Mrakoplas syn nosil helmu i na plastové, nemělc moc pud sebezáchovy, bez ní by se určitě zranil. Teď už jezdí bezpečněji.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Na pani jsi mohla hledet jak si chtela, byli jste na prolezacce, takze ve svym teritoriu,takze jako si ma psa hlidat. To je fakt neprijemny, tak at z toho Risa nema boule ani trauma...
Pinot Noir Jenom ošklivě zatvářila? Tak to obdivuju sebeovládání, já bych na majitele psa nejspíš řvala. Chudák kluk.
Mrakoplas Dcera helmu nosila i na plastovou motorku na základě úvahy, že si alespoň zvykne. A taky jsem se docela bála, že by si mohla ublížit i na ní, protože tady je vždycky celkem provoz a jistotu, že do ní nikdo nevrazí člověk nemá.
A jeden psi na odlehceni....dneska jsem byla na monitoru, mimino neslo nejak natocit, sestra to zkousela na jedny strane, pak na druhy,takze cely bricho nagelovany...nicmene po par minutach prisel do ordinace doktor, se psem, ten pes na me skocil a zacal oblizovat ten gel z bricha....Ja navic psy uplne nevyhledam, o to nechutnejsi to pro me bylo!
Tak to je hrůza! Jak se z toho dostal Ríša? Já, jak se znám, bych ječela na paní, jestli je normální.
Karja Tak z toho bych asi leknutím porodila :)
Tady to dneska jede, z toho bych snad i porodila. Báječná léta pod psa...
Karja Ježiš! A mimino se aspoň otočilo? ![]()
Pinot Noir Ani ne! A ani ten doktor nic nerekl, proste okrikl psa, sundal prosivanou vestu, co mel na sobe, hodil ji na zdem do rohu a ten pes si na ni lehnul.... A ordinovalo se no!
Karja Teda, ten doktor je vážně dobrej svéráz :)
Karja Ty jo, a je to opravdu gynekolog? ![]()
Pinot Noir Ja nevim! Ale asi je to myslivec, dneska toriz prisel v nejakejch mysliveckejch hadrech, ty jen vysvliknul, vespod mel bily triko, ale.normalne nejaky zeleny pogumovany kalhoty si nechal...
Teda sorry jako, ale čokl v ordinaci?! Volizovat pacientky?! Zejtra by tam měl hygienu, doktůrek! ![]()
barbucha Hmmm ty jo, tak to by mi vsichni podekovali, dalsi doktor je 20 km daleko:-D
Karja Já často říkám, že ze všech doktorů bych si nejradši vybrala naše veterináře![]()
Tak možná by fakt měli poděkovat... https://www.novinky.cz/zena/zdravi/clanek/zdravy-muz-zemrel-po-oliznuti-psem-na-zakernou-infekci-40305280
Víc takovejch zpráv ti sem nebudu dávat, nechci tě strašit! ![]()
Sweet Potato No, treba sem si to spletla a chodim fskt jinam. Ale ja jsem az na jeho excentrismus fakt spokojena, ma zajem a tak!
barbucha Tak to sem nedávej!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY