Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline barbucha blogger
36184 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 14:57
Reakce na Mutziputzi:

barbucha Si mi pripomnela, uplny dejavu, to jsem mela s Fanouskem

​Nevěřím, že by dokázal ječet tak strašlivě jako mimino! Hele zlatý buldočci ti řeknu!

No nebudu tě strašit, když přežiješ aspoň šestinedělí a ty hormonální bouře, máš celkem vyhráno... pak už následujících dvacet let uběhne jak voda

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 15:44
Reakce na letfenixa:

Dnes som miláčikovi povedala, nech chvíľu nerozpráva, lebo mi praskne hlava. Tak suhlasil a povedal, ze teda bude spievať.

A zpívá si často? Náš kdykoliv nemluví. Melodii umí držet výborně, ale slova si vymýšlí, takže nám doma pořád zní něco mezi maďarštinou a japonštinou.

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 15:53

Pinot Noir Náš intonuje rovněž výborně, ale zpívá si sám výhradně Daddy finger, Wheels od the bus a abecedu česky i anglicky. Ehm. Někdy už ho žádám, zda by si mohl zpívat i něco jiného. Nechceš zpívat jiného. Wheels on the bus go round and round...

Offline letfenixa
10972 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 15:53

Pinot Noirbud rozprava alebo spieva, a kedze si nepamata napr. celu znelku bořka stavitele, spieva len ten útržok, čo vie dokola, 10-x, 20-x, ...

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 16:06

žluťásek Jo, abeceda česky a anglicky vede

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 16:08
Offline Sweet Potato
40668 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 16:25

žluťásek To je náhodou skvělá píseň (nejen ve srovnání s Fíha tralala). Zrovna nedávno jsem si na ni s lehkou nostalgií vzpomněla, že bych si ji i poslechla. Někde tu máme moc hezky udělané CD těch anglických dětských, asi si ho najdu

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 16:27

Sweet Potato já jsem měla kdysi CD Songs for boys and girls od Žbirky a to bylo hrozně hezký, pouštěla jsem si ho i jako dost velká :-)) Ale kdo ví, kam se podělo.

Offline Sweet Potato
40668 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 16:31

žluťásek Znám. Moc hezký.

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 16:34

Sweet Potato Ono se to dá pořád koupit! No já si to snad budu muset objednat. Ach. (Já mám trochu slabost pro Žbirku, jako malý se mi fakt líbil. Vypadal trochu jako táta totiž )

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 17:02

žluťásek haha wheels..ide aj u nas, tiez si na to vymysla slova, ale našťastie ma s tym neotravuje, tak je to pre mna zabavne

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 17:07

Kdyz to tak ctu, tak asi dceru odstrihnu od vsech vjemu. Minule nekolik dnu zpivala vehementne ,,eee puti, eee puti,, rozklicovali jsme to posleze na Sel tudy mel dudy. 

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 17:32

Ještě dám tip rodičům předškoláků a školáků, k předplatnému časopisů Sluníčko, Mateřídouška a ABC jsou teď jako dárek skvělé společenské hry. Dva dárky v jednom, hry fakt dobré (pro menší Hodina duchů a Story Cubes, pro větší Ticket to ride Evropa)

Škoda že časopisy u nás ještě nefrčí, hned bych objednala. 

Offline RoSa
10241 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 19:25

žluťásek Sluníčko, Mateřídouška, ABC... to ještě existuje? uplně se mi vybavilo dětství... děda mi je všechny objednával

Offline JankaM
3141 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 19:35

žluťásek Sluníčko nebo jiný časopis kupuju detem vždycky když jedeme vlakem, tedy asi jednou měsíčně. Také se mi dost líbí Puntík, je tam dost vystřihovani a různého tvoření.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 20:02

Karja a kedy začala hovoriť nie a ešte aj spievať? To moja ešte vôbec nevie, vie povedať tata, mama, rôzne zvuky zvierat a dnes ma prekvapila aj slovom pápá. Ale keď sa akože snaží spievať, tak len kvíli. A nie zatiaľ ešte nepovedala tiež

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 20:32

betsey No moje je trochu starsi nez tvoje, narodila se v cervnu. Nejak po tom roce uz pobrukovala a delala zvuky zvirat. Ale neumi rikat mama, rika mi tata:-D a pritom umi uz I jmena pribuznych a nekterych mych kamaradu. I kdyz vidi nekde moji fotku, tak je to proste tata:-D. Ale nenenenene umi vyborne, jenze ona se tomu babicka ze jo hrozne smeje, teta taky, takze ji k tomu jeste vic ucej....

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 20:45

Mutziputzi ja rozdiel cítimv dobe spánku,ktorú potrebujem, kým v 20 som vedela fungovať aj na 3-4 hodinách spánku po pretancovanej noci,v 30 som potrebovala tých hodín 8-9. Aktuálne mám za noc tých 5-6 a fungujem,ale mám pocit,že som permanentne unavená. Trošku sa to teda zlepšuje tým, že chodím konečne 3-4x do týždňa cvičiť (aj keď to mi paradoxne dvíha potrebu spánku :D ). 

Offline slniecko admin
19692 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 20:45
Reakce na A666:

Všem, kdo řeší rovnátka a trhání bych doporučila koukat ne jen na to, jak jsou zuby rovné, ale hlavně na to, jak na sebe dosedají stoličky....

​značím si...

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 23. listopadu 2019 20:53

Mutziputzi ja som to mala priamo z pôrodnice do práce, resp. som pracovala už deň po pôrode a teda...na jednej strane oproti kamoškám na materskej vidím, že tú hlavu zamestnávam aj niečím iným ako prácou, ale aktuálne im všetkýmstrašne závidím,že sú "len" doma s dieťaťom a nemusia po večeroch a cez deň riešiť aj prácu. Ahlavne som nečakala, že budemmať výčitky,keď oma nechám plačúce dieťa, ktoré následne nechce zaspať, lebo mama je preč (alebo si dosaď hocčo iné - nechce jesť lebo som preč, je smutné a nechce sa hrať...). A teda najmä služobné cesty boli popri kojení chuťovečka, to som občas myslela, že prasknem ak sa už konečne nedostanem domov a keď som prišla domov, muž mi povedal že dal malému namrazené mlieko, pre istotu a ja som mohla odstiekávať manuálne... .