Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline barbucha blogger
36184 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 13:13
Reakce na Gatita:

Mate nekdo tip na nejake nesarlatanske vyzivove poradenstvi, nebo spis neco, kde se dela laboratorni rozbor, zda telu neco nechybi? 

​Poradna pro poruchy metabolismu na Homolce.

Offline dzizisketa
9042 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 19:51

Tak mám za sebou první "zhroucení" z pocitu únavy, nezvládání a nikdy nekončícího kolotoče. Akorát se to mohlo stát jindy, abych si nezkazila první adventní neděli. 

Offline viktorka_od splavu
49477 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 20:27

dzizisketa pokud to bylo potřeba k tomu, aby všechny budoucí adventní i neadventní už byly v klidu, tak to nevadí... drž se!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 21:20

dočítavam so strašným oneskorením množstvo strán, tak tu hodím aj ja tú moju malú, keď už som si poobzerala všetky tunajšie deti

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 21:23

betsey No to je princeznicka. Vubec vsechny tu mame krasne deti

Offline viktorka_od splavu
49477 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 22:04

Renusatko už nevím do kterého vlákna jsi psala tu stížnost na učitelku, ale dnes jsem si na tebe vzpomněla, když mi synek zdůvodňoval čtyřku z češtiny, vyjmenoval mi tolik pravopisných jevů a slohových pravidel, o kterých jsem buď vůbec nevěděla že existují, nebo si matně vzpomínala že jsme to na gymplu brali... on se v tom zjevně orientuje i když ne úplně detailně, nebo to jen neuměl pojmenovat latinsky (fonémy, lexémy...) a to chodí na průmyslovku. fakt vtipný, když si uvědomím, že má (asi po mně) cit pro jazyk a přitom ho to vůbec netankuje, chce se věnovat technice, a druhý dítko s talentem na matiku, silně tupý co se týká pravopisu mermomocí cílí na humanitní obor hlavněže umanutě nechtěl na gympl a prosadil si přes mrtvoly taky průmku..

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 22:22

betsey Sladká

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 22:25

dzizisketa To je mi líto. Jak z toho ven, neumím poradit. Opatruj se

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 23:07

dzizisketa Vydrzelas ale neskutecne dlouho! A z adventni nedele si nic nedelej, budou jeste tri a takovej stedrej den a bozi hod by byly mnohem horsi! Restart je treba! Zitra vstanes urcite do lepsiho dne;-)

Offline barbucha blogger
36184 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 23:25

Bohajeho.

Z odpoledního odpočinku (ehm, spánku) mě vytrh telefonát od druhý báby zřítelnice, to jest zeťovy matky. Naposled skuhrala, jak se jí líbilo v Praze a že by ještě někdy ráda... samozřejmě jsem ji pozvala (a ať přibalí i zřítelnici samozřejmě). Klidně na svátky... aby se toho eště dožila, je jí 80. No tak zvednu telefon, probuzená jen napůl... a bába mi vykládá jak teda ona že nepřijede, ale že prej mi zeť posílá k narozeninám (těsně po vánocích mam kulatý, fuj hnus) jako překvapení celou zřítelnici a že je to tajný, že se domluvil s naším mladým pánem (na logistice)... ale že mi to prostě musí říct.

Ihned po zavěšení (jsem spíš myslela že se bába asi pomátla resp. kapku popila) jsem žhavila dráty via mladej pán, kterej sice držkoval že kde jsem to vzala, ale dále již nezapíral a spiknutí potvrdil. A to prej to upekli už před časem... a všichni mi do vočí celou dobu lžou! S mladým pánem jsem mluvila včera vo vánočním programu... předevčírem jsem si psala se zetěm o tomtéž... nic, mrtvý brouci voba dva.

Tak teď, abych to neproflákla a dělala že nic nevim, musim stejně zabalit a poslat balík k vánocům jako každoročně, ačkoliv bych mohla počkat a předat dary zřítelnici osobně

Ale samozřejmě se těším moc, to dá rozum

Offline letfenixa
10969 příspěvků moje polička 01. prosince 2019 23:37

Keď som sa už naučila vkladať fotky, pridám synovu "vianočnú pohľadnicu".

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 00:34

letfenixa To je kapr? :)

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 07:00

letfenixa Solathis Tipuju vanocni stromecek?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 08:44

V tom Podolí to vyjde dráž než v Mandarinu, je to možný toto?? To všude?

Offline Gatita
8716 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 08:54

Mutziputzi nevim, ale ja pred peti lety v motole platila za ajnclik jako za last minute do egyptske petihvezdy:) Ale byla to posledni moznost se v klidu vyspat

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 09:07

Mutziputzi pokud ti to zaručí samotku, ber to.

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 09:13

Mutziputzi Za singl pokoj jsem byla ochotná zaplatit cokoliv. A jsem strašně ráda, že na mě v obou případech vyšel. 

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 09:13

Mutziputzi Jojo, vetsinou 2-3k za noc. Sem si to odpustila a radsi si pak neco peknyho koupila

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 09:13

dzizisketa to mě tedy mrzí, ale budou další (první) adventní neděle, vánoce, a tak moje nemoc mě naučila, takže já se snažím neupnout se na ten jediný den, dělat jen to nejnutnější a nabrat sílu. Případně stav konzultovat, jak se řešilo někde na předminulé stránce...Držím palce.

Offline Sweet Potato
40668 příspěvků moje polička 02. prosince 2019 09:32

Mutziputzi Podolí bylo vždycky drahé, ale co jsem viděla (pravda, dávno již tomu), byl to fakt byteček, s dvěma postelemi, pohodlným křeslem, balkonem..., žádná depresivní samotka.(před 15 roky tuším za pět)