevadilo, ze tam ocxiduju. Ted to ma v podobnem veku neter a te to proste nedovoluji, vzdycky ji prijdou v noci uklidnit, nastehovali ji k brachovi, svitej ji, vysvetlej ji to a tak....Takze jako asi se da ruzne tech deti zbavit, jen se musi vytrvat;-)

Offline letfenixa
10972 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 14:39

Karja syn mal nočné desy od cca roka do dvoch, ukludnovanie trvalo aj hodinu, nasťahovať som si ho mohla len k sebe, atd. Veď vies, ze človek vyskúša všetko.