ziginka ano, stromček
Vše o těhotenství a dětech
Sweet Potato ty jo, tak 5 za noc jsem v tom motole myslim neplatila, ale je fakt, ze jsem tam byla sama (nevyuzili jsme tu druhou postel pro doprovod). Motol ma ty pokoje taky moc pekne. Ale ani ty hromadne nejsou spatne vybavene,co jsem tak videla. Jen teda zadne soukromi.
Mutziputzi To je jen takovy rozjezd, aby sis pomalu zvykala, ze celej ten cirkus bude pekne drahej
.
dzizisketa to mě tedy mrzí, ale budou další (první) adventní neděle, vánoce, a tak
moje nemoc mě naučila, takže já se snažím neupnout se na ten jediný den, dělat jen to nejnutnější a nabrat sílu. Případně stav konzultovat, jak se řešilo někde na předminulé stránce...Držím palce.
Jo, já už mám roky migrénu a důležitý je ten ztracenej den prostě "odepsat" a víc se v tom nebabrat. Budou další. A že mi jich ta migréna už vzala, radši nepočítat.
Každopádně i to má další level, a to když tobě je dobře, jsi oblečená, v dobré náladě, připravená vyrazit ... A dítě najednou začne zvracet obloukem a nepřestane až do večera. Takže u nás taky pěkná adventní neděle ![]()
dzizisketa
Ohledně prožívání adventu mi pomohlo, když jsem si uvědomila, že se sice trochu v duchu posmívám tradicím našich matek, a to je dočista vygruntovaný byt a mytí oken v prosinci, ale sama na sebe jsem si upletla jiný bič - to představu, že čas adventu bych měla nějak svátečně prožívat, na jedné straně v nějakém duchovním usebrání, a na druhé straně ho zasvětit setkávání s přáteli, rodinou atd. Což když se podařilo, tak to bylo samozřejmě dobrý, ale když mi to tak úplně nevyšlo, tak jsem se cítila pomalu provinile, že jsem nenaplnila tuhle svojí zidealizovanou představu (a že naplnit ji je občas těžší než vypucovat ty okna).
Tak jsem se sama pro sebe rozhodla, že když to vyjde, tak to bude adventní neděle, a když ne, tak to bude prostě prosincová neděle, a musím říct, že se mi docela ulevilo.
Zina Ale to je naprosto přesné! Zacyklení v nepohodě z nedostatku pohody. Dík!![]()
barbucha Ježiš, to je super!!!
Hele, ale proč ti to prokecla, když to chudákům chlapům dalo tolik práce? Jsi ráda, nebo ne, že to víš?
dzizisketa Jednou to muselo přijít, nevím teď, kolik je malýmu, ale já se takhle sesypala cca po půl roce, bylo to hrozný. Neboj, bude líp. Mně pomohl hlavně pan Lindt, musím přiznat. :-)
Mutziputzi No hele, furt máš plán b) Neratovice, ne? ![]()
Garfie Mě stál první porod v Neratovicích 10 tisíc minimálně, bůhvíjaká úspora to není ;)
Coze, on uz je advent?! No letos to u nas pojede asi samospadem![]()
Mutziputzi To je jen takovy rozjezd, aby sis pomalu zvykala, ze celej ten cirkus bude pekne drahej
.
![]()
Ja jsem teda magor, co vymysli obcas blbosti a pridelava si praci, ale letos nemam ani adventni venec, je mi to sumak. Ono to se chce trochu odprostit od povinnosti co si clovek vytvari sam, nebo nejakyho ocekavani. Ja se jeste za pomoci druhyho mimina naucim servirovat k obedu pastiku a absolutne vytesnit existenci neceho jako jsou hodiny a budu uplne jak hippies!
Pinot Noir
Tak to raději zpátky domů, do Prahy, do Podolí...![]()
Mutziputzi A tak hlavne jestli se na tebe dostane, ja treba u Apolinare chtela samotku a uplne bez sance. Nakonec jsem rada, nevadily mi ani zensky ani mimina, ale ja jsem dost friendly, ze jo! Aspon jsme pokecaly, ale mela jsem to stesti, ze ja jsem se nestehovala, nekdo tak ruzne pendloval a to by me stvalo...Jenom jedna pani, co mluvila ze spani turecky me obcas vydesila:-D.
crazydaisy mne to zas tak drahe neprislo, je teda fakt, ze jsme vetsinu toho haraburdi meli pujcenou od kamaradky a ne kazdy ma takove stesti. Kdyz jsem pak koukala na vypisy z uctu, tak jsem na materske snad i usetrila - X mesicu zadne eurovikendy, vecere, kultura, kadernik![]()
Ted teda neco nakupovat musim, ale zas takove rakety to nejsou.spis se na tom zasekavam casove - blbe vajicko do auta jsem vybirala asi 3 hodiny, prislo mi podezrele levne, tak nez jsem to vsechno checkla v dTestu, vecer v haji...
Já byla tak v hajzlu, že mi bylo uplně šumák, s kolika lidma jsem na pokoji, u mě by to byly vyhozený prachy. Byly jsme tři a ani jsme si nepovídaly, každá měla dost práce sama se sebou.
Sweet Potato Díky, jsi vyjádřila jednou větou, na co jsem potřebovala dva odstavce :-)
Karja mne zase vyhovovalo, ze jsme si vzajemne pomohly a mrkly na deti, kdyz jsme sly treba do sprchy. Ja bych sama byt ani nechtela. Ale v Motole jsou pokoje po 2, takze pohoda.
Garfie Ja chci tam, kde mi daj narkozu, vic nezadam
...Neratovice ani netusim kde jsou, ja a zemepis - skoda mluvit
Karja Dostane, tam bude prazdno, den pote 14 dni malujou
Lamicka Jo, mne to pak taky vyhovovalo, tak doufam, ze to letos nezakriknu a nedostanu nejakou desnou spolubydlici.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY