Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 17:38

Gatita Jaky vehikly,ja mam tri hodobozovy kocarky!Ty vehikle:-D:-D. Ale mam takovej pojizdnej kosik na doma a to hodnotim jako nakup v zatmeni mozku, misto toho jsem mohla mit ten ctvrtej kocarkovej vehikl na doma, co mi nabizela segra.....

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 17:48

Gatita Ale jak jsem tu nekolikrat psala o zakonu zachovani mnozstvi, tak jsem vytridila ikea tasku veci na deti, chci to dat do sbirky (boze, doufam,ze si to vezmou:-D:-D) a o vikendu jsme prodali jedno auto, tak mam strach,co za kramy to nahradi! Ja uz v planu zadne nakupy nemam, dokonce I vanocni darky davam jen dceri a sambovi (a sambovi normalne premyslim, ze nic nedam, on stejne nikdy nic nechce, tak aspon bude jednou spokojenej!)

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 17:56

Gatita a cos poridila?:D a to nejde vratit?:)))

Offline letfenixa
10972 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 18:00

Karjatiez som cez víkend totálne triedila, nastastie budeme mat v sobotu zonu bez peňazí, a budu tam brat topanky pre deti z osád, a oblečenie lepsie vezmu na úrade prace, tak mam dobrý pocit z recyklovania. A nieco nieco som ponukla zadarmo na fb a už je to preč.

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 18:03

letfenixa Jo u nas je sbirka pro deti,co jsou s maminkami ve vezeni, tak tam to snad ocenej...Ale uz ta sbirka trva dlouho, urcite maji napakovano a bude stopstav. Ale kontejner to jisti.

Offline Gatita
8716 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 18:15

Karjavsak ja se nenavazela do kvality, jen do kvantity (a tu jsem si blbe pamatovala, myslela jsem, ze toho mas jeste nejak vic).

711990typove mam, co jsem chtela. Je to sice desne humpolacky kocar, ale kdysi jsem s nim byla opravdu spokojena (inglesina sofia), da se s tim vjet kamkoli. Jenze v totalnim zatmeni jsem koupila z druhe ruky a po prvotnim nadseni mi doslo, ze vlastne pomer cena vykon dost pokulhava - je to proste stara vec, nemusi vydrzet a kdyz vydrzi, zustane mi to doma jako cerny petr, ktereho nebude nikdo chtit ani zadarmo. No nic no, destiva odpoledne a brouzdani po netu bych zatrhla;) Ted budu stara matka se starym kocarem!!

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 19:06

Gatita chudacku! Ty nakupy z druhy ruky sou osemetny, no:(

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 19:10
Reakce na Pavlena:

​Souhlasím. A připomíná mi to, jak je mi líto děcek v těch lesních školkách v zimě.. Bývalý sambo pracoval venku a v zimě přicházel totálně udřený, bez ohledu na to, kolik toho udělal a strašně nerad někam ven o víkendech.

​Nemusi. Synovec chodil do lesnej skolky a on tam bol vyslovene spokojny, ale on doma neusedi, ma rad pohyb vonku, jemu to sadlo.

Offline dzizisketa
9043 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 19:10

Gatita 

My máme pro malého kočár, který měla švagrová už na první dceru, které je teď deset. A to si ho už tehdy pořídila v bazaru, haha. Tak buď v klidu, tohle netrumfneš

Online brrr
12403 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 19:12

Ještě mám dvě malé připomínky k výletování s dětmi, verze rasaNori A) Jak to děláte, že vám dítko vydrží v nosítku víc než půl hodiny? B) Jak to děláte, když se dítě nosí, večer, resp. po příchodu do cíle? Kdyby naše obludy vydržely pár hodin v nosítku, tak by nabraly tolik energie, že by zbouraly barák.

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 19:13

Gatita No, budu upřímná - nechtěla bych ho . Můžeš pak zkusit oslovit některý mimopražský Klokánek, obvykle mají na kočárky úplně jiné požadavky než běžná rodina ;)

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 19:16

dzizisketa Já měla kočárek po synovcích, staršímu bylo v té době patnáct :) Ale teda jen pár měsíců. A zadarmo

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 19:16

brrr to je asi od povahy. Nas sa rad nosi lebo je vysoko a vidi. A je lenivy chodit, tak dvojita radost. Ale uz bude na nosenie velky, tak to bude cim dalej tazsie.. a k b) pravidelne prestavky na rozhybanie kosti a vybitie energie

Offline Gatita
8716 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 19:33

dzizisketa poprve jsem nijak narocna nebyla, ke kocaru jsem prisla jak slepa k houslim, doslova mi ho nacpala kamaradka po asi milionu deti. Melo to ale vyhodu, ze jsem ji ho pak mohla vratit. Tohle byla fakt blbost. Jako ona to zadna katastrofa neni, jen se to trochu posteluje, da se tam par nejtku, dofouknou kola a pujde to...

A to si o sobe myslim, ze jsem docela racionalni. Ale muz mel teda taky vypadek, hotovej spoluvinik, co se zepta az doma, proc jsme to vlastne kupovali...No nic, jsem se musela podelit o radost z nakupu

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 19:36

Kočárek - musím si tu trochu ulevit. Před časem mě snacha přizvala k výběru kočárku. Pár jsme jich viděly a myslím, že si vybrala dobře. U toho vybraného byl v nabídce normální nebo elektrický podvozek. Jako nápad to špatnej není, ale když jsme zjistily cenu, tak jsme si řekly, že to koupí akorát blázen. No, tak teď toho blázna znám, je to můj syn.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 19:41

crazydaisy nechce sa mi to googlit, to jako ide samo ci co?

Offline viktorka_od splavu
49477 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 19:42

crazydaisy no to je ale geniální! https://www.techarena.cz/elektricky-system-bosch-pro-kocarky-usnadni-rodicum-jizdu-v-narocnem-terenu/n-1135/

já mám elektrokolo což pracuje na podobným principu a superskvělý, fakt:-)

Offline Sweet Potato
40668 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 19:47

Mrakoplas Jako že kočárek jede sám na procházku? To bych tenkrát byla platila zlatem!

Offline Kokoska
35202 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 19:54

Karja sambo dostane k Vanocum dite, ne? Tak jaky jeste darky

Ja si myslim, ze 1,5 rocni dite mozna na mimino bude reagovat lip nez treba ctyrlete, ktere uz vic premysli, dokaze si dat do souvislosti mimino a min pozornosti od maminky a taky bylo delsi dobu zvykle, ze je doma samo a vsechno je jeho, vcetne rodicu. Sice muze odkyvat, ze se na sourozence tesi a planovat, jak bude pomahat, ale stejne ta realita ho muze zaskocit. Asi by bylo fajn, kdyby po tvem prichodu z porodnice byl po ruce nekdo, kdo by treba sel s kocarkem ven a ty ses mohla zabyvat starsi dcerou, mela by te chvili jen pro sebe.

Offline letfenixa
10972 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 20:03

Kokoska suhlasim do písmena.