Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8716 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 20:28

Kokoska to me desis, s tim ctyrletym, co ma problem si zvyknout na mimino. Syn neni uplne slunickovy typ,ale spoleham prave na to, ze se s nim da mluvit. Tak ho lehce pripravuju, ale spis to licim v realistickych barvach.mozna az moc, protoze uz prestal rikat, ze se tesi, ale ze je na to mimino teda zvedavej (to jsme oba).

Naopak jsem nikdy nemela odvahu se ho ptat, jestli se tesi, nebo jestli by radsi bratra nebo sestru (to by mi 100% odpovedel, ze chce radsi autodrahu nebo tak neco;)

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 20:29

viktorka_od splavu přesně jak píšeš, náročný terén - kameny, pláž, hrbolatá cesta atd. kopec - nahoru pomáhá, dolů brzdí. Cybex má dva aku elektromotory, ale kdo je pro ně dělá netuším. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 20:37
Reakce na Sweet Potato:

Mrakoplas Jako že kočárek jede sám na procházku? To bych tenkrát byla platila zlatem!

​Ja by som zas chcela taky kocik, do ktoreho si mozem lahnut aj ja a zdriemnut spolu s dietatom. Raz sa mi o tom dokonca snivalo, ze som stretla nejaku mamicku s kocikom, ktora mala zjavne poruchu rastoveho hormonu a ja som jej zacala vykladat ake je super, ze je mala a moze si lahnut do vanicky k babatku! 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 20:37

MP Meri myslím,že minulý rok tú debatu o tom, či s bábätkom usím chodiťkaždý deň von som vyvolala ja. Syn sa nechcel kočíkovať, nosila som hov nosiči, u muža byť nechcel a mne to už celkomzodpovedne dávalo zabrať. A až po niekoľkých príspevkoch tu mi doplo, že ozaj každý deň s dieťaťom von nemusím,ale teda odúčala som sa to dlho...

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 20:41

brrr s tým výletovaním by to zaujímalo aj mňa, nedávno sme vracali turistický nosič, lebo syn v ňom zakaždým vrešťal a niesla som ho potom na rukách. Za 300,-Eur drahá sranda :) Na jar to skúsime opäť s nosičom požičaným od kamošky, aks a to nezlepší, tak ostávame na ihriskách :D

Offline Gatita
8716 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 20:42

Karja zakon zachovani mnozstvi plati! Kdyz jsem kdysi pracne vytridila hromadu veci na mimino a napakovala je kamaradce, tak mi kolegyne snad hned druhy den dovlekla bez ptani do prace obdobny pytel hadej s cim:)

Offline brrr
12403 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 20:44

DrowRanger My měly krosnu od salewy po někom a pak šla zase dál, takže nás moc nebolelo, že jsme ji brali jen občas do lesa. Nosili jsme v ni jen mladšího a ten poměrně brzy vážil tolik, že nešel unést :-)

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 20:45

crazydaisy občas by se mi to hodilo. Váha kočárku s miminkem, nákupem a starším synem na skejtu se bude blížit padesáti kilogramům. Do kopce mám už teda občas co dělat. Ale zas když se nedostanu do posilovny, tak aspoň něco ;)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 20:46

A keď je tu reč o kočiaroch,zrejme budem synovi kupovať dáky klasický športový, ešte som veľmi nehľadala na internete, ale neviete odporučiť športový kočiar s hlbším sedadlom (syn sedí v kočiari opretý o jednu stranu),ľahký a najmä taký, čo sa zmestí domalého kufra v aute? Terén už veľmi neriešim, môj rádius sa viac - menej obmedzil len na mesto alebo vychádzky do prírody, kde vedie niečo ako vyasfaltovaná cesta. Len teda...mohol by zvládnuť zimný terén ak nasneží v meste (minulý rok kamoška na našich neodhrnutých chodníkoch zlomila nápravu an kočíku...).

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 20:47

DrowRanger to si musis spravit to druhe dieta Starsi syn si vyžaduje nosenie hlavne vtedy ked mam mensieho v nosici(ziarli). Mozno to aj na tvojho zaberie

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 20:51

Pinot Noir oni jsou v té prodejně chytří. Dali jim do kočárku 15kg "mimino" a zkoušeli kus bez motoru a ten s motorem a to prý rozhodlo.

