Mate nekdo tip na nejake nesarlatanske vyzivove poradenstvi, nebo spis neco, kde se dela laboratorni rozbor, zda telu neco nechybi?
Poradna pro poruchy metabolismu na Homolce.
Tak mám za sebou první "zhroucení" z pocitu únavy, nezvládání a nikdy nekončícího kolotoče. Akorát se to mohlo stát jindy, abych si nezkazila první adventní neděli.
dzizisketa pokud to bylo potřeba k tomu, aby všechny budoucí adventní i neadventní už byly v klidu, tak to nevadí... drž se!
dočítavam so strašným oneskorením množstvo strán, tak tu hodím aj ja tú moju malú, keď už som si poobzerala všetky tunajšie deti ![]()

betsey No to je princeznicka. Vubec vsechny tu mame krasne deti ![]()
Renusatko už nevím do kterého vlákna jsi psala tu stížnost na učitelku, ale dnes jsem si na tebe vzpomněla, když mi synek zdůvodňoval čtyřku z češtiny, vyjmenoval mi tolik pravopisných jevů a slohových pravidel, o kterých jsem buď vůbec nevěděla že existují, nebo si matně vzpomínala že jsme to na gymplu brali... on se v tom zjevně orientuje i když ne úplně detailně, nebo to jen neuměl pojmenovat latinsky (fonémy, lexémy...) a to chodí na průmyslovku. fakt vtipný, když si uvědomím, že má (asi po mně) cit pro jazyk a přitom ho to vůbec netankuje, chce se věnovat technice, a druhý dítko s talentem na matiku, silně tupý co se týká pravopisu mermomocí cílí na humanitní obor
hlavněže umanutě nechtěl na gympl a prosadil si přes mrtvoly taky průmku..
betsey Sladká ![]()
dzizisketa To je mi líto. Jak z toho ven, neumím poradit. Opatruj se ![]()
dzizisketa Vydrzelas ale neskutecne dlouho! A z adventni nedele si nic nedelej, budou jeste tri a takovej stedrej den a bozi hod by byly mnohem horsi! Restart je treba! Zitra vstanes urcite do lepsiho dne;-)
Bohajeho.
Z odpoledního odpočinku (ehm, spánku) mě vytrh telefonát od druhý báby zřítelnice, to jest zeťovy matky. Naposled skuhrala, jak se jí líbilo v Praze a že by ještě někdy ráda... samozřejmě jsem ji pozvala (a ať přibalí i zřítelnici samozřejmě). Klidně na svátky... aby se toho eště dožila, je jí 80. No tak zvednu telefon, probuzená jen napůl... a bába mi vykládá jak teda ona že nepřijede, ale že prej mi zeť posílá k narozeninám (těsně po vánocích mam kulatý, fuj hnus) jako překvapení celou zřítelnici
a že je to tajný, že se domluvil s naším mladým pánem (na logistice)... ale že mi to prostě musí říct.
Ihned po zavěšení (jsem spíš myslela že se bába asi pomátla resp. kapku popila) jsem žhavila dráty via mladej pán, kterej sice držkoval že kde jsem to vzala, ale dále již nezapíral a spiknutí potvrdil. A to prej to upekli už před časem... a všichni mi do vočí celou dobu lžou!
S mladým pánem jsem mluvila včera vo vánočním programu... předevčírem jsem si psala se zetěm o tomtéž... nic, mrtvý brouci voba dva.
Tak teď, abych to neproflákla a dělala že nic nevim, musim stejně zabalit a poslat balík k vánocům jako každoročně, ačkoliv bych mohla počkat a předat dary zřítelnici osobně ![]()
Ale samozřejmě se těším moc, to dá rozum ![]()
Keď som sa už naučila vkladať fotky, pridám synovu "vianočnú pohľadnicu".

letfenixa To je kapr? :)
V tom Podolí to vyjde dráž než v Mandarinu, je to možný toto?? To všude?
Mutziputzi nevim, ale ja pred peti lety v motole platila za ajnclik jako za last minute do egyptske petihvezdy:) Ale byla to posledni moznost se v klidu vyspat![]()
Mutziputzi pokud ti to zaručí samotku, ber to.
Mutziputzi Za singl pokoj jsem byla ochotná zaplatit cokoliv. A jsem strašně ráda, že na mě v obou případech vyšel.
Mutziputzi Jojo, vetsinou 2-3k za noc. Sem si to odpustila a radsi si pak neco peknyho koupila![]()
dzizisketa to mě tedy mrzí, ale budou další (první) adventní neděle, vánoce, a tak
moje nemoc mě naučila, takže já se snažím neupnout se na ten jediný den, dělat jen to nejnutnější a nabrat sílu. Případně stav konzultovat, jak se řešilo někde na předminulé stránce...Držím palce.
Mutziputzi Podolí bylo vždycky drahé, ale co jsem viděla (pravda, dávno již tomu), byl to fakt byteček, s dvěma postelemi, pohodlným křeslem, balkonem..., žádná depresivní samotka.(před 15 roky tuším za pět)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.