Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:11

Zina Sweet Potato s mužom poslednú dobu dáko vôbec neriešime, či je sviatok alebo piatok,odkedy máme malého tak sme viac menej úplne bez tradícií lebo to nestíhame (a možno je to smutné, ale mne na tom zas až tak nezáleží). Aj tak si myslím, že je syn na klasické sviatkovanie ešte malý a je mu jedno či doma zapálime sviečku alebo nie, prípadne či budeme piecť :) Ale včera u svokrovcov spolu zapálili 1. sviečku an ich venci, tak máme splnené aj tie sviatky!

dzizisketa drž sa, ono to zas prejde. Najmä si na seba nenakladaj viac, než je potrebné, 100% uprataný byt alebo 3 druhy koláčov (len príklad, neviem čo bola u teba tá posledná kvapka, kedy pohár pretiekol) ti budú nanič ak pre únavu nebudeš vidieŤ a oči alebo budeš zbytočne nervózna.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:16

Mutziputzi chces pri sekci celkovou narkozu? 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:19

Lamicka Ani nevim, nechci?

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:22

Mutziputzi ja to prave nejak nepochopila, znelo to, ze ti ji jinde nedaj. Chtela jsem prispechat s nevyzadanou radou, ze spinal je v ok. 

20970 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:24

Lamicka Ta je zadana, je to lepsi?

Offline Gatita
8716 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:25

Mutziputzi po celkove narkoze budes dele mimo, mne docela trvalo, nez jsem se probrala, nevedela jsem, jestli je rano nebo vecer, ptala jsem se na mimino, pak jsem zas usnula a musela se ptat znovu, protoze se mi nejak mazala pamet...bylo to hrozne neprijemny, bonding nula a byl to blbej zacatek v ty novy roli...Ted hodlam zabojovat za epidural. 

Online Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:26

Mutziputzi Dost jsem to teď podruhé řešila, mně ta operace při vědomí nedělala vůbec dobře. Ale nevýhody narkózy byly větší, tak jsem zatnula zuby. No, jsem ráda, že je to za mnou ;) Způsob anestezie si myslím můžeš vybrat, aspoň v těch Neratovicích se mě normálně zeptali (nejdřív mi k oběma způsobům dali rozsáhlé povídání).

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:40

Mutziputzi mne na tom prislo dobre, ze mi hned ukazali miminko. Mela jsem super anesteziolozku, povidala si se se mnou, takze jsem nevnimala, co se deje.

Lekarka co me operovala mela teda blby reci, ze kdybych chtela, tak bych porodila. Nechtela jsem se s ni hadat, ze kdyby mi povolila sekci rovnou, tak jsme tam spolu nemusely strasit v jednu v noci .

20970 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:46

GatitaTo je pravda, narkózu jsem měla jednou v životě, navíc v plný síle a z plezíru a dobře mi teda vůbec nedělala.

Pinot Noir Mě čoveče až zvrhle láká

Lamicka Tam bych jí tu část "kdybych chtěla" zdůraznila jako klíčovou, tohle mě doufám nepotká

Online Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 11:54

Mutziputzi Je to strašně rychlé a mimino máš hned, nepřijdeš o "kus času". Mně se nějak blbě dýchalo, asi se o mě pokoušela panika, ale tak rozdýchala jsem to i podruhé. Zas už jsem věděla, že za chvilku je po všem. Takže doporučuju lokální, ačkoliv jsem taky váhala.

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:16

Mutziputzi A jo, ty navic planujes tu sekci, tak si muzes dovolit zariskovat malovani, proto jsi mela volno I na zapis!

20970 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:22

Karja Podolí bude moje!

Offline slniecko admin
19688 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:22

dzizisketa

Tak povolaj všetky posily a dávaj sa dokopy dostatočne dlho, aby si do plnej zbroji nastúpila poriadne oddýchnutá! Nechceš to znova....apropó, ja mám práve novú pani na upratovanie dnes...že mi dokážu niekoho zohnať takto pred vianocami a za bežnú cenu, to som neverila...ešte aby sa osvedčila.

letfenixa to je ale krásny stromček!

barbucha akože to je strašne pekné !!! Ale dôvod, prečo Ti to prekvápko "musela" dať vedieť Ti nejako osvetlila?

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:23

Mutziputzi Kdyz bude nuda, vlezes I na stafle;-)

20970 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:29

Karja Uděláme si to hezký...

Dneska jsem tam vlítla do kartotéky a přišlo mi, že jsem u kolegyň co se registrovaly vzbudila lítost, když se mě ptaliy na otce u porodu, řikam určitě ne, periferně jsem zaznamenala zájem...snad to nebylo teda datum narození co jim otočilo hlavy

Offline barbucha blogger
36184 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:30
Reakce na Garfie:

Hele, ale proč ti to prokecla, když to chudákům chlapům dalo tolik práce? Jsi ráda, nebo ne, že to víš? 

​Jsem rozhodně ráda, dyk by mě mohla taky ranit mrtvice, kdyby mi neočekávaně strčili zřítelnici do dveří a aspoň si rozmyslim nějakej program!

slniecko 

Už je prostě taková, no. Vyslepičí všecko.

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:32

Mutziputzi Hmm, tak si myslej, ze mas nejakyho darce asi nebo debila:-D nevedi, ze mas spatny kolena a tajis je!

20970 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:34

Karja No vidiš hele ten dárce co logicky nepřijde se nabízí, excentrická čtyřicátnice co jí nestačil posh buldoček si zajela do Bulharska na inseminaci...ale jó

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 12:47

Mutziputzi Nebo nejakej mladicek z diskoteky ze jo, cekaj od toho nejakou senzaci, spradaj ruzny historky a ted takova nuda....

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 14:36

DrowRanger ja som nikdy žiadnu sviečku na adventnom venci nezapaľovala, dokonca ani adventný veniec nemáme. Ale dnes sme kúpili vianočné svetlá, síce neviem, kam ich dáme, pretože ideme prerábať ešte takto pred vianocami byt, ale nech je sranda že :-) Ja mám jedinú vianočnú tradíciu, a to že si pozriem film Láska nebeská :-) 

Uvidím, či vôbec čosi upečiem. Minulý týždeň na pieskovisku bol manželský pár s dvoma deťmi (trojročný a maličké bábo) a tí viedli hodinový brainstorming o tom, čo budú na vianoce piecť a dorátali sa k desiatim druhom koláčov a mysleli to smrteľne vážne. No mne padla sánka musím povedať

dzizisketa to zrútenie poznám, snáď všetky sme to zažili že. Moje prvé prišlo už v pôrodnici, ešt-eže som na izbe nebola sama, spolubývajúca bežala zavolať sestru a nejako ma dali dokopy. Držím palce, fakt si toho nenakladaj, svet sa nezrúti a tých nedieľ ešte bude...