Offline viktorka_od splavu
49477 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 20:53

crazydaisy pokud kočár s motorem není těžký/nemusí ho nikam nosit nebo zvedat, tak uplně skvělý. já teda to svoje kolo nedám na auto, ale na to mám lidi takže jsem fakt maximálně spokojená, hlavně to funguje opravdu tak, že motor jen "pomáhá" když je třeba a baterie vydrží tím pádem opravdu dlouho. tak snad to bude podobný a snacha podobně spokojená:-)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 20:57

Mrakoplas on by sa ešte ako tak (45 minút-hodinu) nosil v klasickom nosiči, ale to už popravde nezvládam ja, poslednú dobu ma dosť bolí chrbát zo všetkého toho dvíhania, zohýbania sa a nosenia,a to sa snažím dbať na správnu techniku! Plus v klasickom nosiči keď ho mám vpredu už nevidí toľko koľko by chcel. Ale tak mne sa aj tak vidí,že jeho výlety v prírode nudia, to sú furt len stromy a stromy. Keď sme ho s mužom vzali peši, tak sme síce za 1,5 hodiny prešli 500 metrov, ale syn bol šťastný ako blcha, zaujímal sa o každú vetvičku a kameň a ja som zvládla vybehať psa aportovaním. Na záver sme pozreli zoo farmu pri hoteli a mohli sme ísť domov :)

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 21:00

viktorka_od splavu tak jsem se dívala a nevím jak to dokázali, ale podvozek s motorem je dokonce o 2kg lehčí než ten bez. 

49477 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 21:01

DrowRanger to je přesně to období, kdy se člověk přizpůsobí potřebám toho dítěte co se týká trávení volného času, nikomu to neuškodí a malýmu jedině prospěje. můžete ho samozřejmě vláčet na tatranské vrcholky řvoucího v krosně, ale proč, že

49477 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 21:01

crazydaisy tak asi nějaký odlehčený materiál, super:-) (nechci vědět, kolik stojí:P

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 21:07

DrowRanger A nestacily by mu uz golfky? Ja kupovala sportovni kocarek, ale jen kvuli tomu, abych mohla na celodenni vylet a dcera si v tom zdrimla..ted bych ocenila zas ty golfky, kdyz jedeme jen tak nekam na chvilku;-). Jinak ja mam tu britskou znacku joie a jsem spokojena, protoze se to slozi jak nakupni taska,jednou rukou, jednim skubnutim a hodi se to do kufru. Ale je to trochu tezsi no. Jeste valco mi prislo dobry.

Offline Karja
44979 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 21:10

Mrakoplas Ja jsem rikala, ze je na trhu mezera, ze.mne by se hodil kocarek sportovni, do kteryho bych si po vylozeni dcery mohla sednout ja:-D

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 21:11

viktorka_od splavu moca materiál je hliník

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 25. listopadu 2019 21:15

viktorka_od splavu takmy sme sa prispôsobovali synovi od malička, bol svojský a nešlo toinak. U nás sa nekonali žiadne posedenia v kaviarňach a návštevy kamošiek, aj rodina bola dosť obmedzená,takže teraz je celkom úľava, že sa chce jašiť na ihrisku,nebojí sa už ľudí a dokonca sme už 2 či 3 razy boli v meste na obede :) A mám strašnú výhodu, že mám v okolí 3 ďalšie kamarátky s rovnako starými deťmi, takže keď sa nám nechce a potrebujeme zničiť deti, jednoducho prídeme k niekomu domov a tam ich necháme rozbombardovať celú domácnosť pri hre :) Ale ak by syn zniesol viac, určite by som s ním podnikala aj iné aktivity ale jemu sa akákoľvek nepohoda odrazí na spaní, takže skúšam veľmi pozvoľna a veľmi opatrne. Ak by bol taký prispôsobivý ako neiktoré deti čo čítam tu...fúúja by som nám vedela urobiť program :D