Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 14:52

betsey My už jsme něco upekli. Ale vánoční to teda moc není

Online continuity
43703 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 14:54

Pinot Noir nejak ten stromecek domu dovezt musite

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 14:54

Pinot Noir no ale je to paráda

Online continuity
43703 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 14:59

Deti si s muzem udelali v nedeli neplanovane nostalgicke dopoledne. On se chtel jenom podivat, jak jsme meli loni povesena svetylka na balkone. Vytahl lonske vanocni video. A pak jeli vsechna od narozeni. Hezke to bylo. Takto s odstupem musim rict, ze ty pripravy staly za to

Ta spatna zprava je, ze v roce mladsi sa mi nas byt zdal hodne prazdny oproti dnesku. Kramu pribyvalo kazdym rokem geometrickou radou. 

Offline slniecko admin
19688 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 15:30
Offline Sweet Potato
40668 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 15:40

continuity To je hezký

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 17:10

Pinot Noir krasny

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 20:19

Mutziputzi 

Při celkové anestezii by mohla uspávací látka doputovat až do dítěte, takže je tam asi trochu tlak na jeho rychlé vytažení. Při spinální nebo epidurální je to z tohohle hlediska víc na pohodu a máš nezapomenutelný zážitek. Ve smyslu zážitek  nemusí být příjemný, hlavně když je silný. Spíš aso je celkově dobrý se narkóze vyhnout, když je to možný.

Offline letfenixa
10969 příspěvků moje polička 03. prosince 2019 03:08

Pinot Noiruplne krasne!

Offline letfenixa
10969 příspěvků moje polička 03. prosince 2019 03:08

Pinot Noiruplne krasne!

Offline dzizisketa
9042 příspěvků moje polička 03. prosince 2019 11:52

Děkuji všem, jen když jsem to sem napsala, úplně se mi ulevilo. Byl to jen přetlak, když se celý týden věci spíš nevedly než vyvedly, muž věčně pryč i o víkendu, miminko tlačily zuby v dásních. Ale dneska už jsem se probudila s adventní náladou a s Hej, mistře! v hlavě Tak snad mám aspoň zas na půl roku vybráno. 

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 03. prosince 2019 15:15

dzizisketa

Hej mistře

Online Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 03. prosince 2019 17:05

Zrovna jsme se vrátili z procházky, vře mi krev. Ríša seděl na prolézačce a jedl nějaký ten křupavý chlebík, popojížděla jsem opodál kočárkem, a najednou se přiřítil pes, něco jako setr nebo nějaký ohař, zkrátka pes nejmíň třicetikilový, a s rozběhem plnou vahou skočil na kluka, odrazil se od něj, doskočil na zem, otočil se a udělal to ještě několikrát. Díky bohu za helmu, slyšela jsem, jak mu hlava v té přilbě narazila do té prolézačky za ním, možná mu ochránila i obličej. A díky bohu za zimní hadry, má na bundě stopy, takhle kdyby po něm sjel drápy třeba v triku... .

Pejskaři dělají všechno pro to, abych je začala paušálně nesnášet

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. prosince 2019 17:16

Pinot Noir fuha fo znie desivo. A pana tam ten pes nemal?

A ma pri tom napadlo, nosia vase deti na odrazadlach prilbu? Nas nie ale on zatial jazdi len na plastovej trojkolke a z tej ked spadne, tak sa mu nic nestane ale ked prejde na dvojkolesove, asi by mal mat?

Online Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 03. prosince 2019 17:20

Mrakoplas Panička dorazila, omlouvala se, psovi domlouvala, ale já jsem utěšovala děcko, tak jsem se na ni ni  jen škaredě zatvářila. Asi blbý, no, ale mně se prostě nechtělo říct, že se nic nestalo. 

K přilbě: na plastovém ne, ale to koloodrážedlo dostal rovnou s ní a od prvního okamžiku ji musí mít. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 03. prosince 2019 17:24

Pinot Noir ježíš, to je strašný. A vůbec není blbý, že jsi se zatvářila. Něco se totiž stalo a omluva neznamená, že je všechno v pořádku. Omluva paní byla na místě, ale samozřejmě to nesmazalo, co se stalo. Doufám, že se z toho malý otřepe.

Offline slniecko admin
19688 příspěvků moje polička 03. prosince 2019 17:30

Pinot Noir strašné!!!

Ako, akože nič sa nestalo, ako to, že ten pes neuhryzol neznamená, že si malý nemohol ublížiť pri páde!!!

Nehovoriac o tom, ako sa musel naľakať...ako aj ja ako dospelá by sm sa z toho dostávala...

Mrakoplas nemyslím, že reálne treba, ale my sme zaviedli od začiatku, aby neboli potom kecy, že nechce. Proste sa na niečom vezie = prilba.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 03. prosince 2019 17:40

Pinot Noir to je sila! Na dceru takhle jednou vystartoval pes, bylo ji neco pres rok, batolila se na oplocenem hristi, vbehl tam pes a vrhnul se na ni. Asi si chtel hrat, ale to nevis... dostal do cumaku, vsechno se to odehralo rychle a bylo to dost desive. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 03. prosince 2019 17:46

Mrakoplas nasi nosili az na odrazedlo, ale pak uz vzdycky. I na kolobezky.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 03. prosince 2019 17:59

Mrakoplas Syn na odrážedle přilbu neměl, až na opravdovém kole. Problémy s tím, že nechce přilbu nebyli.